Alla inlägg under september 2010

Av Ida Söderblom - 23 september 2010 15:36

wiihoo! =) fick ett brev hem från telia idag..

de bjuder på canal+ kanaler från idag till 3 oktober.. häääärligt!


detta betyder att jag kan kolla på mitt älskade timrå ikväll ;) och Erik på sitt lule.. haha.. de möts ju ikväll, hemma i Sundsvall.. kunde inte komma mer passande än just nu.. :)

Av Ida Söderblom - 23 september 2010 12:33

hahah.. min statistik över besökar har verkligen lekt berg&dalbana de senaste dagarna ;) lite roligt att fler hittar hit iaf..


vart en lång morgon i sängen.. har helst fastnat i bok-träsket igen, och Liza Marklunds böcker är så lätt lästa :) Sprängaren har man ju sett som film, men den är kanon bra ändå :)


gubbarna i skogen försvann nästan lika fort som de kom.. ser inte direkt någon skillnad härifrån, men jag har ju inte varit ut och kollat nå..

är sånt pissväder ute, bara regn regn regn regn.. :/ inge roligt alls.. så nu funderar jag på om jag ska pärla eller fixa i trappen? :)


mjea, ska iaf rota lite i frysen och se vad de blir för middag idag/ikväll.. Erik skulle jobba över idag med.. jaja, det blir ju pengar iaf :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 september 2010 07:52

vaknade med världens panik för typ en kvart sedan.. de lät som att det var motorsågar som startade utanför vårat sovrumsfönsster, och eftersom jag visste att våran låg ute så flög jag upp och förväntade mig nå fuffens..

men efter lite tittande och snokade så fick jag se två orange-klädda gubbar i skogsbrynet precis där våran tomt slutar.. med varsin röjsåg går de omkring och röjer.. nu äre bara hoppas på att det blir fint och att de inte lämnar allt för mycket ris efter sig ;)

Av Ida Söderblom - 22 september 2010 22:44

Glömde ju helt bort att berätta en sak.. :) Jag fixade en praktikplats idag, på fotoaffärn :) så 4 oktober ska jag börja där om allt går som det ska.. vilket vi hoppas på! nu sängen.. nattinatt!

Av Ida Söderblom - 22 september 2010 22:30

Jaha, vart så vi kom hem ganska sent ikväll.. tänte passa på att slänga upp ett inlägg medans pastan kokar klart.. Erik har redan gått och lagt sig..


Eftersom Lasse fyllde år idag, grattis igen :), så var hela familjen samlad på middag hos Lasse och Birgitta.. det vart lasagne och tårta.. mums!


Eftersom generatorn hade kommit så passade Erik på att byta denna där, och vet ni vad.. DEN FUNKAR! =) weeei.. kan lova att jag är glad.. nu äre bara hålla tummarna för att den kommer att funka som den ska här framöver.. längtar tills vi får slänga på vinterostarna :) tyvärr har sommarfälgarna farit illa i sommar.. :(


här kommer iaf lite bilder som jag lovade förut idag.. dessa är från i söndags då vi tog upp båten för säsongen..

Anton kör båten medan Erik får stå i vattnet och kolla så den hamnar rätt i båtvagnen.. Lasse står och tittar på så allt går rätt till ;) 


   

Det var en fin höst dag ute i Arvidsträsk :)


Sedan har jag ju lovat en bild på halsandet jag har gjort till tävlingen jag ska vara med i hos frost08 :) haha.. halsbandet som jag tog 89 bilder på, men inte är 100% nöjd med någon av dem.. haha.. det kommer säkert dyka ut någon mer bild imorgon.. måste komma ihåg att maila den imorgon oxå :)


 


Näe hurrni, nu ska jag ta och sooova :) Matlådan är klar och jag känner att ögonlocken blir tyngre..

Nattinatt och sooov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 september 2010 14:52

hahaah.. de som passerade vårat hus för en stund sedan och slängde ett öga in på gården måste nog ha fått sig ett skratt :P haha..

för där sprang jag runt i tights, linne och gummistövlar, fotandes smycken ur alla möjliga konstiga vinklar i ett försök att få ljuset rätt.. ;)

89 bilder på ett halsband, säger det något eller? hahaha..


näe, nu äre dags att lägga på ett kol om jag ska hinna med något idag.. lovar att det kommer in lite bilder ikväll, bla från när vi tog upp båten och på mitt tävlingsbidrag, halsbandet med 89 bilder ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 september 2010 13:24

oooh, måste då säga att jag är sjukt sugen på att åka ut och geocacha! =D hehe.. vi får väl se om det kanske kanske kanske kan hinnas med någon ikväll..


det är hela 6 st som har tagit den jag har satt ut här i älvsbyn, norrbottens pärla..

har planer på att sätta ut fler här i älvsbyn.. så det är bara sätta igång att cacha om ni inte redan gör det ;) den enda som behövs är en gps, många av dagens nya telefoner har även appar för just geocaching..

ett roligt sätt att komma ut och röra på sig och se olika ställen.. :)


Finns även en film som de geocachar i.. Splinterheads, riktigt rolig film :)


Av Ida Söderblom - 22 september 2010 10:53

kul att vakna med världens hicka! eller så inte.. jag nog suttit och hickat i närmare en halvtimme nu.. läst nu på wikipedia att det är stämbanden som slår ihop, och därför uppstår ljudet då man hickar.. haha.. man lär sig något nytt varje dag..


jag skulle ju verkligen behöva ner på byn idag.. men jag har ingen bil.. funderar på om jag ska byta batteri i lagunan och köra ner..

Eriks pappa fyller år idag, Grattis Grattis! =) så det var visst middag hemma hos dem ikväll.. hoppas inte Erik jobbar över så värst länge bara..


näe, om man kanske skulle ta och byta om, stöka undan lite här hemma.. av någon anledning har vi alltid pärlor över hela köksbordet och stökigt i köket ;) haha..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards