Alla inlägg under december 2007

Av Ida Söderblom - 26 december 2007 12:54

kom nyss hem.. bara att packa om väskan och åka igen..

kör örebro idag.. men.. det ordnar dig.. trött som stryk är jag.. sover så dåligt när jag sover borta.. :(

finns typ tre ställen jag sover bra på.. hemma, i stugan och hos dig/med dig..


näe, nu stressa vidare..

Pussa..


- - -

Jag saknar nog dig mer än du saknar mig.. :( 

Av Ida Söderblom - 25 december 2007 17:04

idag ska då typ alla ut på krogen.. även de som aldrig går ut annars.. å när de väl kommer ut så kan de inte uppföra sig.. tacka gud för att jag inte är en krogmänniska! =D haha..

jag väljer då att sitta hemma med brorsbarnen jag och mysa istället.. ska slå in deras julklappar nu, sedan äta lutfisk med mammi =D mums..

sen bär de av till bergsåker..


känner mig slö och hängig i kroppen.. :/ vettefan vad de är med mig.. trött hela tiden.. men men.. jag tänker inte, INTE, bli sjuk.. :P

nu inslagning..

Pussa 

Av Ida Söderblom - 24 december 2007 23:27

japp.. =) min mommo tog sig i kragen iaf.. så vi hämtade henne kl 13.. åkte runt på gravarna.. Huldas, gammelmommos och Pappas.. tände ljus å så..

kom  hem lagom till kalle som jag såg med Herkan på mitt rum samtidigt som vi slog in massa julklappar som vi inte hunnit med oss att slå in.. eller, jag slog in och Herkan kollade på Kalle Anka.. :P

sen vart de julmat.. tyckte inte alls de var nå gott i år.. vet inte varför.. tyckte inte mamma heller, fick jag nyss höra.. men men.. har man ingen som hellst julkänsla så blir det väl lätt så kanske?


sen vart de iaf kaffe å kaka.. eller julmust då för min del =) åsså öppnade vi julklappar.. =)

vi lite saker tills då man flyttar hemifrån.. när nu det blir.. haha


sen när jag skulle skjutsa hem mommo åkte jag förbi MLI för att plocka upp henne, och sen vidare hem till Linn för att byta julklappar..

fick världens finaste kudde av MLI =D och ljus av Linn.. uppbyggt för en lyckad myskväll om kuddens andra hälft hade varit här ;)

kan slänga in en bild på den sen, just nu är jag för trött..

men vi tog en sväng förbi max för att se om det var öppet..  men inte då.. hahaha :P


hade tänkte se nån film nu.. men de gick ingen bra på tv.. så jag vet inte om jag ska sova.. är faktiskt trött..

imorgon ska jag sitta barnvakt åt mina små älsklingar.. åsså ska vi ha lilla julafton.. =)

Pussa


- - -

Ge mig din famn.. för jag är beroende av dina kramar nu.. 

Av Ida Söderblom - 24 december 2007 21:54

julafton! :-D sitter hemma hos linn nu.. Har bytt julklappar jag, linn och MLI.. Fick en jättefin kudde.. Haha.. Kommer bild sen.. Pussa!

Av Ida Söderblom - 23 december 2007 23:59

iaf i några minuter till :P


har väl egentligen inte gjort så mycke idag.. varit på affärn med mammi.. 

sen skjutsade jag micke å hans pappa på affärn, vart med bjuden hem till dem.. fick en bingolott och en liten nalle så de var ju bara hänga med.. vart även bjuden på mat.. :P

har ätit ute i 4 dagar i rad nu.. så jag mår egentligen apa.. för jag hatar när det blir så.. jag mår som illa.. hemmagjord mat är då det bästa i mina ögon.. och i min mage.. :P hahah


så imorgon ska jag slå in de sista julklapparna.. sen vet jag inte hur det blir egentligen.. min mommo är som hon är.. tyvärr.. :/

jag å mammi ville hämta henne vid tolv, hinna åka runt på alla gravar, sen komma hem i tid så vi hann sätta oss ner i lugn å ro framför kalle anka och äta midda efter de.. men serru de gick inte hem hos min mommo.. för 12 var alldelles för tidigt serrni.. 

blir bara så less.. det är julafton en gång om året, och även då måste hon bestäma och alla ska dansa efter hennes pipa..

så de blir väl att åka på gravarna efter kalle och sedan äta midda.. helt mupp.. iaf i mina ögon..

men men.. så länge jag får åka på pappas grav, se kalle och äta julmat med min mammi och hund är jag nästan nöjd iaf =)


har inte hunnit med mig att dela ut alla klappar heller.. eller rättare sagt, bara Pontus och Sassa som fått sina än.. haha.. lyckat!


näe.. nu sova.. nu är kl kanske julafton?

God jul bondrull ;)

Pussa 


- - -

22 april 2007 21:35

;) Where to miss? To the stars. 

Av Ida Söderblom - 23 december 2007 00:33


Erik;

Tack för att du står ut med mig, att du finns där för mig.. även då jag är barnslig och skriker efter lite uppmärksamhet..

Sånna som du växer inte på träd! jag tänker inte släppa dig.. så förlåt för idag!

Pussa på!

Av Ida Söderblom - 22 december 2007 23:54

Sassa ringde å väckte mig idag.. =) och lika bra var väl de..

kom hem runt tre inatt och i säng vid halvfyra typ.. så jag hade säkert bara sovit bort hela dagen annars..


öppnade mitt paket från Cellbes och skulle till att prova lite kläder.. men så ringer Martell och vill jag ska komma ner på garaget så skulle han hjälpa mig laga bilen min =)

glad som jag vart slängde jag i mig en macka, på med nå mjukisar och iväg till garaget.. får en tjej trivas i varsel, intill lastbilar och smuts?.. jag hoppas då verkligen det.. haha =)

tog väl typ 3 timmar för oss att få till de, men de gick hyffsat bra iaf.. var nå bultar som håller ihop avgasystemet sin hade rostat sönder, så den lät ju som en traktor.. men de är ju en volvo så =D haha..

sen satt vi å surrade lite skit tills mammi ringde och ville iväg på affärn för att handla inför julen..

det var äckligt mycket folk i birsta.. men det gick ändå riktigt fort i kassorna på Willys.. =) 

men det var slut på en massa.. bla ägg, margarin och grädde.. så jag får vänta med att baka mina kakor som jag hade tänkt göra.. men det hinns med =) 


sen när vi kom hem bestämde vi med Sassa att vi skulle komma ut med julklapparna.. hade inte pratat med Erik på hela dagen, småbråkat med mamma och var på allmänt dåligt humör.. så när Erik väl ringde var jag inte så glad på han.. för jag kände mig allmänt bortglömd.. har haft honom runt hörnet i över 2 månaders tid.. så nu när han åkte hem och han inte hörde av sig på hela dagen vart jag lite sur.. men jag hade ju faktiskt kunnat höra av mig själv.. men har iaf skickat iväg ett mms nu med ett förlåt för att jag överreagerade.. fick till svar att man rår inte för vad man känner.. och visst har han rätt i de.. men jag överreagerade faktiskt..

jag inser det nu.. jag var bara barnslig.. så, förlåt och nog pratat om de..


åkte iaf till Sassa och Pontus =) mina små älsklingar..

Sassa öppnad sin julklapp/födelsedagspresent.. å jag tror då hon vart glad iaf =) hehe.. Tuffen öppnade en av sina 3 han med, fast de var nog mer Sassa.. haha.. för snöret var mer intressant för Tuffen.. haha =) sötast!


hade tänkt hinna få lite tid för mig själv idag.. men så vart de ju inte.. imorgon vet jag inte vad som händer.. slå in de sista julklapparna.. åka till brorsan antar jag.. hitta träffa Linn&MLI?

måste köpa en julklapp till frugan, men vad? haha

glömde ju ge Erik hans.. men.. om jag ska upp över nyår så gör de ju inte så mycket.. annars får jag väl skicka den.. det har jag då gjort förr :P


ont i halsen har jag.. =/ skulle ju vara typiskt mig att bli sjuk när jag har lite ledighet.. ska sitta barnvakt juldagen och jobba annandagen.. sen är jag ledig till den 2/1 iaf..

näe, nu ska jag lyssna på lite Eros och tända ljus.. om jag inte somnar ifrån dem.. kanske ska orka mig på att prova mina nya kläder?

måste hitta mig en ny bh.. inte de lättaste.. tyck inte de finns nån bra.. :/ eller så är jag kräsen..

Pussa


- - -

Önskar du fanns i närheten..

Av Ida Söderblom - 21 december 2007 14:16

ja, jag erkänner.. jag saknar dig nu.. otroligt mycket..  och visst har du rätt i att jag får tänka på allt roligt som vi haft, men det går inte just nu.. du är den jag kan prata med om allt nu.. och om jag inte pratar så vet du att det är något ändå.. jag vet inte hur.. som igår när vi låg och skulle sova.. helt tysta båda två.. hur visste du att jag låg och tänkte på något speciellt? hur?

sen gjorde du likadant idag.. ibland skrämmer du mig..

och nej, jag tog dig inte på allvar om det du frågade mig inne på dit hotellrum idag.. 


jag saknar dig.. jag vet inte när vi kommer ses igen, jag vet inte om jag kommer att åka upp över nyår.. jag vet ingenting.. det enda jag vet är att jag saknar dig.. och hur tomt de känns.. att du inte kommer äta midda här varje dag, att jag inte kommer få ligga i sängen och kramas med dig medan vi tittar på mythbusters.. det är de där småsakerna som jag kommer sakna.. det som tillhör vardagen!


näe, nu ska jag slå in julklappar.. och försöka tänka på annat..

Pussa 


- - -  

att massa kramar och några pussar kan betyda så mycket..

det gör ont.. riktigt ont! 

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards