Alla inlägg under oktober 2009

Av Ida Söderblom - 6 oktober 2009 10:05

eller nöffnöffsjukan som Eriks bror så fint kallade den ;) hahah..

det är iaf lite roligt att folk tror man har fått de bara för att man är förkyld och har feber.. men tänka sig, jag hade ingen feber när jag vaknade imorse! =D weei.. att jag däremot sov dåligt inatt pga alla hostattacker är en annan femma.. har iaf ringt vårdcentralen, de skulle ringa upp kvart över tio så vi får väl se då..

men.. godmorgon iaf! ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 5 oktober 2009 22:28

uuh.. min feber vill inte släppa taget om mig.. :(

den gick ner till 37 idag på dagen, men nu på kvällen så har den gått upp igen.. blir så less för man tappar all ork.. men Birgitta var jättesnäll idag, hon kom hit å diskade undan, dammsugade och torkade golven i kök, vardagsrum och hall :) så nu känns de mycket fräschare.. hade tänkt försöka mig på de själv men då hade jag väl varit klar på fredag typ.. haha..

sen kom Lasse förbi en sväng och borrade för hatthyllan och ljusstakarna i hallen, så nu fattas bara nå passande skruvar.. fanns tyvärr inge sånt här hemma..


här tänt ljus runt om i hela lägenheten ikväll, de tar död på ensamheten lite.. har pratat i tele, kollat lite film och bara legat i sängen.. känns mig oerhört trött och rastlös på samma gång :(

hoppas jag orkar med en promenix imorgon, så jag får lite frisk luft..


åt rester från middagen päälsk lagade till mig i lördags :) mumsigt värre.. himla skönt att de finns lite färdig mat när man känner sig så här.. annars hade jag nog inte ätit nå alls om jag ska vara ärlig.. kanske nån macka..


näe, nu ta en tablett å se om febern går ner.. och hoppas på en natt utan hostattacker! himla obehagligt att vakna av att man håller på att hosta sönder halsen.. går som inte att andas :(

men.. nattinatt där ute..

pusspuss

 

- - -

Jag kramar ditt täcke och saknar sönder dig inatt..

Av Ida Söderblom - 5 oktober 2009 11:37

VA!? bankrån i lilla älvsbyn? 

nästan så jag förväntade mig att se blåljus när jag tittade ut genom fönstret, trots att banken ligger en bra bit ifrån på andra sidan järnvägen.. Erik ringde å berättade, sedan kom Koper förbi och ville låna polisradion.. ojoj.. inte direkt något man väntat sig..


mådde inte direkt bra när jag vaknade imorse, sovit oroligt inatt.. hade 38,5 i feber när jag vaknade, har hostat hela natten så jag tror lungorna var på väg upp.. men just nu mår jag lite bättre.. har tagit in en tablett, så jag antar det är därför.. har försökt diska undan lite..

drack lite te förut och fick i mig en macka iaf.. sedan kom hyresvärlden förbi, han skulle ju kolla på köket.. men när jag var sjuk så trodde han på engång att jag hade svininfluensan ( nöffnöffsjukan ;) ) och ville inte komma in.. så han skulle återkomma..


men nu tror jag att jag ska se på en film.. Erik har massa massa massa skrivor liggandes runt om här i lägenheten, självklart så står de inte på nån av dem vad som är på :P hahaha.. bara nummer på vissa.. men hittade någon beck film som jag tänkte se, även fast man sett alla förut så kan man se dem om och om och om igen ;)

pusspuss 

Av Ida Söderblom - 4 oktober 2009 23:21

Pratat telefon hela kvällen, så nu känns de lite bättre.. känner mig inte lika ensam längre.. :) däremot så skrämmer hostan mig lite.. får jätteont över lungorna, bröstet och hela ryggen.. lunginflammation?

näe, tror jag ska försöka sova.. tog in en tablett förut för att få ner febern inför natten.. hoppas på att få sova, även om sängen är stor å tom.. även fast lägenheten är helt tyst..

ska slå på en film att somna till..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 4 oktober 2009 21:20

weei, de snöar! iaf på min sida av byn ;) inget som lägger sig på marken, men de syns när man tittar mot gatlycktorna :) när Erik kom in inatt efter han hade skjutsat hem KJ från lule så hade han med sig en näve snö in.. antar att de var kallare ute då.. men de försvann ju lika fort igen..

näe, nu fortsätta surra tele :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 4 oktober 2009 19:49

Åh.. de går inte med ord beskriva hur ensam jag känner mig.. övergiven.. rädd.. otrygg.. ensam! jag har aldrig sovit själv här förut, aldrig varit helt ensam.. du har alltid funnits på byn, eller iaf varit på väg hit..

lägenheten som i vanliga fall känns som hemma, känns nu främmande.. ingen tv, ingen stereo, slött internet och en dator som krånglar.. det är kolsvart ute..

Erik, fan vad jag saknar dig!

Av Ida Söderblom - 4 oktober 2009 15:20

uuuh, jag hatar hatar hatar att vara sjuk.. blir totalt rastlös, försöker göra nå men orken finns inte där.. så jag blir kvar här hemma i Älvsbyn.. ingen ide att sätta sig på en buss i 8 timmar med feber, halsont och massa hosta..


igår efter maten, som vart super super god =), så såg vi film.. Marley and me, helt underbar gråtfilm.. både jag och Päälsk fällde tårar.. sen körde vi ut husvagnen till Pär och sedan ville KJ ha skjuts till Lule.. så vi skjutsade, kände mig jättehängig och satt å sov typ hela vägen till lule och hela vägen hem.. var typ blankis på vägen, och de hade inträffat en olycka.. vi möte ambulansen när vi kom till lule..


iaf, när vi kom hem och jag klev ut bilen så snurrade de mest.. kunde inte gå som folk, såg nog mest full ut.. kom in, klädde av mig och tog tempen.. 39,5.. var helt borta i skallen, visste knappt vars jag var och Erik sa att jag pratade jätte osammanhängade.. fick i mig en tablett och låg sedan i sängen och yrade..

orkade knappt lyfta ögonlocken då Erik åkte tillbaka till lule för att hämta hem KJ.. febern hade då inte sjunkit nå alls.. men när han kom hem vid fyra på morgonen var den iaf nere på 37.. men nu åker den upp å ner hela tiden.. jobbigt jobbigt..


men nu kom Päälsken hem med blodpalt, aldrig ätit de förut så vi hoppas på namnam ;)

pussuss

Av Ida Söderblom - 3 oktober 2009 19:17

uuh.. jag har massor med feber :( jag som i vanliga fall ligger på 36.. å nu står den på 39 :( hade 37,5 imorse, tog en tablett åsså åkte vi på hockeymatchen i boden.. mådde ganska bra, frös lite.. älvsbyn vann med 0-1 =D

men när vi skulle åka hem så kände jag febern rusa upp.. låg strax över 39, så Päälsk åkte och fixa huvudvärkstabletter..


nu håller päälsk på laga midda åt mig =) samma måltid som jag gjorde till honom ifjol på hans födelsedag.. =) vi kallar de "födelsedagskyckling".. massor gott.. vi gjorde en kladdkaka oxå som står på kylning.. hoppas jag har aptit sedan, just nu är jag hungrig iaf =)


jaja, vila lite innan maten kanske?

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards