Alla inlägg under september 2008

Av Ida Söderblom - 22 september 2008 17:36

känns som jag har lite flyt idag =)

hittade precis en motor till vanen till skapligt pris.. så jag och Erik åker nog och kollar den på fredag.. ringde och prata med killen, lät förövrigt jättetrevlig.. så nu äre bara hålla tummarna..

ringde även Lasse och sa grattis, han fyllde ju som år idag.. så jag fick mig ett grattis tillbaka av svärfar oxå ;) haha.. för självklart hade ju Erik hunnit med att skvallra ;)

nu äta med mammi och fika med frugan ikväll :)

Av Ida Söderblom - 22 september 2008 16:16

Wiihuuuu! klarade uppkörningen för lastbil med släp idag.. så nu är jag stolt innehavare av ett körkort med bokstäverna BECE =D

fy vad glad jag är.. kan knappt fatta de!

=D =D =D =D =D =D

Av Ida Söderblom - 21 september 2008 22:20

jag kan inte förklara känslorna som springer omkring inne i kroppen..

känner mig otrygg och rädd.. ensam och vilse.. orolig som jag vet inte vad.. sängen är för stor och verkligen tom.. verkligheten börjar göra sig påmind efter en helg i lycka..


kör örebro tisdag, onsdag, torsdag.. just nu känner jag verkligen inte för de.. örebro vecka är lika med tankevecka.. då tankarna får en chans att snurra sin taggtråd runt runt för att sedan dra åt..

morbrors begravning är på fredag oxå..

förhoppningsvis kommer Erik så fort han kan på fredag, om de skulle bli som jag vill så är han här då begravningen är slut.. men de är väl för mycket att hoppas på..


lördagen äre rallycross.. just nu längtar jag inte ens.. även fast jag vet att de är underbart, massa spänning.. men just nu är jag ensam.. rädd..

ska försöka se nån film eller nå och försöka sova

pussa 


jag saknar dig så de gör ont ikväll..

Av Ida Söderblom - 21 september 2008 20:19

.. och ensamheten knackar på dörren till min lycka..

hua, de jobbigaste är när vi ska skiljas åt.. även om vi bara är ifrån varandra till helgen som kommer så känns de..


Erik skruvade ihop min tränigsmoj inatt =) sen när han kom och la sig i sängen så kollade vi lite på prison break.. eller ja, han kollade och jag somnade typ.. haha.. :P


idag gjorde vi inte så mycket.. gick ett varv runt sidsjön och bara umgicks, känns skönt hur vi kan prata om saker..


näe, nu läsa lite och sedan försöka sova utan dig :(

pussa

E..

Av Ida Söderblom - 21 september 2008 00:56

Erik är här i helgen och jag är lycklig.. allt jag hade att säga just nu..

lycklig.. smaka på ordet.. det känns härligt att få vara det ibland.. lycklig och trygg.. pussa!

Av Ida Söderblom - 16 september 2008 14:20

.. men snart torsdag =)


kan inte säga att jag egentligen mår nå bättre än i helgen, men samtidigt så måste jag ju försöka.. vart sjukskrivning den här veckan.. samtidigt som jag inte känner att jag vill träffa folk och bara göra ingenting förutom tänka på minnen, så blir jag tokig om jag inte får göra nå..

det är så skiftande att jag blir galen på mig själv..


har egentligen massor med saker jag borde göra.. tömma telefonen och lämna in den, eftersom den inte funkar som den ska.. skruva ihop träningsmaskinen, så jag kan börja träna nån gång.. kolla bromsvätskan i bilen, så jag kan utesluta de felet och kanske börja leta nya.. men gör jag nå av de här? nej, inte de..

istället broderar jag, är ute och promenerar eller ser på nån film då jag bara vill vara ifred..


hade för övrigt körlektion igår.. min morbro hade blivit galet sur på mig om jag ställt in de, för jag vet hur stolt han var över att jag tog lastbilskortet och sedan fortsatte med släpkortet..

det gick hyffsat iaf.. lite rostig i rörelserna och tankarna, men mot slutet gick de riktigt bra att backa.. nya tag på torsdagmorgon..


torsdag känns förövrigt som en riktigt härlig dag.. körlektion på morgonen 7,15.. efter de får de bli en morgonpromenad innan de är dags att duscha och laga någon lunch.. sedan äre bara vänta.. men fram mot eftermiddan/kvällen så kommer Erik hit.. längtar!

får se om de blir att laga nån middag eller om de blir garaget på engång.. hoppas verkligen att de bara är startmotorn som är trasig..


näe, nu ska jag brodera klart alla äckligt jobbiga efterstygn på min miranda nalle :P sen blir de att laga midda.. makaronsoppa med broccoli och ost =)

pussa


Av Ida Söderblom - 14 september 2008 17:53

morbro dog i fredags, runt kvart över tio på kvällen :( känns skönt att jag tog mod och fann styrkan att åka och hälsa på honom timmarna innan.. vi hade bara väntat på de här, och visst är de skönt att han slipper lida.. men tyvärr gör det inte sorgen mindre..


har varit tvungen att ha något att göra hela tiden för att inte bryta samman.. hösten för bara med sig dåliga minnen tyvärr, och de här river upp massa gamla sår tillsammans med de nya som skapats..

så jag tog fram mina broderier som jag köpte för ett tag sedan och började brodera.. har skapat mig 2 tavlor med miranda nallar =)

så nu var jag tvungen beställa några fler.. vart bla. en julklapp..


verkar som jag blir hemma hela veckan, så de gäller att hitta saker att göra..

sa till garage-chefen att jag troligast ville ha ledigt hela veckan så.. nu när jag prata med han och sa att jag kunde kanske jobba tis-ons-tors så sa han bara att han hade satt in nån annan.. men måste ändå prata med riktiga chefen så vi får se hur de blir..


***

Vila i frid älskade morbro!

Jag glömmer aldrig våra tokigheter tillsammans..

2008-09-12

Av Ida Söderblom - 12 september 2008 11:51

känns som jag har en stor tyngd över bröstet.. hjärtat känns instängt och tanknarna snurrar fortare än någonsin.. jag känner att jag drar ut på tiden, att jag inte riktigt våga åka till sig.. men om du inte överlever helgen, om jag inte hunnit hälsa på dig innan, då blir de bara värre.. så jag ska.. jag måste.. jag ska bara söka reda på lite mod, lite styrka..

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards