Alla inlägg under januari 2008

Av Ida Söderblom - 8 januari 2008 21:01

men vafaan! ge mig bara snöööö.. och typ massa grader kallt.. =D

var halt som satan uppöver hammarstrand idag.. och att de regnade/snöade och var 1 grad kallt gjorde ju inte saken bättre.. slapp iaf köra uppsala inatt oxå.. dock så blire ju mindre timmar.. :/ men men..

ska väl iväg och träffa frugan snart hoppas jag.. =D


vet inte vad det är med mig själv just nu.. går runt och är irriterad, less och allmänt trött.. dags att rycka upp sig nu tror jag!

lite irriterad på vissa idag oxå.. men, bara knipa käft och hoppas på att de blir bättre..


imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid.. duscha, äta frukost och åka in på körskolan.. bara ha tid för mig själv.. innan jobbet vill säga..

för på torsdag så äre ju örebro som gäller..

jag vet vad jag önskar mig till helgen, men de kan jag väl glömma.. men om du inte vill så säg de istället.. äh.. tyst med mig!

Pussa 

Av Ida Söderblom - 7 januari 2008 23:03

och lika glad för det är jag.. Heeeej Sääängen!

så nu ska jag lägga mig å soooova.. eller ja, försöka iaf..

ingen aning om jag står som standby på uppsala imorgon eller inte.. martell och fredde är ju typ yrast.. men, vi märker väl imorgon..

Nattinatt..  

Pussa 

Av Ida Söderblom - 7 januari 2008 20:46

åh.. jag vill bara skrika! är så less på mig själv så jag vet inte vad..

jag är inte på humör får något just nu.. förutom att sova.. skulle nog kunna sova flera dagar känns de som.. bara ligga i sängen..

kom nyss hem från jobbe, har kört hammarn.. hunnit med att äta iaf.. men snart ska man iväg på standby på uppsala.. bara hoppas på att de inte blir nå.. för jag är verkligen inte upplagd för att jobba fram till sex imorgon och sedan sova nån timme för att sedan börja jobba runt 14 igen..

men men.. den som lever får se..


såg på "10 orsaker att hata dig" igår.. vissa kunde då bara komma på en orsak till att hata mig, att jag bodde så långt bort.. jag kan inte ens hata dig för de.. även om jag håller med dig om att det är typ jobbigast.. en vecka sedan nu.. saknar din famn mer än det mesta.. men jag ska hålla tyst..


å inte kunde jag somna igår heller.. sa godnatt till gos vid elva.. sista gången jag kollade på klockan var hon halv tre inatt.. trrreevligt.. eller inte! 


jag är sugen på gurka.. vanlig svensk gurka..

Pussas 


- - -

Dina läppar lämnar brännmärken på min halsen..  

Av Ida Söderblom - 6 januari 2008 17:25

jag kan se dig le när jag ser den här videon.. jag kan höra ditt skratt..

Av Ida Söderblom - 6 januari 2008 17:22

känner mig riktigt jäla slö idag.. låg i sängen till kl 3.. tre.. hallå!? vad äre med mig egentligen..

klev upp och tog en macka med mammi, kollade i lite reklamblad.. kom på att jag ville äta lasagne idag, men tror ni de fanns nå lasagne plattor hemma? icke.. så jag å mammi bestämde oss för en promenad ner på affärn.. när vi kom ner så var de ju självklart.. stängt! fuck..

så vi gick en bit till och bestämde att de fick bli nå annan pasta iställe..

men nu har jag fastnat här.. är less.. har ångest över de mesta.. jäla fifan vilken dålig dag.. och imorgon är de jobb.. känner INTE för de..

åååh..

Av Ida Söderblom - 6 januari 2008 02:15

har mått uselt hela dagen.. det bara blir så ibland.. verkligen känt mig äcklad av mig själv, bara velat sova bort hela dagen.. och sen får jag ångest för att jag inte gjort nå vettigt.. åt nån bit choklad med Amanda, fick ännu mer ångest.. jag orkar inte med mig själv dagar som denna..

jag ska ändra på de här nu.. i år.. den här månaden.. den här veckan.. idag.. just nu.. hur många gånger har man inte tänkt så?

har iaf beställt en sak som jag lovat mig själv länge nu.. och jag ska fan använda den oxå..


fick en mms-bild på min sötaste nyss.. uppskattas mycket! =) så han fick en tillbaka, rita kors i taket!


känner verkligen att jag har saknat en famn idag.. och att få somna med någon.. bara ligga stila och känna lugnet.. men icke.. jag kan inte ens somna.. även om jag är trött.. vill inte att måndag ska komma.. jag känner inte ens för att åka och jobba.. å då äre illa!

jag kör hammarn mån, tis, ons den här veckan, och örebro torsdag.. kanon.. förutom att jag har uppsala passningen mån, tis och ons :( hatar verkligen de.. man ska stå där inne på terminalen och bara vänta.. känna urdumt att inte veta om de blir nå eller inte.. man kan som inte planera något.. :(


näe, ska försöka sova.. din doft sitter kvar i mitt nattlinne som jag hade helgen som var.. så de får väl fungera som mitt lugn den här natten..

Pussa


- - -

Jag rår inte för de.. men jag saknar dig massor.. :(

Av Ida Söderblom - 5 januari 2008 01:48

runt runt sa karusellen.. blir snart galen på mig själv.. varför ska jag egentligen vrida och vända på allt.. minst en miljon ggr.. och tänka på allt i alla i olika situationer och från olika sidor? jag tjänar ju egentligen inget på de.. att analysera sönder.. men.. jag bara är sån..

fick en klump i magen idag.. men efter lite prat så vart de bättre, för du känner nog mig allt bra ändå.. och ändå har du stannat kvar.. rita kors i taket!


var in en snabbis på dollar idag.. köpte mig en riktigt fin ljusstake, en hårborste och ett doftljus.. =)

så nu fattas de bara någon som kan sätta upp mina hyllor och ljusstaken.. sen fattas de en viss person innan jag kan tända mitt doftljus och mysa ;) haha..


varit med Amanda och Sassa ikväll.. åkte till brajsand och köpte pizza.. mådde riktigt illa efter de.. pizza är egentligen inte gott.. eller, ibland.. men ikväll var inte en sån kväll..  

sen väckte sassa upp pontus.. goskiten min! =) han var ju hela sju månader idag.. (4/1 -08) Stooora grabben..

dröjer nog inte så länge till innan han går.. :P


känner för lite grogg imorgon jag.. någon som är på? ;)

nu sängen och vänta på att Gos ska komma hem så han ringer nån gång..

Pussa


- - -

Om du var här.. Om du var här, om jag var där.. Om du var här.. Idag, igår.. Om du var här, inuti och utanför.. Om du var här.. Idag, igår.. 

Av Ida Söderblom - 3 januari 2008 23:57

lillsyrran fyller 19 år idag.. grattis! =)


har kört hudik idag.. och igår.. gått riktigt bra, lättsam tur.. var meningen att jag skulle köra uppsala inatt, men det vart inge.. lite skönt faktiskt..

finns en viss person jag vill ha som sällskap, men han är ju för långt bort.. :(

ska köra hudik imorgon oxå..


timrå vann över lule med 4-2, så jag är skyldig nån ett trösthångel.. ;) men lika glad för de är jag.. hahaha.. :P

nu sova.. ska se om jag hinner med att åka in till körskolan imorgon och boka tid för CE teorin.. fråga lite om hur många lektioner man brukar ta i snitt, så man har nå att gå efter.. hur mycket pengar som fattas m.m


har lust att köpa en ny säng.. och en bärbar dator..  men körkortet kommer först, så vi får se hur de blir med den saken..

nu sova.. 

Pussa


- - -

Saknar dig.. 

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards