Alla inlägg under december 2007

=(

Av Ida Söderblom - 20 december 2007 18:39

sista dagen.. jag hatar de här!

kommer sakna sönder mig..  

Av Ida Söderblom - 19 december 2007 18:07

jag hatar verkligen att kliva upp kl 4 på morgonen.. jag blir seg i hela kroppen och skallen.. varm i kroppen.. usch :/ bara trött trött trött..

fick även hämta nå jäla kolv i ume.. vägde blygorilla :P

nu kommer Erik strax, å då äre mat.. hungrig är jag.. 

näe.. hejhej!

Pussa


- - -

Annars hade jag inte fråga ;) 

Av Ida Söderblom - 18 december 2007 16:33

fan fan fan ! jag somnade.. humfs.. så går de när man somnar sent och kliver upp vid tjugo i fyra.. usch.. jag hatar verkligen att kliva upp vi den tiden.. de värsta som finns..


Erik fick mig att prata ut en massa i söndags.. det var skönt.. tror jag.. har aldrig pratat med någon om de förut.. men han kan få ur mig allt.. ställer en mot väggen och frågar rakt ut.. jag tror faktiskt att jag behöver de.. 

men sen fick jag veta i måndags att han inte ska jobba nå mer här.. sista dagen på torsdag :( jävla skit! så jag var tvungen att sitta å gråta lite för mig själv.. kanske är barnsligt.. men ändå..

vi hade pratat om de bara nån dag före.. eller pratat å pratat.. nämnt de.. att de skulle kännas konstigt att inte ses varje dag.. utan kanske var tredje månad.. eller nå..

och nu äre på väg att bli så..

jag lovade mig själv att inte bli för fäst vid honom.. att han inte skulle bli en del av min vardag.. men det är han.. jag vart fast.. men jag tror inte jag ångrar de.. för han är underbarast =)

kommer bli jobbigt nu bara..


sitter här å lyssnar på Eros Ramazzotti.. har egentligen miljoner med saker att göra.. städa, slå in julklappar, handla julklappar m.m m.m men jag är inte på humör.. jag är på humör för sängen.. soooova!

men de går ju inte.. Emelie ringer å väcker mig vid 4.. bara hoppas torkarna på bilen vart bättre nu.. annars får jag nå fel.. då spränger jag sönder den  :P


finns så mycket jag vill ha sagt.. men jag hittar som inga ord.. inget som passar in för tillfället.. 

helvete.. jag saknar dig redan! och du har inte ens åkt.. du är här på nån timme, då du slutat.. men ändå.. äh.. kommer du sakna mig?


nu slå in klappar..

Pussa


- - -

din doft dröjer sig kvar i min kudde..  

Av Ida Söderblom - 17 december 2007 22:38

wei.. Erik har lagat min dator.. duktig! =)

nu åter till sängen.. men jag kan inte sova .. :( usch.. ha ume vecka jue..  

Av Ida Söderblom - 16 december 2007 02:48

haft en helt underbar dag =)

träffade Satu på birsta.. precis när vi skulle gå fika så kom Erik och sällskapde med oss =) sedan vart de att göra birsta.. gick runt på massa affärer.. hittade iaf julklapp till Simone, mammi och mommo..

så nu är det väl Satu, Linn och Sassa kvar.. tror jag? :S haha.. har faktiskt inte så stor koll på vad jag köpt och inte köpt.. får sätta mig och slå in dem nån dag famöver.. rooooliigt =D


sen vart de iaf så att jag och Erik åkte ut på alnö för att kolla mickes dator.. sen köpte vi kina mat.. och vi hade ju kingen.. så vi vart väl lite småsur på varandra där i typ 2 min, trodde hela dagen skulle bli förstörd med vi lät det bara glida bort..

sen vart de hem.. så vi åt kina med tända ljus.. mys!

var ju meningen att vi skulle på bio.. men sf.se är ju störd.. helt jättedålig sida.. så vi hitta inte vilka som gick här, eftersom sidan bara visar sthlm.. så då sa erik att vi kunde ju åka upp till stugan.. sagt och gjort! =) 

men så ringde ju Jimmy och bjö upp oss på hockeymatch på sjön imorgon.. tror inte jag sett Erik le så mycke.. eller jo, igår då han körde en helt ny polaris.. hehe =)

så de vart lite svängar hit och dit för att hitta skrillor som passa..

men sen åkte vi till stugan, Jag Erik och Emelie.. roooligt! offroad =D

mycket snö var de.. bilen typ plogade fram.. =P men upp kom vi.. och ner sen.. haha..

så nu har Erik nyss åkt hem, eller ja.. för typ en halvtimme sedan.. han kom upp för att ta sig en macka, men stannade i över en timme.. haha.. tok.. nu sova om jag ska orka upp imorgon.. ska åka skridskor för första gången på typ 5 år.. haha.. vi får ju se hur det går.. enligt Erik ska jag vara hans högerback.. hahahaha.. vi får väl se hur det blir med den saken!

nu sängen.. trots att den är tom..

Pussa


- - -

Du förgyller min dag! 

Av Ida Söderblom - 15 december 2007 01:21

doftljus och eros ramazzotti.. t&t - tankar och tårar..

jag behöver din famn.. förlåt! 

Av Ida Söderblom - 14 december 2007 23:26

och jag vet du kommer säg att hata är ett starkt ord..

men jag står snart inte ut.. allt jag gör blir fel.. jag är en elefant i ett glashus och ovig som ett kylskåp, när det gäller din king iaf..

jag mår illa av att tänka på mig själv.. och jag mår ännu mer illa av att tänka mig att du ser mig.. om jag tycker jag är äcklig, ful, fet och dum.. ja då måste ju även du tycka de..

när man tycker om någon vill man ju vara fin och duktig för denna.. men jag känner att jag inte duger till de..jag inbillar mig saker..

skrattar du bakom min rygg? ibland får jag för mig det..

säger du en sak till mig men en annan till dina vänner/familj/bekanta? ibland får jag för mig det..

varför?

när du frågar mig något och jag svarar att "det spelar ingen roll" "om du vill det så" "vad vill du".. jag kan inte.. vågar inte..

varför? jo.. för att jag har ingen självkänsla kvar.. jag hatar min kropp, jag hatar allt hos mig..

göra något åt de? jo.. jag har försökt i säkert 10 år.. och försöker än idag.. menn är man aldrig lyckas så trycks man längre och längre ner.. tills det inte längre går att dra upp mig..

jag är svartsjuk på alla.. för alla är så mycket finare.. bättre..

vad är jag? en fet tjej som kör budbil.. ha!

och ja.. vafan.. just nu tycker jag synd om mig skälv!

fick ett av mina paket med kläder idag.. men då var min dag redan förstörd.. för den förstördes redan vid två inatt/imorse..

jag slits i stycken! fast de kanske inte gör nå? slit mig i tre så kanske jag ser normal ut sedan.. usch för allt..

inget funkar.. jag vet att den där jäla sköldkörteln spelar stor roll i de hela.. men vafan.. slit ut fanskapet och ge mig en ny.. och nej, jag tar inte min medicin som jag ska.. och det spelar oxå in.. men jag glömmer.. eller är det så att jag inte bryr mig? jag vet att de finns det som har det värre än mig.. men just nu tänker jag då fan inte så! "3 kg är 3 kg" i helvete heller! förändring tack.. NU! på engång..

jag kan inte ha nå kläder heller.. de jag har är förstora, trasiga eller för små.. kläderna jag fick idag vet jag inte.. provat dem.. ena tröjan var för liten, skorna hade de skickat fel storlek på.. äckliga fötter.. vissa kläder kunde jag ha.. men passar jag i dem? skulle knappast tro de.. ful!

när man mår som dåligast passar det in att göra nå man mår ännu dåligare av.. eller inte..

jag har aldrig trivts med att prova kläder.. men vad var de första jag gjorde nu ikväll efter Erik åkt hem och mamma lagt sig?

jo.. tände ljus och provade de nya kläderna.. och jag känner mig fulare och fetare än innan..

det är ingen som säger det.. men jag känner det.. jag säger det.. det är inte tillåtet för den som är det att tycka så, för då tycker man synd om sig själv.. men jag måste väl då yttra sanningen?

lågan håller sakta på att dö ut.. jag måste hitta tillbaka till mig själv..

för inte allt för länge sedan struntade jag i vad folk tyckte och tänkte.. jag accepterade mig själv.. men inte längre.. så fort jag går förbi en spegel mår jag dåligt.. så fort du ser på mig undrar jag vad du ser..

VAD ÄR JAG I DINA ÖGON!?


Av Ida Söderblom - 14 december 2007 06:16

ambulans sirener skriker i mina öron..

jag kan inte sluta tänka på er, Sassa och Pontus..


Herkules snarkar i min säng.. jag önskar det vore du..

även fast du inte snarkar 

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards