Alla inlägg under september 2010

Av Ida Söderblom - 25 september 2010 13:07

Hur kommer det sig att när man kommer hem och häller upp karrat i en skål, äter typ 2 bitar, sen så äre inget gott kvar längre? varför lär man sig aldrig när man står där och plockar bland miljoner sorter.. alltid samma visa! hahah :P

Av Ida Söderblom - 25 september 2010 12:29


åååh.. någon mer än mig som är sjukt sugen på att se denna? =) jag har då läst alla böckerna och sett alla filmer som kommit.. känner att det måste bli ett Harry-maraton framöver ;)

Av Ida Söderblom - 25 september 2010 11:30

Här sitter jag i morgonrock och pratar med mammi tele :) skönt att få sova länge en dag, ligga och läsa, bara ta det lugnt..

Dock så är ju Erik och jobbar :/ men men, det ger ju bra pengar iaf..


vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. plocka av matbordet ska jag göra, för det är fuuuuuullt med pääärlor :P haha.. så vi får inte plats att äta där ;)


vi hade ju tänkt baka pizza igår, men det var ju inte.. så idag ska det bli av! =) och ikväll ska vi till Andy på lite ferre.. men spritbuffén var inget jag kände för, så jag håller mig nykter :)


näe, lite lunch och fota lite smycken kanske? :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 september 2010 23:21

oooj.. kom precis på att det bara är 3 månader kvar till julafton! =D nu äre dags att lägga på ett kol.. hehe :P nattinatt..

Av Ida Söderblom - 24 september 2010 23:11

.. så tänker jag gå och lägga mig nu! för jag är trött trött trött trött :P

Erik är nog oxå väldigt trött, för han var påväg att hälla cola i karraskålen precis.. haha.. är nog bäst vi kramar kuddarna nu..

godnatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 september 2010 22:20

ååh.. haha.. som vanligt äre discovery som gäller här hemma på tvn :) just nu äre river monsters, och herrejävlar vilka fiskar det finns!?! helt sjukt.. man tänker inte på det när man bor här i sverige och det mest skräckinjagande man kan få upp är väl typ en gädda.. haha ;)

Av Ida Söderblom - 24 september 2010 22:00

ååh, de vart en lång dag idag :) hade tänkt åka hem och hinna se idol innan det bar iväg in till pite eller lule för att proviantera.. men jag vart kvar där längre, satt länge och pratade med Alexandras mamma :)


sedan var det bara att åka in till pite, som jag skrev förut så var jag ju sjukt sugen på att ta en geocach, och jag har ju även berättat historien om den vi tog :)


så efter vi cachat bar det av till max tillsammans med Ante och Hanna.. :) sedan åkte vi på willys och handlade en massa basvaror och lite karra :)

nu är vi äntligen hemma, varorna inplockade och vi har landat i soffan..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 september 2010 20:45

First to find Byxtorget :)


weeei! var meningen vi bara skulle ta den här i farten, men det var mycket mugglare framme.. och eftersom ingen hade hittat den förut så var vi extra angelägna om att hitta den :) träffade på 2 andra geocachare, vi gick en sväng och återkom sedan.. fortsatte att leta.. de 2 vi mötte innan kom tillbaka och sökandet fortsatte..

plötsligt kommer det fram 2 killar och frågar om vi letar efter något.. ;) då var de ju självklart de som satt ut den.. haha..

vi surrade lite, men absolut ingen hint ville vi ha.. tillslut hittade Erik den, och om vi sökt lite mer noga där vi började så hade den inte tagit lång tid att hitta.. haha ;)


så äntligen fick vi skriva en FTF!

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards