Alla inlägg under september 2010

Av Ida Söderblom - 28 september 2010 14:49

hihihi.. ska överraska min älskade pojkvän med en härlig trerätters middag när han kommer hem ;) så nu äre bara att sätta igång och laga mat mat mat mat!

Av Ida Söderblom - 28 september 2010 13:52

åååh.. har sett de göra reklam på tv för en film som kommer upp på bio den första oktober, men Julia Roberts! =D hon är en av mina absoluta favoriter.. så jag tog och letade reda på trailern på youtube..

I Sverige går filmen under "Lyckan, kärleken och meningen med livet" men orginaltiteln är "Eat pray love".. :)


nu när jag läste lite om filmen så såg jag att det även är en svensk skådespelerska med; Tuva Novotny.. hon har ju blandannat medverkat i Bröllopsfotografen, Smala Sussi och Tic Tac..



Frågan är ju om jag får med mig Erk å se den på bio med mig.. ;)

För jag vill verkligen verkligen verkligen VERKLIGEN se den :)

Av Ida Söderblom - 28 september 2010 12:45

wiihoo :) kollade precis på resultatshown från gårdagens Idol, eftersom jag inte orkade hålla mig vaken igår.. och mina favoriter gick vidare tills på fredag! =D

Av Ida Söderblom - 28 september 2010 12:09

hums.. jag gick ju med i Skaparklubben tidigare i sommar, och jag har fått mitt välkomstpaket.. men sen har det inte kommit nå alls? :/ har fått flera mail om vad som är månadens paket och hur man gör för att avbeställa.. jag har inte avbeställt nå men det har ändå inte kommit nå.. jag blir bara less!

känner mig less på det mesta just nu.. tror jag ska slå på lite musik och städa undan lite, få ur mig lite frustration ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 27 september 2010 21:06

måste ju bara skriva grattis grattis Sture som fyller 80 år idag.. Eriks kära farfar :)


har inte gjort så mycket idag.. betalat räkningar, gjort ett grattis-kort, slagit in paket, diskat undan lite och sett på lite tv och datat :P

har precis kollat på idol.. men inte orkar jag då hålla mig vaken till 22,40 för att se vilka som går vidare, tyvärr :/ Men Chris och Linda är helt klart mina favoriter ikväll.. så det är väl bara hålla tummarna för dem..


det märks då verkligen att hösten är här.. nu är det minusgrader från kvällen till en bra bit in på morgonen.. vissa träd har tappat alla löven och det är friskt i luften.. kanske blir en riktigt höstpromenad imorgon med kameran? :) om inte annat så måste jag göra klart mitt bidrag till Budskapstävlingen..


men nu ska jag ta ta mig en macka och sedan gå å sova.. vart ingen middag idag, men däremot smörgåstårta och tårta hos Sture och Eva :)

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 27 september 2010 14:34

uuuh.. det är verkligen dags att ta tag i alla räkningar nu.. det går inte skjuta upp längre.. :( har letat reda på de flesta, saknar 2 som jag inte ens vet om jag har fått? har inget minne av att de ramlat ner i brevlådan..

men jag får inga pengar förens den 29, vilket jag tycker är på tok för sent.. men, huslånen är redan dragna iaf :)


näe, usch å fy! är väl bara sätta igång så man kan göra nå roligare sen :)



Av Ida Söderblom - 27 september 2010 08:30

hade först tänkt att gå och lägga mig igen.. men jag vet att om jag gör det så kommer jag med all säkerhet inte upp ur sängen förens runt typ 11-12 :P därför har jag intagit soffan med datorn..


kom på att jag har ju inte sett idol från torsdag och fredag.. så det är vad jag hade tänkt göra nu! =) men först ska jag göra lite frulle att mumsa på till ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 27 september 2010 07:29

kom precis hem från pite.. och jag säger bara oj! det är fortfarande minusgrader ute.. -1 visar termometern.. allt är frostigt och fint :)

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards