Alla inlägg under oktober 2009

Av Ida Söderblom - 8 oktober 2009 00:48

Ibland när min Päälsk inte lyssnar, eller ibland när han inte verkar förstå, då brukar jag be Krocko om hjälp att påminna honom, förklara för honom ;) för eftersom Krocko bor i Vilhelmina så är det ibland lättare för honom att prata med Erik om saker då Erik är där och jag någon annanstans ;) hahah.. och nu vill jag verkligen att det kommer fram hur väldans mycket jag saknar honom.. så då ber jag Krocko!

  

Av Ida Söderblom - 7 oktober 2009 23:46

haha, Birgitta fick ju som hon ville, jag har börjat spela farmville :P har pillat på med de idag och odlat massa jordgubbar.. hahah.. gulligt!


åt midda med Birgitta, Lasse och Johanna :) sedan tittade vi på lite tv innan jag och Johanna halkade oss hem i halkan.. det var verkligen jätteisigt! men jag vill ha mer snöööö!

hoppas det inte är jättehalkigt imorgon, för jag hade tänkt ta mig på affärn och handla lite.. för nån ferrari kör jag inte ;) den har ju sommardäck.. så den får stå på parkering och längta efter sladdar till på fredag då Erik kommer hem..


näe.. nu sova kanske? tlöööött ju..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 oktober 2009 14:49

magen sa precis "kurrkurr", och jag tänkte "men va, redan?"

sedan kom jag på att jag har ju inte ätit nå idag än! hahaha.. ska göra mig nån macka nu, sedan hämta upp tvätten som förhoppningsvis är torr.. sedan blire nog promenix till vovvarna :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 oktober 2009 14:33

haha.. ja, då har man blivit medlem där oxå.. å självklart har jag en liten farmville ;) hihihi.. busigt!

Av Ida Söderblom - 7 oktober 2009 12:31

jo.. tråkigt men sant.. hade dock bara massa underkläder som behövde tvättas, och nå linnen.. så de vart bara en maskin iaf :) vilket är härligt eftersom maskinen här tar halva dagen på sig för att tvätta färdigt.. å nu vet jag inte alls vad jag ska göra..

funderar på om jag ska gå till affärn, eller baka kanske? ska ta mig en sup snart igen iaf.. hostmedicin är verkligen INTE gott.. hahah :P

 

Eriks mamma tyckte även att jag skulle börja spela Farmville eller vad de heter.. men då måste man ju vara medlem å facebook.. å de är ju inte jag.. har som varit emot de där.. hahah :P Erik trodde även att de var ett sånt där spel jag lätt skulle kunna fastna i.. och han har säkert rätt ;) hahah..


snön ligger kvar än ;) ge mig mer mer mer!

Av Ida Söderblom - 7 oktober 2009 11:00

Hihi.. Päälsk ringde imorse och sa att de snöade! =) steg upp å tittade ut.. inge snö som lagt sig på marken hos oss inte.. så jag gick å la mig igen.. fick ett mms över ett snötäckt Vilhelmina.. men nästa gång jag klev upp och tittade ut så möttes jag av denna syn! =D

  

Bilden är egentligen jättetråkig, men det är snö!! =D och jag blir som ett litet barn.. hade jag haft täckbyxor här och inte varit sjuk hade jag nog sprungit ut och gjort snöänglar på direkten! även om de bara är blött å slask.. vintern, jag välkommnar dig! hihihi

Av Ida Söderblom - 6 oktober 2009 23:45

Efter att ha duschat, klätt mig och nästan mått som en människa idag, det vill säga ingen feber ;), så gick jag hem till Eriks föräldrar och sällskapade med vovvarna :)

 

Sitter i trappen och tittar ut genom fönstret, matte kanske kommer hem snart..

  

Simba hör inte alls vad man säger till honom :( och inte ville han vara med på bild heller.. haha.. såg mer ut som "men måste du använda den dära, klia mig istället" ;)

  

Medan lille Eddie mest är nyfiken och gärna kollar vad man håller på med ;)


Sen kom Birgitta hem, vi surrade lite och sedan bjöd hon på mat.. kokt blomkål, skinksås med purjolöj och en sallad på äpple, melon, kiwi, grönsallad och getost.. riktigt gott =)

Kvällen bestod sedan av lite tvtittande och te..


kände på engång att hostmedicinen hjälpte.. den är ju både hostdämpande, slemlösande och sedan så vidgar den luftrören.. kände att de gick lättare att andas :)

men efter jag gått hem i minusgraderna och pratat med Erik så fick jag världens hostattack när jag kom hem :( riktigt obehagligt.. så nu ska jag väl ta mig en sup till och sedan soooova..


  

Här är iaf bilen på isen jag hittade den första oktober ;) absolut ingen märkvärdig bild, hade blivit mycker bättre om jag lagt mig ner på marken.. men de fanns som ingen tid, utan de vart en bild och det var den här.. haha.. bättre än inget.. å nu vill jag ha snö snö snö snö!! =)


men men.. sova var det.. nattinatt alla där ute..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 6 oktober 2009 11:15

ja, senaste timmen har jag pratat i telefon.. vårdentralen ringde upp, fick prata med en trevlig manlig sköterska som skulle se till att läkaren skrev ut ett recept åt mig på slemlösande och hostdämpande.. och om de inte hjälpte så fick jag återkomma.. så receptet ska finna på apoteket efter kl 12 :)

annat jämfört med vårdcentralen i sundsvall de må jag säga!


sedan ringde min arbetsgivare (rita kors i taket).. vi pratade lite, kom fram till att jag nog inte ska jobba om jag är sjuk.. nähä? haha.. skulle iaf ringa honom på fredag så fick vi se hur jag mådde och utifrån de lägga upp nå ang arbetsprövningen.. ringde försäkringskassan, men han var på nå sammanträde.. så lämnade ett medelande iaf..

och efter de så har jag pratat med mammi :)

provade även ringa mr E, men han ville då inte svara.. haha..


tror jag ska göra mig lite te =)

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards