Alla inlägg under oktober 2009

Av Ida Söderblom - 13 oktober 2009 22:14

Erik är på ishallen och tränar lite, men jag stannade här i lägenheten ikväll.. finns egentligen massor att göra, diska, städa m.m men jag känner inte för de ikväll.. vill bara sova..

hostan vill inte riktigt ge med sig.. :/ hostmedicinen hjälper iaf..


vart till att beställa nya vinterdäck idag.. dubbdäck såklart! om de hinner komma innan fredag så kanske de blir besiktning om de finns nån tid.. följde med Erik på jobbet på eftermiddagen, tog med kameran och knäppte lite bilder.. inte lagt in dem på datorn än men..


känner inte för nå.. blää! hatar när man mår och känner så här.. tror fan jag ska bädda till sängen och lägga mig å krama kudden för natten.. sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 13 oktober 2009 12:00

ja, då var päälsk hemma på lunch =) vart makaroner och korv, typ de enda vi hade hemma.. hahah ;) tror vi kanske måste en sväng å affärn..

men vi ska iaf iväg och kolla däck till lagunan i eftermidda.. Erik känner en kille som jobbar för volvo, i boden tror jag de var, så vi ska väl höra med honom om byte av min kamrem.. så får vi väl se om lagunan rullar snart igen =D


det är så härligt att det är vitt ute =) snö snö snö! jag längtar verkligen till att vintern är här på riktigt.. hoppas på massa massa massa snöö!


näe, nu krama på E!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 12 oktober 2009 16:33

weei.. massa med snö =D eller massa å massa, men iaf nästan 2 dm ;) hihi..


Gick bra när vi var och tittade på huset igen igår och pratade med ägarna.. så vi ska höra av oss här i veckan och komma med ett bud.. =) så nu äre väl bara att hålla tummarna!

det är en jättefin 30-tals villa med stor tomt.. dock inget riktigt garage, men de kan vi ju bygga senare..


funderar på vad jag ska hitta på för mat idag.. blir nog nå pasta =)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 10 oktober 2009 23:39

ja, nu äre mys här hemma.. tända ljus, film, grönsaker och dipp =) jag och päälsk ska sa män som hatar kvinnor.. Obbe, Andy och Erica var här tidigare ikväll, såg lite tv, sällskapade och åt kaka =)


jag har bakat kaka idag, och en jättegod köttgryta om jag och päälsk åt.. annars har jag inte gjort så mycket idag.. var på affärn, fick skjuts hem av Mats eftersom Erik var på hockey.. sedan har jag bakat och lagat mat resten av dagen.. =) hihi.. mysigt!


igår gjorde vi inte så mycket, var hos Obbe och såg tv.. sen vart det en tidig kväll.. imorgon ska vi träffa husägarna och prata lite =) har ju helt klart med lån och allt nu.. känns skönt..

men nu film!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 9 oktober 2009 12:09

Jag har bakat bröd till morgonen =) nu tänkte jag duscha och plocka undan lite här i sovrummet.. ska vara på banken kl 15, hoppas att Erik hinner hem.. men de tror jag tyvärr inte :(

äh, nu fortsätta med mitt..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 9 oktober 2009 01:13

ååh.. tlött.. nu ska då jag krama kudden massor!

snart är Erik här, å då.. då ska jag krama honom! ;)

sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 8 oktober 2009 15:35

hihi, har precis baka en kladdkaka som jag tänkte ta med till Birgitta och Lasse =) väntar bara på att den ska bli kall så jag kan ta med den när jag går..


har hunnit med ganska mycket idag.. :) pratat med de som äger huset vi är intresserade av, pratat med fastighetsägaren, sorterat alla papper som ligger å skräpar här i lägenheten, varit på banken och bokat en tid, varit på affären och sedan bakat en kaka.. =)

så nu äre bara dammsuga sovrummet och diska lite så är allt klart innan Erik kommer hem imorgon.. känner mig lite som en hemmafru ;) hahaha..


nu klä om och titta till kaka, sen promenixa bortöver =)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 8 oktober 2009 09:51

Uscha för att vakna till iskall lägenhet när de inte finns nån Erik

att kramas med :( men solen lyser fint ute så det gnistrar i den lilla snön som är kvar.. idag ska jag iaf ta mig iväg till affärn, ser isigt ut, så de är väl bäst att ta de lilla lugna.. men nu te och rostad macka! =)

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards