Direktlänk till inlägg 17 oktober 2010

Palt & pärlor :)

Av Ida Söderblom - 17 oktober 2010 21:57

ååh.. idag har vi ändå hunnit med lite! :) containern är flyttat och båten är inställd för vinterförvaring hos Pär och Linda, eller ja.. dit de ska flytta iaf ;) hehe..

sedan satt vi ut två nya cachar i Älvsbyn, som redan är loggade!?! :) haha.. snacka om att vi blev förvånade..


sedan vart de palt, nom nom nom, hemma hos Eriks föräldrar, alla samlade :) eller ja, inte min sida av familjen.. men ni fattar :P


sen i eftermidda har det inte hänt så mycket.. vi skulle städa, men det lixom bara försvann? men, jag mår ju inte direkt bra så det kanske var bra att jag har tagit de lungt.. Erik har hållit mig sällskap, eller kanske är det hans discovery han håller sällskap som vanligt?


satt ju och gick igenom typ 18 olika pärlsidor, jämförde lite priser, kollade utbud och insåg att ingen hade allt jag behövde.. suck! meen, nu är beställningarna lagda från 5 olika sidor.. så nu väntar jag med spänning.. 2 av ställena har jag beställt från förut, så jag vet att de är snabba.. ska blir roligt att få från 3 nya ställen oxå :) sen blire att tillverka lite grejer som är beställda :)


men nu håller jag på att somna här i soffan.. ögonen går i kors och jag tror jag har feber.. fryser massor, om om jag klär på mig eller kryper under filten så börjar jag svettas.. så nu blire en tablett och sängen!

nattinatt och sov gott!

pusspuss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida Söderblom - 10 december 2016 23:23


Idag hittade kidsen varsin badboll i paketen :) Gissa vilka som genast sprang upp till badkaret? ;) Tillsammans valde de att använda den blåa idag och spara den röda till sen :) ...

Av Ida Söderblom - 9 december 2016 20:47


Tänka sig, idag hade tomten å mamman fixat en deg i kylskåpet, och dumle, bakformar å noblesse i paketet på kalendern :) Så ikväll har vi bakat dumlekakor.. :) ...

Av Ida Söderblom - 8 december 2016 22:55


[ycka över en växel till järnvägen och pennor

Av Ida Söderblom - 8 december 2016 00:04


Idag hittade vi en målarbok och mer järnvägsbitar i kalendern :) Elias frågade imorse varför inte tomten har lämnat en paketkalender hos alla barn.. Vill låta dem ha kvar den mysiga tron på tomten, så jag fick vackert erkänna att det var mamma som ...

Av Ida Söderblom - 6 december 2016 23:36


Idag hittade vi järnvägsbitar och snoddar/klämmor i paketen :) vi har även hunnit med att baka 2 mjuka pepparkakor, en till oss och en till Erik å hans sandargubbar inför nattens kommande jobb.. ...

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se