Alla inlägg under september 2009

Av Ida Söderblom - 27 september 2009 10:59

haha.. snacka om att sova hårt :P hade 4 missade samtal och ett sms från päälsk när jag vaknade av att han ringde igen.. =) hade mobilen på ljudlös, brukar vakna av de ändå när den ligger uppe på sänggaveln, men nu låg den i sängen.. så jag märkte ingenting!

men nu vill jag ha frulle..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 26 september 2009 23:51

Känns som de mest blir godnatt och godmorgon här i bloggen just nu :P hahah.. men har varit på birsta hela dagen, införskaffade några nya diadem då min päälsk har en tendenes att bryta av dem ibland ;) vart en fika på ikea och present till Satu som fyller år imorgon..


efter de så vart de kina! =) pekingsoppa och fyra små rätter.. kan de bli bättre? haha.. gottgottigottgott!

vart en sväng hem till Satu efter de, eller hem till hennes föräldrar i bredsand.. surra lite skit, kolla tv, fika och ge present =) hon hade gjort kladdkakan jag gjorde för ett tag sedan.. mums! =)


hittade igen min kamera sladd iaf, men eftersom jag inte varit hemma på heeeela långa dagen så har de inte blivit nå redigering här inte.. å nu tänker jag faktiskt soooooova! får se vad morgondagen erbjuder, jag hade tänkt mig att vara hemma faktiskt.. men vi får väl se..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 26 september 2009 11:39

kan man säga godmorgon vid den här tiden? ;) hahaha.. äh, jag gör de iaf.. Godmorgon!

har egentligen varit vaken ett tag.. legat i sängen å pratat telefon, läst bloggar.. men nu äre dags att börja dagen.. ska äta nå fulle med mammi, sen ska jag hoppa i duschen för att sedan bege mig till birsta..


och jag hittar inte sladden till min kamera =( den ligger inte i kameraväskan som den brukar, så antar jag inte la tillbaka den sista jag la in bilder.. så de blir leta leta leta leta! har massa bilder jag vill visa.. hihi =) de ser iaf bra ut i kameran..

nu göra nå utav dagen!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 september 2009 23:45

ojsan hoppsan vad den här dagen sprang iväg..

var hos läkaren imorse, han var då inte alls trevlig! =/ huuu.. men vart sjukskriven oktober ut, så får vi se sen.. ska iaf prova på att jobba 25 %, de kom jag å försäkringskassan överens om, om det funkar med företaget vill säga..


efter doktorn åkte jag å mammi till stugan, var dags att göra vinter där.. så medan mammi plockade så for jag runt och fotade macro ;) haha.. eller så mycket macro de kan bli med ett närbildfilter..

fotade även mina första "vattendroppar-på-blad" bilder ;) ni får kanske se imorgon..


sen har jag inte gjort så mycke mer idag.. varit med Micke en stund, han bjöd på frasses =)

har massor ont i nacken :( så de blir inge redigera bilder ikväll, ska sooova!

så, nattinatt..

pusspuss


- - -

Erik, jag saknar dig.. oändligt mycke!

Av Ida Söderblom - 25 september 2009 09:03

weei! även jag som går hemma hela veckorna får helgkänsla ;) synd bara att jag inte får tillbringa den med Päälsk.. men nu äre bara hoppa ur sängen, duscha, klä sig och åka till doktorn.. sen blire nog stugan med mammi en sväng..

nu vidare så jag hinner ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 september 2009 23:04

Det vart en heldag med frugan idag oxå ;) haha.. fast i härnta.. såg lite hockey och surra skit, titta hus m.m

och nu vill jag bara soova.. ska till doktorn kl 10 imorgon så..

Pusspuss


- - -

Du är luften i mina lungor..

  

Av Ida Söderblom - 24 september 2009 12:45

Gick bra hos försäkringskassan, min handläggare är trevlig och sedan var det en arbetsterapeut med.. vilket var bra! så nu har de ringt och pratat med min chef som de verkar.. fick även tag på personalchefen, han har ju semester den här veckan, men han skulle prata med chefen så skulle vi försöka ses i början på nästa vecka och komma fram till nå..

sedan ska jag till doktorn imorgon ang ett nytt intyg.. så de verkar ju gå framåt iaf.. =)


har precis ätit lunch med mammi, så nu ska jag ta mig ut till Satu och Matilda i bredsand.. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, Satu ska ju tillbaka till härnta så jag vet inte alls.. de är ju hockey ikväll, men det finns de inte ekonomi till =(

kanske blir en promenix istället..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 september 2009 09:21

Godmorgon gott folk!

Dags för mig att hoppa i kläderna, slänga i mig en macka och åka in till stan för att gå på möte hos försäkringskassan ang att börja jobba 25-50%, arbetspröva..

hoppas på de bästa..

Pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards