Direktlänk till inlägg 20 januari 2008

Helgen =)

Av Ida Söderblom - 20 januari 2008 20:37

Hade bestämt mig för att åka in på körskolan och plugga i fredags.. så ringer Martell och säger att han har jobb åt mig, men icke! jag skulle plugga..

så jag åkte in till stan och satt på körskolan i över två timmar.. fick rätt så mycke gjort =)

sen vart de fika med Sassa, Pontus & Mia.. mys! 

köpte även en tröja jag gått och kollat på sedan innan jul! =D haha.. då kostade den 600, men nu var det 70 % i rabatt.. så både jag och Mia köpte varsin.. jättefina!


efter lite om och men på kvällen bar de av till härnta =)

satt ute hos mickes föräldrar i skogen.. drack massa grogg och sjöng singstar =) hur trevligt som hellst.. kom i säng vid fyra, efter att jag fått pratat med min gos.. som ringde upp även fast han redan sov ;)


lördagen gick i bakfyllans tecken, iaf för Satu.. haha :P en annan mådde faktiskt bra.. blir ju inte så ofta bakis jag, och inte klagar jag för de..

började surra om pizza redan vid tre.. men vissa var ju lite seg, så Satus humör vart värre och värre.. men vid sju fick vi våran pizza iaf..

Efter de tog vi oss en promenad i härnta, köpte lite godis och annat.. gick tillbaka till lägenheten.. surrade skit och kollade när de andra spelade tvspel..


kom  hem runt halv två på söndagmorron.. sova sova sova! =) alltis skönt att sova i sin egen säng..

har mest tagit de lungt idag.. jag å mammi gick en sväng på birsta.. köpte mig ett ljusfat.. :P handlade på ica.. ingen orkade laga nån mat så de fick bli grillad kyckling och tunnbröd.. :)

nyss varit ute på en promenix.. hade tänkt se nån film nu, men kan inte bestäma mig för vilken.. ska upp tidigare än vanligt imorgon så det är väl bara att försöka somna lite tidigare.. hur de nu ska gå.. haha =)


kör iaf strömsund hela veckan.. vad jag vet :P

ska på sjukhuset på fredag morgon och ta en sjuhelsikes massa prover.. :( usch usch.. vill inte!

måste ringa vårdcentralen imorgon oxå.. hums.. äh!

nu film!

Pussa


- - -

Gos... :( 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida Söderblom - 10 december 2016 23:23


Idag hittade kidsen varsin badboll i paketen :) Gissa vilka som genast sprang upp till badkaret? ;) Tillsammans valde de att använda den blåa idag och spara den röda till sen :) ...

Av Ida Söderblom - 9 december 2016 20:47


Tänka sig, idag hade tomten å mamman fixat en deg i kylskåpet, och dumle, bakformar å noblesse i paketet på kalendern :) Så ikväll har vi bakat dumlekakor.. :) ...

Av Ida Söderblom - 8 december 2016 22:55


[ycka över en växel till järnvägen och pennor

Av Ida Söderblom - 8 december 2016 00:04


Idag hittade vi en målarbok och mer järnvägsbitar i kalendern :) Elias frågade imorse varför inte tomten har lämnat en paketkalender hos alla barn.. Vill låta dem ha kvar den mysiga tron på tomten, så jag fick vackert erkänna att det var mamma som ...

Av Ida Söderblom - 6 december 2016 23:36


Idag hittade vi järnvägsbitar och snoddar/klämmor i paketen :) vi har även hunnit med att baka 2 mjuka pepparkakor, en till oss och en till Erik å hans sandargubbar inför nattens kommande jobb.. ...

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards