Alla inlägg under januari 2008

Av Ida Söderblom - 2 januari 2008 21:17

då var det ett nytt år.. igen!

året som har gått har faktiskt varit riktigt bra ändå..

avslutade praktiken, började med lastbilskortet, klarade kortet och yrkeskompetensen, sen har man jobbat jobbat jobbat..

det absolut bästa förutom mitt efterlängtade lastbilskort var att träffa Erik.. han är nog den mest underbara människa som finns.. det tog honom över två år att övertala mig att träffa honom.. nu ångrar jag mig.. att det tog sån tid.. även om saknaden sliter mig i stycken, och tankarna snurrar allt mer så är jag överlycklig att jag träffat honom..


det nya året firade jag in uppe i Älvsbyn med Amanda, Erik och hans vänner.. elva minusgrader, stjärnklar himmel, det bästa sällskapet och en grogg.. det enda som fattades var snöfall.. men jag hade det underbart trevligt! =)


kom hem imorse vid halvsex och kände att sängen var min bästa vän.. men den kändes tom.. för tom..

sov några timmar, pratade med Erik, sov lite till och sen åkte jag iväg för att jobba.. kör hudik de här tre dagarna.. men jag måste säga att jag ångrar att jag inte tog ledigt, för jag önskar att jag fått stanna hos dig lite till..


finns så mycket att säga, men orden räcker inte till.. och vissa saker vill jag faktiskt behålla för mig själv.. för vissa minnen kommer jag leva länge på..


vi körde lite skoter där uppe oxå.. riktigt roligt.. =D haha.. jag och Amanda lyckades även ramla av där det knappt lutade nå.. haha.. eller, slängde vi oss av själv kanske? haha.. måste sett jäla roligt ut iaf..

Å Jeepe var typ sötast då han kom med en geisha-bit åt mig en timme innan klockan slog tolv, för han kom ihåg att jag sagt att ja skulle äta en bit geisha när klockan slagit tolv, för då hade jag inte ätit godis, chips och ostkrockar på ett år.. =D


självklart lyckades jag glömma två saker där uppe, en filt och brorsans motorvärmar kabel.. men de var ju inte hela världen iaf..

näe, nu ska jag sova tror jag.. trött som stryk..

Pussa


- - -

Jag kan fortfarande känna ditt skägg sticka mig på hakan, din hud under mina fingertoppar och din andedräkt mot min nacke..

Du kan få mig att känns mig fin med en blick, samtidigt som du kan rasera min värld med några få ord.. Men de orden du sa idag betyder massor.. Jag önskar bara att du vore här.. alltid, jämt och hela tiden!

Jag ångrar ingenting, ingenting!

Du vet vem du är.. så snälla ta åt dig..
Pussas

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards