Alla inlägg under oktober 2009

Av Ida Söderblom - 3 oktober 2009 11:17

åh.. ni tror inte att Erik har smittat mig? =( har massor mega ont i halsen, och hosta.. så nu till morgonen har jag druckit massa te, och nu ska vi iväg och köpa mer halstabletter..

det roliga i de hela är att Erik känner sig bättre idag, och han var sängliggandes nästan hela dagen igår.. vi var ut och åt med Obbe, Andy & Nicklas.. sedan var vi hos Eriks föräldrar och tittade å tv resten av kvällen..


det blir alltid så här.. Erik är sjuk i en dag, smittar mig och jag blir sjuk i typ 2 veckor.. hoppas verkligen inte de blir så den här gången, jag som ska få prova på att jobba å allt..

fast arbetgivaren har inte hört av sig, så jag vet inte ens när jag ska börja?


vi har iaf valt tapeter till sovrummet nu, vart en brun vägg med cirklar till fondvägg och vita väggar med guldstjärnor till de andra..

låter lite konstigt när man förklarar, men vi hoppas på snyggt! ;) hahah..


var meningen vi skulle kolla på ett hus till igår.. vi provade ringa mitt på dagen för de skulle vara folk hemma.. inget svar.. ingen som ringde upp.. så vi ringde lite senare igen.. då hade de främmande, men vi fick komma ändå om vi ville.. kändes bara konstigt.. så vi sa att vi kunde komma idag istället, ja vi fick göra som vi ville fick vi till svar.. känns bara olustigt hela situationen..


men men, nu ska vi iaf ut en sväng i finvädret.. Anton har match i boden så vi ska väl dit runt tre.. tur det är en varmhall iaf.. annars hade jag vägrat..

pusspuss


Av Ida Söderblom - 2 oktober 2009 11:12

Min päälskling är sjuk :(

så jag gav honom precis frukost på sängen ;) hihi.. te och rostade mackor.. jag köpte nämligen en brödrost på biltema igår ;) haha. grabbarna handlade för betydligt mycke mer än mig..


det vart även en till kameraväska på elgiganten, en lite som kameran precis passar i med kit-objektivet.. vart lite less på att släpa runt på den stor väskan hela tiden.. vart klumigt när man åker buss å så.. sen behöver jag ju inte de andra objektivt, laddar, rengöringsmojs å allt när jag bara är borta över helgen..

sen så får den lilla väskan plats i den stor väskan =D hihi.. perfekt!


huset som vi tittade på igår var jättejättefint =) och stort.. en 30-tals villa.. ska iväg och titta på ett till hus idag, betydligt mindre men lite mer för sig själv.. fast mycket mindre mark.. så vi får väl se..


tänkte lura med päälsken på en promenix om ett litet tag, lite frisk luft skadar inte även om man är sjuk.. ska en sväng förbi ica, banken och kanske apoteket..

sen ska vi ju välja ut nya tapeter hit till sovrummet oxå, om Erik orkar vill säga.. fast han kan ju få sitta på en stol så kan jag välja ;) hahahah..


näe, ut i finvädret!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 1 oktober 2009 15:23

vart en sen lunch med Alexandra idag, tacotallrik! =)

och det var is på vattenpölarna när vi kom ut imorse! hihi.. mys! var bara tvungen att krossa den och knäppa nån bild ;) men nu ska vi iväg och kolla å hus..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 1 oktober 2009 08:52

En ny månad tar sin början.. jag börjar den där vintern flåsar hösten i nacken, där träden tappat massor med löv och frosten gnistrar i gräsmattan, jag börjar den tillsammans med den jag älskar.. i byn jag har börjat se som mitt hem.. jag är hemma här nu..


Gårdagen tillbringades ombord på en buss i sju och enhalvtimme.. morgonen gick i stressens tecken, då jag hade missat en buss pga att klockan på mobilen ringde en timme senare än vad som var meningen..

Jag gjorde ett försök till att lyssna på en ljudbok igår, Män som hatar kvinnor.. haha, det funkar verkligen inte! jag bara somnar.. jag kan lyssna, men det är som att jag inte förstår vad jag lyssnar på :P


Päälsk är och skjutsar sin bror till jobbet, när han kommer hem igen blir det te.. sen äre massor fint väder att gå en morgonpromenad, kanske med kameran hängades på axeln..

Pusspuss


- - -

E.. Du vet, ellerhur?

du vet hur mycket du betyder..

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards