Alla inlägg under november 2009

Av Ida Söderblom - 17 november 2009 12:31

uuh, jag verkligen hatar att vara förkyld.. jar är en riktig snoris just nu.. men jag hade iaf inte snarkat Erik ur huset inatt.. ananrs burkar jag snarka när jag är förkyld..

Erik har precis varit hemma på lunch.. gjorde iordning en svampsoppa.. sedan får de bli wok till midda! ;)


De som vi köper huset av ringde igår, de har fått tag i ett hus som de får flytta in i när de vill.. så nu fick vi flytta in i vårt hus när vi vill! =D tråkigt bara att vi har 3 månades uppsägning på lägenheten.. och de slipper vi ju aldrig undan.. så vi ska räkna lite och se om vi har råd att betala för både lägenheten och huset.. iaf kanske i en månad.. :)


annars gör jag inte så mycket om dagarna just nu, snorar och läser typ.. riktigt sugen på choklad, så jag funderar på om jag ska göra negerbollar ;) hihihi.. kanske ska kolla om jag har allt hemma?

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 november 2009 13:09

.. och ny vecka igen! tyvärr så började den inte på de bästa sättet.. vaknade av att jag i princip inte kunde andas inatt, jag var tvärtäppt i näsan! :( så nu är jag förkyld.. igen! uscha uscha..

mådde hur bra som hellst när vi gick och la oss igår.. däremot så vart jag blöt och kall igår, så kanske det som är orsaken till denna inte så välkommna förkylning..


vi är då i vilhelmina i veckan.. var aboslut inte det roligaste vädret att köra hit i igår.. regn och nollgradigt, vilket innebar massa is och slask på vägen.. men vi var framma strax innan kl 22 iaf.. så Erik hann med cupen på ishallen iaf, dock utan uppvärmning..

tyvärr så var det vissa spelare som valde att spela mindre trevligt, så det vart ingen vidare trevlig stämning bland herrarna..


annars har vi inte gjort så mycket i helgen.. fredagen spenderade vi en stund på banken, skrev på huslånet och huskontraktet! =D så nu är allt verkligt! vi har dock inte flyttat mitt konto till sparbanken nord ännu, det får bli efter månadsskiftet pga internetfakturor och autogiro..


efter banken så var det midda hemma hos Anton och Alexandra :) de åt pizza och jag fick tacos! namnam.. sedan gick jag, Alexandra och Theo hem till hennes mormor med vovven, fikade lite och surrade medan grabbarna var i garaget och skruvade skoter..

men kl 20 så var det dags för idol! =) tycker alla som är kvar nu är så himla duktiga, men jag kan tänka mig att Reza hänger löst även nästa vecka.. för hon har tyvärr lite problem med uttalet även i engelskan..

men jag tycker Mariette är bäst! =D


lördag så åkte vi till pite, skulle ha nå grejer till Antons skoter.. men som vanligt så fanns de självklart inte hemma, sedan så var inte ens reservdelsbutiken öppen! tacka vet jag polarisaffären här i vilhelmina där vi köpte draken! där kan vi snacka service =)

var även och hämtade nån dämpare till mickes skoter när vi var i pite.. sedan var det palt hemma hos Birgitta och Lasse.. massor gott! =)


lördagkvällen tillbringade vi i Emma och Nicklas nya mysiga soffa! sån vill jag oxå ha.. hihi, men de får bli när vi flyttat in i huset.. vi såg lite film och var sociala :)


Erik skulle ju även lära mig sladda eftersom det snöade och var nån minusgrad ute.. så vi körde iväg med 140 till industriområdet.. och jag vill då tillläga att bilen hade sommardäck och svetsdiff.. och sedan var det typ massa snö.. så jag påpekade redan från början att de här kommer inte gå, vi kommer hamna i diket.. hahah..


  


jag tog mig typ 100 meter, nästran genom kurvan, sedan parkerade jag framvagnen i plogkarmen ;) hahaha.. Erik skrattade som aldrig förr och skulle självklart försöka ta sig därifrån.. men eftersom det inte gick att backa, då däcken bak nästan inte dog i marken så körda han framåt, ner i diket.. hahah.. och där kom vi då inte loss.. så snälla Obbe fick komma med 745:an och dra upp oss ;)


men tro inte att de var sista gången jag ska sladda i vinter, det skulle vi allt bli två om sa Erik.. han ska minsann lära mig innan den här vintern är slut.. hahaha ;) jag sa att då vill jag iaf ha vinterdäck! ;)


men nu ska jag ta och snora vidare, kanske läsa lite eller pilla på med en julklapp jag håller på med :) hihihi..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 13 november 2009 10:22

.. mot älvsbyn! =) hihihi.. vi är snart husägare! banken och mäklaren väntar där hemma.. kan lova att vi är lite nervösa och pirriga ändå.. :)

 

päälsken har precis gjort frukost till mig.. mys!

nu åka..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 12 november 2009 23:06

uuh.. vart en lång dag igår.. buss resa till ume mellan 12,00-16,00.. hade trevligt telefonsällskap av Kaka, mammi och Erik :) satt och läsate lite, sedan var klockan helt plötsligt 17,25 och bussen mot åsele skulle avgå.. mycket folk på bussen den första timmen, men jag fick sitta själv.. väldigt skönt! =)


men efter vi kommit en bit inåt landet så försvann givet min mottagning.. telenor är bara skit! och sjävklart så inträffade det en trafikolycka 2 mil innan åsele.. och inte kunde jag komma i kontakt med Erík som satt och väntade på mig i åsele.. vart över en timme försenad, bussen började backa och sedan tog vi en omväg genom skogen.. halkigt värre.. men fram till åsele kom jag tillslut.. och snälla Anita bjöd mig och Erik på sen midda.. var väldigt uppskattat vill jag lova! tack tack =D


så efter en resa på ca 11,5 timmar så var jag äntligen framme i vilehlmina.. en resa som med bil är 30 mil och 3,5 timmar.. hahah ;) vad säger detta oss om resemöjligheterna i vår norra del av landet?


idag har jag då inte gjort så mycket iaf.. sov ganska länge, städade lite här i lägenheten, läste en massa och väntade på Erik som var på nå möte.. fanns ingen mat hemma, men jag hade några äpplen.. så åt 2 st och väntade på herrn som skulle fixa mat idag.. hahah.. det blev frasses! ;)


vi fick även samtal från banklen och mäklaren idag, imorgon skrivs de huskontrakt! =D weei! mäklaren påstod sig att ha skickat de till min mail i tisdags, men inte hade jag då fått nå.. å inte E heller.. men idag fick vi de efter lite om och men.. inte för att man fattar nå av allt grekiska ;)


men nu kom Erik hem från hockey.. de vann med 7-5 =) duktiga päälsk hade både gjort mål och assist, tredje raka vinsten nu.. roligt roligt! =)

näe, nu ska jag vara lite social.. nattinatt! =)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 november 2009 00:35

ojsan hoppas vad klockan hann bli mycket..

men nu är iaf väskan packad och bussbiljetten uthämtad.. så nu äre bara duscha och göra några smörgåsar kvar till imorgon innan avfärd.. blir 1½ timmes väntan i ume på bussen mot åsele, så telefonsällskap där runt kl 16 imorgon mottages tacksamt ;) heheh..


har precsi blivit klar med en av alla julklappar för iår :) det är till en söt liten vän, säger inte vad dock då jag vet att hon läser här ;) heheh.. så nu får ni vara nyfiken ett tag tjejer!


näe.. sova var de.. nattinatti

pusspuss

Av Ida Söderblom - 9 november 2009 23:30

uh.. somnade nån gång runt kl 19, vaknade för en liten stund sedan lagom tills att allt på farmville skulle skördas, sagt och gjort.. nu ska de sovas igen.. lite tomt bara.. nattinatt

pusspuss

Av Ida Söderblom - 9 november 2009 15:38

efter många om och men så somnade jag tillslut inatt.. sen var de upp imorse och åka till sjukgymnasten för mer värmebehandling, ska dit imorgon igen.. kändes lite bättre idag efter behandlingen än vad de gjort efter de jag fått förut.. hon "hittade" även ett muskelfäste som var trasigt.. tycker det ör lite konstigt att läkarna inte har klämt och känt runt alla muskelfästen i de området jag har ont.. men men..


annars har jag inte gjort så mycke idag.. tagit de lungt, läst lite och surrat på msn.. funderar över julklappar till släkt och vänner, jag älskar julklappar! =D hihihi.. köpte julpapper för över en månad sedan.. hahah ;) olika papper på varje paket.. typ! hihi..


jag längtar till huset, jag längtar till snön.. snön får jag hoppas är mycket närmare än vad huset är.. inflyttningen känns som flera år bort.. =/ har inte fått några papper mailade av han som skulle skriva dem än, så får nog ringa imorgon och fråga vars de tagit vägen..


men nu äre dags för något att stoppa i magen..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 9 november 2009 00:39

uuuh, kan inte soova.. :(

blir alltid så här efter att jag å Erik sovit ihop.. första natten ensam är hopplös.. svårt att sova och mardrömmar när jag väl somnar..


men det har varit en bra helg :) vi har inte gjort nå speciellt.. de vart tågtårta i fredags, se idol och sedan åka en sväng på stan och klippa en och en annan ragg.. :)

lördag så var vi och kollade på bilar, gick i affärer, barnkalas, tacobuffe på kermit och sedan en sväng till härnta där Erik och Simone passade på att bada tunna med härntafolket medan jag och Amanda tittade på :P


idag har vi inte gjort så mycket, var förbi bror en sväng, kollade på Jill på birsta city, myst lite och ätit mat.. :) och Erik har installerat min skrivare.. hahah ;) kanske var på tiden..


ska till sjukgymnasten imorgon, så de är väl bäst att försöka sova..

nattinatt..'

pusspuss



- - -

E - Jag älskar dig!

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards