Alla inlägg under april 2008

Av Ida Söderblom - 13 april 2008 02:18

Kom precis hem.. =) skönt att få komma till sin egen säng..

har varit full upp sedan kl halv fyra i fredags typ.. haha =) hämtade min lilla gullunge Simone :)

sen skjutsa vi brorsan till stan, hämtade upp Fredde och åkte ut på ön för att äta kinamat med Micke.. namnam!

kom in på lite pinsamma diskutioner med Simone, hon frågade vad en dildo var.. haha.. hur förklarar man det för en 9åring?.. första svaret vart en sak som vuxna använder.. haha.. men de köpte hon inte riktigt, utan fortsatte att prata på om att en av hennes kompisar går runt å säger dildo.. då sa jag bara, men okej.. det är en sexleksak.. haha.. lillstackarn vart röd i ansiktete och sa okej.. sen var de inge mer snack om den saken, förutom att hon inte skulle gå runt å prata om de mer =)

efter de åkte vi hem till Micke och spelade lite nintendo wii.. sen hem och då han vi inte göra mycke innan lilla Nånne somna =)


så idag, eller.. ja.. lördag =) somnade sent igår, sov väldigt dåligt och klev upp runt nio imorse.. sen har de varit full rulle igen.. haha..

målade Nånnes naglar, åkte och handla i nacksta och flumma lite.. =)


sen bar de av hem till Micke.. bakade två kakor, jag tyckte inte riktigt om någon av dem.. men de gjorde alla andra så =)

efter de så grillade vi fläskfile.. mums!

hade gjort en marinad på tandoori curry pasta, vitlök och lite matolja.. vart faktiskt riktigt gott =)

men efter de hade inte jag å Micke nå att göra.. spelade lite wii och surrade en massa skit, bestämde oss för att våldgästa Fredde.. sagt och gjort! =)


när vi kom till Fredde vart de en massa surr, bestämde oss för att åka en sväng på nya coop, för vid nio tiden kunde de ju inte vara mycke folk =)

köpte oss lite karra och mer..

efter de så har vi mest bara glidit runt hela kvällen.. tillslut fick jag köra =) faktiskt härlig att köra lilla golfen som Fredde har.. enda nackdelen är att den låter fan inge.. jag tyck om motorljud! =) sen äre en golf.. haha

kom även en audi och skulle köra ifrån oss i korsningen vid motorvägen, å då sa Fredde att jag körde som en kärring.. så jag var ju tvungen att dra på lite.. haha.. men vad fick vi inte då i arsle istället!? jo, troligast en civilsnut.. haha.. följde efter oss länge, körde typ 5 under laglig hastighet och jag kände hjärta satt i halsgropen.. haha.. så jäla nojjig man blir vettu.. men de gick bra iaf =)

sen ringde en liten alkis och surra lite oxå :)


näe, nu ska jag sova.. ska kliva upp tidigt imorgon så jag kan sova tidigt eftersom jag kör ume till veckan :( vill inte vill inte vill inte!

förhoppningsvis har jag lite telesällskap?

måste bränna mig en lasse skiva oxå, så jag har nå att sjunga till.. såg även att jag inte lagt upp mars-skivan som jag gjorde.. :P får göra de imorgon eller nå =)

Pussa


- - -

Önskar du var här..

Av Ida Söderblom - 12 april 2008 11:15

Sitter hemma hos brorsan nu.. Snart iväg och handla lite, sedan vidare till Micke och baka.. Även grilla.. mums! =)

Av Ida Söderblom - 11 april 2008 14:33

Ska hämta min gullunge nu! =D


Av Ida Söderblom - 10 april 2008 04:26

jaha, då var min jobbvecka över.. =) haha.. känns inte som jag redan kört fyra nätter.. men men.. blir väl så när man har trevligt sällskap..


massa snö både på vägen ner och upp, men de gick rätt bra ändå.. =)träffade Erik en sväng i söderhamn idag oxå..


vet inte riktigt vad de blir imorgon, men jag vet vad jag hoppas på iaf..

näe, om man skulle försöka att sova kanske.. kanske? ;)

Pussa


- - -

Jag saknar en famn att få somna tillsammans med..

någon att krama när vindarna blåser som hårdast..

Av Ida Söderblom - 9 april 2008 13:24

så var de vit ute på marken.. igen.. vi som precis blivit av med all snö.. vet inte om jag ska skratta eller gråta.. haha..

jag tycker ju om snö, men nu var jag inställd på badtofflor och sommardäck här framöver.. men, vad som är positivt är att mina stackars dubbdäck inte slits ut på samma sätt i snön som när de rullar på torr asfalt..


sitta örebro natten inatt.. =/ lite tråkigt.. ska ringa upp på kontoret och höra efter vad de säger om hur de blir nästa vecka.. jag hoppas hoppas hoppas på hammarn.. men de beror nog mest på Tommy är jag rädd.. förstår att han inte vill köra ume tre veckor i följd..


fick tidig avgång igår.. men kom jag upp nå tidigare för de? nej nej.. snö snö snö snö snö.. hur jobbit som hellst att köra i :(

gick knappt att köra om efter e4an eftersom omkörningsfilen var så snöig så man tappade fästet om man gick ut i de.. tack och lov så var de iaf vinterdäck på bilen idag..

vissa försökte få mig att köra truck inatt oxå, men icke.. :P


även att Thomas fick sin låt spelad på loggen inatt.. igen! mupparsle.. haha.. tror ändå du har nå förhållande med den där Lotta som alltid väljer att spela dina.. humfs.. jag får då aldrig mina låtar spelade.. :P


mammi håller på att laga mat åt mig nu =) härligt..

hade tänkt åka runt tre idag pga hur de ser ut på vägarna, så man slipper stressa om de är halkigt..

näe, nu ska jag ta och fixa lite =)

Pussa


- - -

Om du var här...

Av Ida Söderblom - 8 april 2008 13:53

haha.. ja, halvtid för min del då.. :P har jobbat halva arbetsveckan.. redan :P har bara inatt och imorgon natt kvar.. men jag tyck om att köra så de är lungt =)


fick damp på telenor imorse iaf, där runt fyra.. de vägrade att fungera.. ingen nätåtkomst stod de titt som tätt.. mysko saker.. om de fortsätter så ska jag gå och slå på nån..


har fått på vinterdäck på sprintern nu iaf =) tur vi har Martell..

näe, om man kanske skulle ta och göra någon mat.. hoppa duschen ska jag oxå hinna med.. igår när jag stod där så var ju schampot slut.. lagomt less.. så jag var och handlade på ica maxi i örebro igår.. faan vad stort! jag som tycker vårat är stort.. haha :P

handlade för typ 103 kr.. när jag kom ut och gick mot bilen så hitta jag en hundralapp på backen.. haha.. tack tack =D


näe, mat vare..

Pussa


- - -

Jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder..

Av Ida Söderblom - 7 april 2008 04:21

så jäla lyckat.. gick typ bara att köra 80 från hudik och hem, massa snö på vägen.. eller massa å massa.. mer än inget iaf.. typ en halv dm med blötsnö, och vi har sommardäck på jobb bilen.. :P


mitt nummer flyttades över inatt.. =) så nu kan jag ringa och smsa hur mycket jag vill =D

fick även orderbekräftelse från gummihuset om mina däck.. står att leveransdatum är mellan den 11/4 och 15/4.. men de är ju i helgen.. men jag kanske hinner se dem innan.. :P de går ju via örebro, där jag lastar.. och de ska ju med ångebilen, och den står jag brevid.. haha..


näe.. sova sova sova.. eller försöka.. mupp

Pussa


- - -

Massa ord som man kan vrida och vända på.. ;)

Av Ida Söderblom - 6 april 2008 01:11

Vi kallar oss vänner, det är svårt att vara när man längtar och känner..

som vilka vänner som helst, vilka mänskor som helst..


Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards