Alla inlägg under mars 2008

Av Ida Söderblom - 23 mars 2008 23:51

nu har man precis kommit hem och lagt sig i sängen.. =) borde verkligen försöka sova, dels för att jag ska köra örebro imorgon, så jag vill vara utvilad.. men sen vill jag bli frisk oxå.. men antar att förkylningen kommer att bli värre först, innan de går över :(


har hängt med Martell, Fredde och Julia idag =)

åkte in på garaget för att tvätta bilarna med Fredde, men så bar de iväg till bergeforsen för att hämta in en bastu.. sen vart de glassätning och schemaplanering.. :P efter de ville jag ha sällskap att äta sallad, men då stoppa martell åt mig pengar och sa åt mig att åka iväg till icamaxi och handla.. sagt och gjort =) jag och Julia tog freddes bil och åkte iväg.. handlade och sedan hem till martell och gjorde iordning tills grabbarna kom =) hade riktigt roligt.. åt först sallad och sedan glass till efterrätt =)


sen åkte jag och fredde in på garaget och tvätta våra bilar =) de var 12 jäla minus ute, och vi skulle till Tommy.. så vi ställde in våra bilar på garaget och tog sprintern till Tommy :P

satt där ett bra tag och surrade schema och arbetstimmar.. han skulle iaf ringa christer på tisdag och se om de gick att komma fram till någon lösning.. han vill inte köra örebro, och jag vill inte köra ume.. så vi får se vad de blir utav de hela..


Simone fyller år imorgon.. har iaf kommit på vad jag ska köpa, sen får vi ju se om hon tycker om de eller inte =)


helt konstigt vad man kan sakna små saker i tillvaron.. som ett sms eller telefonsamtal..

Nattinatt.. Pussa

Av Ida Söderblom - 23 mars 2008 00:21

Det snurrar i skallen och halsen säger krax krax.. jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk :( jag har inte tid med sån skit..

idag har de verkligen inte hänt mycke.. men de är väl skönt de oxå? ibland..

jag och frugan missade varandra på någe sätt.. :(


imorgon blire troligast tvätta bilen med Fredde, om de inte är för kallt och så.. de var minus 12 när jag titta ut.. men ska väl inte klaga, Erik hade minus 28 så.. men jag tycker det är mysigt med kallgrader..

iaf då man har någon att dela de med, iskall nästipp och kramar.. men men..


sov gott sverige!

Pussa


- - -

Svärmor...?

Av Ida Söderblom - 22 mars 2008 15:53

usch.. min halsont hade ju gått över, men när jag vaknade imorse var den tillbaka igen.. :( inte roligt..

har varit ut till momma en sväng med tulpaner =) vissa ringde å frågade om jag inte fått i mig nån cider än, men icke.. som vanligt kör jag.. haha =) så om nån vill ha chaffis ;) haha


åkte iväg och köpte påskägg till Pontus nyss =)

måste åka ut dig någon dag.. lillsötisen min.. sen måste jag ju iväg och hitta present till Simone oxå.. men tror redan jag vet vad jag ska köpa åt lillan min =)


näe, nu ska jag se film och sedan hjälpa mammi med maten =)

Pussa

Av Ida Söderblom - 22 mars 2008 03:19

fick ju jobba lite extra idag.. =) och ja, det är fortfarande fredag för mig eftersom jag inte har sovit nå än.. kom hem från Ånge/Östersund för typ en kvart sedan =)

var meningen att jag bara skulle köra upp några pallar till ånge så skulle Thomas köra dem vidare till östersund, men jag följde med.. så slapp vi lasta om ;) och för att de är trevlig förstårs..

hade ju tänkt hinna hem på ferren, men icke sa nicke.. tyvärr gumman! :(


men jag hade trevlig ändå.. skönt att ha någon som man verkligen kan prata med, och som pratar tillbaka och öppnar sig..

vi kom iaf fram till att allt man gör påvekar ens liv, och inte bara ens eget.. utan alla runt omkring.. och om jag inte hade börjat jobba på budbilen så kan jag ju slå mig i backen på att jag aldrig hade suttit i en budbil i ånge med Thomas och lyssnar på opera och pratat om livet..


har egentligen inte gjort så mycke idag.. mest legat i sängen och läst.. =) lagade mat med mammi och bakade en kaka.. sen bar de ju som sagt iväg.. skönt med lite extra timmar som ger pengar..


ska köra örebro hela veckan som kommer.. var inte direkt vad jag trodde, men de gör inge =) jag trivs att sitta bakom ratten, och att köra om natten.. så jag jobbat mån tis ons och tors.. =)


min gogumma fyller åt på måndag.. lilla Simone.. vettefan vad jag ska köpa bara.. får ge mig ut och leta någe nu i helgen.. men äre nå öppet? :S

ska iväg till mommo imorgon, och sedan blire påskmidda med mammsen.. sen har jag som ingen aning.. jag är sugen på lite skoteråkning.. ferre skulle inte heller sitta fel, eller varför inte lite tv-spel..


har iaf kör lagunan 95 jäla mil på den här tanken iaf.. väntar bara på att reservlampan ska börja lysa typ snart.. haha :P hoppas den funkar bara, annars kan de bli jobbit.. hoppas bara jag klarar mig till lönen ramlar in.. fattigt är vad de är just nu!


näe, nu ska jag se klart min film och sen hångla med kudden.. ;)

Pussa

Av Ida Söderblom - 21 mars 2008 13:27

Mars skivan.. =) Engelska, lite äldre låtar, som alltid går hem hos mig..


  • Leona Lewis - Bleeding Love
  • Chicago - Hard To Say I'm Sorry
  • Stevie Wonder - I Just Called To Say I Love You
  • Phil Collins - Another Day In Paradise
  • Cutting Crew - I Just Died In Your Armes
  • Ace Of Bass - All That She Wants
  • Guns N' Roses - November Rain
  • Chris De Burgh - The Lady In Red
  • The Police - Every Breath You Take
  • Johnny Cash - I Walk The Line
  • Bob Dylan - Blowin' In The Wind
  • Simon & Garfunkel - Bridge Over Troubled Water
  • Creedence Clearwater Revival - Pround Mary
  • Tina Turner - What's Love Got To Do With It
  • The Bee Gees - How Deep Is Your Love
  • Whitney Houston - Greatest Love Of All
  • Medley & Warnes - I Had The Time Of My Life
Av Ida Söderblom - 19 mars 2008 22:28

äh.. länge sedan jag skrev nu igen.. ska försöka bättra mig =) jag tycker ju trots allt om att skriva.. och har på sista tiden även fått höra att jag är duktig på att formulera mig så.. =)


slängde upp min låtlista över februariskivan på dess rätta datum, 14/2 =) 

kommer en över marsskivan snart.. har inte hunnit göra den än bara.. hah.. lyssnar som mest på p3 när jag är ute och kör, men är det är radioskugga eller dåliga program åker antingen en skiva in eller så har man nån trevlig prick att prata med i telen =)


har varit lite fram och tillbaka den här veckan.. åkte med Martell till ånge i söndags med 5;an och lämna av 2 pall.. Samt 11;an som var full lastad med blommor =) haha..

kunde inte direkt somna där på söndagkväll, messa med Thomas till typ halv tre.. försökte sova.. men icke.. vände och vred typ tusen gånger, somnade nån gång runt fem.. kul! eller inte.. 

upp kl 8 på måndagmorgon.. pigg och glad! näe :P

massa strul hit och dit, försökte avboka körlektionen, men de fick jag inte.. utan får betala för den ändå.. men får se vad de blir av de.. bar iväg och körde strömsund.. gick riktigt bra.. pratade med de på posten om att de var Emelie som skulle köra dagen efter, och att hon aldrig kört.. så de skulle hjälpa till lite =)


somnade runt tolv på måndagkväll.. Fredde ringde och väckte mig 02.50 DÖD! var bara att kliva upp och ta sig till garaget.. bar iväg emot ume, mycke snö och skit :(

fick hämta en extra pall där, fick vänta i typ en halvtimme innan jag fick den.. sen skulle jag iväg med ett paket till nyland.. hitta dit med lite hjälp av Emelie =)

sen kom Thomas in på garaget och toka sig.. haha, men de är ju inte ovanlig.. ;) hem, slängde mig i duschen och sedan iväg till körlektionen.. fick köra i trafiken.. =D jätteroligt! och en viss person vart skyldig mig en puss.. :P

sen bar de iväg till övik med Micke, Satu och Marie.. hockey hockey hockey! =) och timrå vann med 0-5! =D hihi.. nu är vi i semi..

kom hem runt halv två, somnade runt halv tre nån gång.. haha.. då hade man ju nästan varit vaken i 24 timmar.. illa.. :P


så idag har jag varit tlött! :P men de har gått jätte bra, saknade ett visst sms-sällskap bara.. men jag hade ju Emelie att surra med.. "hallå kakan, måru bra?!" hahaha.. cääpää vi är..  

sista dagen imorgon på den här veckan.. röd dag på fredag ju.. inte för att de gör mig nån skillnad egentligen, eftersom jag skulle varit ledig ändå.. hehe =)


näe.. nu sängen.. återkommer med en mars skiva inom kort..

nattinatt

Pussa 


- - -

Du kan inte både behålla kakan och äta den..  

Av Ida Söderblom - 13 mars 2008 12:34

nu äre länge sedan sist.. :P har verkligen inte haft ork eller tid att skriva nå.. men ska försöka ändra på de nu =)

har fått min nya säng nu. förut tyckte jag inte om den.. men nu älskar jag den =) stoooor å sköön.. men jag har fått konkurans om vem som ska ligga innerst... Herkan vill inte ligga i sängen om han inte får göra de.. hahaha.. =) söt vovven min..


min sista vecka på Hasses körningar nu, han kommer tillbaka till veckan efter 2 månaders ledighet.. så jag ska återgå till mina normala körningar till veckan.. om de inte ändras oxå.. haaha =) Tommy vill inte köra örebro längre så de kanske slänger in mig där istället.. vi får se vi får se =)


vart bjuden på Max igår =) var Thomas som skulle bjuda eftersom timrå vunnit första matchen, men de vart Martell som betala.. haha =)

sen hade jag ju dissat thomas för prison break förra gången han fråga om jag skulle hänga med på bjästa turen så jag vart ju tvungen att åka med igår kväll då =) inte för att jag klagar, inte de minsta.. jag hade super roligt =)

kom hem nån gång runt två.. haha.. somnade nån gång runt kvart i fyra.. haha.. hade lite sms-terror med min favortichaffisar =) och det är förbjudet för dem båda att köra i diket medan jag är vaken.. haha.. tok! =)


ikväll ska jag köra örebro.. =D eller inatt kanske.. äh.. :P

kanske tillå¨med får med mig sällskap, vet inte än.. men om inte så älskar jag att köra den turen ensam oxå så =) sen finns ju alltid telefonsällskap ;)


har kommit på att eftersom  jag kör så pass mycket, och bränner minst en skiva i månaden som jobb skiva, så ska jag börja lägga in "månadens skiva här" =) har en för februari som jag älskar, ska skriva ner de låtarna och slänga in en här på ett passande datum i februari.. sen kommer mars skivan  =) sen är faktiskt inte bränd än.. men de kommer =)


nu ska jag äta nå lunch och göra mig klar för jobbet =) härligt härligt..

Pussa


- - -

Du gör mig förvirrad...? 

va?

Av Ida Söderblom - 4 mars 2008 22:26

helt slut i skallen.. och kroppen.. vill bara sova sova sova!

men, självklart har man 11 timmars dagar den här veckan på jobbe..


hade riktigt roligt igår med Martell och Emelie då vi körde tvätt på södra berget.. haha.. länge sedan jag skrattade så mycke..


näe, nu sängen.. ska väl orka skriva av mig nån dag framöver..

Pussa 


- - -

De är över nu..  

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards