Alla inlägg under september 2010

Av Ida Söderblom - 29 september 2010 21:14

sitter och tittar på tv4.. Berg flyttar in.. åh jag älskar det! =) det känns mysigt på nå sätt.. svårt att förklara.. ikväll flyttar hon in hos Arja Saijonmaa..


tror jag ska koka mig lite te! =)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 29 september 2010 19:58

hehe.. ja, rita kors i taket! Erik har lagat middag här hemma idag.. vart kyckling, ris och currysås! ;) under lite vägledning så gick allt bra..


nu är han och kollar på hockey inne i älvsbyn, och jag sitter framför tv med massor massor massor med ljus tända.. känner mig hängig och less, hoppas verkligen att jag inte är på väg att bli sjuk..

näe, nu ska jag äta lite äppelpaj och titta på idol..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 29 september 2010 16:13

wiiihoo! nu är allt med praktiken klart.. facket har godkänt den och alla papper är ifyllda och inlämnade.. så jag börjar på måndag! =)

ska bli riktigt skönt att få komma ut och göra något jag vill.. och framför allt få en referent till mitt jobbsökande här uppe i norr! :)


visst, det är inget jobb, och förmodlingen så leder det inte till något jobb just där, men det ger erfarenhet och som sagt.. kontakter kontakter kontakter! =)


nu ska jag proppa diskmaksinen full, börja laga mat och invänta herr Nilsson.. så får vi se vad kvällen har att erbjuda..

pusspuss

Af

Av Ida Söderblom - 29 september 2010 11:54

känns som det börjar bli en vana för mig att se idol dagen efter.. igår ställdes mina tre tjejfavoriter, förutom Linda då som redan gått vidare, mot varandra.. däremot så gick ju inte Björn vidare.. och jag vet inte om jag riktigt tyckte om han framträdande igår? men.. han är från norrland, så jag håller mina tummar! =)

och nu äre bara hoppas på att juryn plockar in Sassa och Elin som sina favoriter tills på fredag..


men nu äre dags för mig att byta om och hoppa in i cheven och åka ner på byn.. känner inte för de alls, men men.. bara hoppas på det bästa..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 29 september 2010 10:37

ååh.. det är sånt härligt höstväder utanför mitt fönster, känns surt att man ska behöva sitta inne på af en sån här dag.. ska ta och hoppa duschen nu och försöka få i mig nå mat, så bär det av ner på byn sedan.. kanske ska kolla om någon mer tagit min cach, som kanske inte loggat på nätet? :)


planerar även en geocaching-runda i boden nån dag.. en heldag! vi träffade ju 2 som hade tagit 70 st på typ 14 timmar.. så jag har bestämt att vi måste slå dem ;) hahaha.. men de hade kört på principen att hittades den inte snabbt så gick de vidare, det har jag lite svårt för.. men vi får väl se ;) ska försöka övertala Erik om att dagen för detta är på lördag ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 28 september 2010 23:08

vart en geocaching kväll i lule med Ante, Hanna och deras söta hund.. :) vi valde att gå runt i stan, så det vart tre stycken som vi loggade.. Kranen, Barn på nytt och Luleå central railway station.. skönt med lite promenad! =)

plockade även med oss ett geocoin från Kranen som vi ska placera ut i någon annan trevlig cach någon dag framöver..


klockan hann ju bli ganska så mycket, så nu äre bara att krypa ner i sängen.. hade tänkt hinna se idol ikväll, men det får blir imorgon på morronsidan.. ska ju på kurs imorgon, på af.. måste komma ihåg papprena som min handläggare skulle ha lämnat till den som sitter i "infon" oxå..


nattinatt och sov så gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 28 september 2010 17:27

ja, det är då bara förnamnet! är sjukt mätt.. men nu ska vi försöka få i oss lite efterrätt.. härligt när det bara är att plocka av sina egna äpplen och göra en äppelpaj :) sen ska vi bege oss mot Ante, för att sedan åka till lule och geocacha! min kväll är räddad! idol kan jag se imorgon.. :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 28 september 2010 16:16

hahah.. det här med att planera en impulsiv trerättersmiddag verkar inte vara min grej ;) hahaha.. alla trerätterna ska vara i ugnen, hade ju gått bra eftersom min älskade ugn har varmluft, men sakerna ska ju in på olika grader ;) det löser sig nog.. som det alltid gör..;)


trodde jag hade receptet till efterrätten här på bloggen, men icke.. och jag hitar det ingenstans! så jag fick ringa min älskade mammi och be henne gå hem från grannen och plocka fram receptet ;) hoppas hon ringer snart..

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards