Alla inlägg under oktober 2010

Av Ida Söderblom - 15 oktober 2010 18:51

det vart stuvade makaroner och köttbullar till middag.. nom nom nom! =D


sitter här och mest bara är, väntar på att idol ska börja.. Erik är ute i mörkret och fixar lite på gården.. funderar på om jag ska orka mig ut å skrämma honom ;) hahaha.. hade lust att geocacha lite, men det blir inte ikväll.. men vi kanske orkar oss till lule imorgon om jag mår bättre..

det vart ingen kurs nämligen, det var för för som kunde imorgon.. vilket jag tyckte var skööönt, inte så roligt att sitta och snora på en kurs..


har hittat massor med olika roliga och söta pärlor nu när jag tittat runt.. :) ska ta och göra några beställningar imorgon..


men nu ska jag ta på mig gummistövlarna och smyga mig ut ;) hehehe..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 oktober 2010 13:36

haha.. jaa.. vad får det lov att vara? ;)

eftersom jag har svårt för att vara stilla när jag är sjuk så har jag pysslar på i köket, gjort köttbullar, köttfärssås och köttfärslimpa :P har även städat och plockat lite, långt i från klart.. orkar inte ta fram dammsugaren och skurmoppen.. känner jag mig så slut i kroppen så jag har landat här..


sitter och kollar efter vad jag ska beställa för pärlor och grejer :) har just nu ca 18 olika pärlsidor uppe ;) hahaha.. att man alltid ska tjorva till det för sig själv..

men men.. så kan det gå..


har även städat ihop massa retur grejer så jag ska tvinga med mig Erik till återvinningsstationen när han kommer hem.. :) tror seriöst vi har typ 50 mjölkpaket i kartongsamlingen.. och det är för ca en månad?! hahah.. wtf..


näe, om man skulle fortsätta med pärl-inventeringen ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 oktober 2010 10:00

blääää.. jag hatar hatar hatar att vara sjuk! inte alls nå roligt att vara här hemma och inte orka göra nå.. :(

jag vill ju på praktiken, jag vill geocacha, ha roligt och inte snora.. :P

men men.. ligger här i soffan och känner mig överkörd.. vi får väl se vad den här helgen har att erbjuda.. är ju meningen jag ska gå på kurs imorgon..

men men.. nu koka lite te..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 oktober 2010 22:59

åååh.. jag har världens bästa pojkvän! han kommer hem med en ben&jerrys nu när jag ligger här och är sjuk.. mys!

att kakdeg, choklad och glass kan vara så underbart, och speciellt när man är sjuk.. jag hoppas för allt i världen att jag mår bättre imorgon för jag vill inte missa en dag på praktiken :(

men nu äre dags att sova iaf..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 oktober 2010 20:39

pärlor, pärlor, pärlor och åter pärlor :) hehe.. jag har ju inte beställt en enda pärla eller smyckestillbehör sedan sista augusti.. men nu börjar det bli tomt i mina lager.. så jag har skrivit en lista över vad jag behöver och sitter nu och kollar olika sidor.. som vanligt blir det säkert pärlor från typ 3-4 ställen för att jag ska få hem det jag vill ha :P hehe..

men det blir till att göra beställningarna imorgon, just nu är jag på tok för trött och hängig.. funderar starkt på att gå och lägga mig.. hatar att ha "sjuk-känslan2 i kroppen.. blä!

Av Ida Söderblom - 14 oktober 2010 18:20

uuuh.. har massor ont i halsen och det känns som att febern börjar krypa fram :( tror jag ska koka lite te och bädda ner mig under en filt i soffan ikväll.. slå på tvn och bara vara.. och jag ska verkligen sova tidigt ikväll..


höll förövrigt på att hamna i diket imorse på väg in till praktiken.. ingen hit att köra chevan med sommardäck näre är massa snö på vägen.. fick världens sladd och gled tvärs över hela vägen i X antal meter, å då körde jag ändå bara 20 km/h.. det var inte långt kvar till att stanna i diket!

men men, både jag och bilen klarade oss.. :P fick börja backa och trixa där mitt på vägen, slira lite och sedan komma iväg.. usch å fy.. så Erik fick komma ner på byn när han slutat så han körde hem chevan och jag tog lagunan :P


nu te och tv!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 oktober 2010 08:24

wiiihooo! snööööööööööööööööööööö! =)

massor massor massor med roligt.. stannar den kvar? tveksamt, men kanske ;) jag ska då ta och jalla i mig lite frulle och sedan halka mig ner på byn med cheven och sommardäcken.. därför ska jag verkligen åka tidigt idag :P


     

Av Ida Söderblom - 13 oktober 2010 23:39

uuuh.. vart en lång dag idag!

först så var jag ju på praktiken.. :) var meningen Erik skulle komma förbi och hämta mig halv fem men han fick som vanligt jobba över.. så jag åkte hem till Birgitta och Lasse en stund.. hon hade sålt några av mina smycken :) wiiihoo!


sen när Eriik kom ner på byn så åkte vi in på sportaffärn och köpte lite hockeyskydd, åt på grillen och sedan var vi på hockeymatchen som tyvärr ÄIF förlora :( men men.. sedan var det dags att åka iväg och geocacha lite.. hehe.. det var ju 2 st som var nyutsatta så vi satsade på att vi FTF, first to find, och det vart vi! =D på båda två.. så nu är vi uppe i 99 cachar ;) fanns en till i området där vi tog sista, men tiden rann iväg så vi sa att vi får ta den sen.. båda två ska ju upp imorgon.. så nu ska jag ta och hoppa i säng.. på direkten! =)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards