Alla inlägg under oktober 2010

Av Ida Söderblom - 13 oktober 2010 08:54

uuuh.. satte en dvd på bränning igår, fick upp medelandet att bränningen slutfördes bra men ändå är skivan tom? :/ får be Erik titta på de ikväll..


idag äre praktik som gäller igen :) får hoppas att det kanske kommer lite fler kunder idag än igår.. hehe.. men uppenbarligen så är tisdagar lugna dagar.. men jag trivs ändå! det är så skönt att ha nå att göra.. och sedan att träffa lite folk gör även det mycket på humöret och självkänslan! =)


men nu äre som vanligt dags för frulle och sedan att rulla iväg.. kom iaf ihåg att skicka iväg generatorn igår och cellbes paketet.. så idag ska jag försöka komma ihåg att gå in på af och lämna ett papper.. haha.. vad äre man brukar säga om minnet? bra med kort.. ;)


hare så bra alla där ute så hörs vi ikväll :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 12 oktober 2010 22:38

eftersom jag är lite seg av mig så har jag inte sett fredagsfinalen av idol i fredags förens idag.. och jag måste bara säga att jag tyckte det var tråkigt att Sassa åkte ut så fort :( men men..


nu vart de ju så hära sent igen.. så jag ska ta och hoppa sängen nu!

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 12 oktober 2010 18:37

ååh.. äntligen tagit mig i kragen och gett Birgitta alla smycken och prislistan.. så nu får vi hoppas att nån vill handla lite smycken så jag kan beställa å göra fler :) hehe..

sedan passade vi även på att äta middag hos Birgitta och Lasse.. skönt att slippa stressa hem och slänga ihop nån midda innan Erik skulle på hockeyträning..


men nu sitter jag här hemma och vill hellst bara gå och sova.. meen, först måste jag göra iordning maten jag tog fram igår.. för matlådor måste vi ju ändå ha.. suck! sooooova skriker kroppen.. är less på att vara hängig.. antingen tycker jag denna förkylning kan bryta ut NU eller försvinna helt! jag vill ha min ork tillbaka..

mot köket!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 12 oktober 2010 08:35

brr! det är fortfarande minusgrader här i Tvärån, så idag ska jag verkligen åka i tid så jag slipper halka av vägen :P


känner mig sjukt trött trots att jag sovit ganska många timmar.. vill inte bli sjuk.. ska nog sväng förbi apoteket och köpa nå värktabletter å mojs..


men nu ska jag ta och äta frulle, byta om och packa mig in i bilen.. I TID! :P inge stress idag.. försöka iaf ;) hahaha..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 oktober 2010 22:21

just nu, i denna sekund, så faller den första snön över våran gård och vårt hustak =D hihi.. åh jag älskar det! längtar tills det är vitt ute.. tyvärr så hinner det nästan smälta innan det hunnit landa på marken nu.. :/ så det är mest slask.. i fjol kom första snön 4 dagar tidigare, den 7 oktober :P


har suttit och prismärkt mina smycken nu ikväll.. det är sååå svårt! men ska ta med mig imorgon för Birgitta skulle komma och hämta det på fotoaffärn.. :) måste bara skriva ut en prislista oxå.. sedan hoppas jag att mina smålappar sitter kvar på påsarna.. hehe..


päälsk kom precis hem från träningen, han håller på att byta till vinterostar på lagunen.. cheven får så lov att klara sig med sommarskorna än..

men nu ska jag hoppa i duschen och sedan gå och sova, så får vi se om det är vitt ute imorgon eller inte ;)

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 oktober 2010 19:41

uuuh.. känner mig jättehängig idag :( varit trött och varm i kroppen hela dagen.. vill verkligen inte bli sjuk! så ikväll ska jag lägga mig tidigt.. väntar bara på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga tvätten, sen blire en dusch och sängen..

jag vill bara sova sova sova sova..


det är redan en som tagit min cache jag satte ut i pite i igår :) hehe.. roligt roligt! ingen som tagit den här på byn än, och imorgon kommer det ut en till.. trodde vi hade sparat koordinaterna i gpsen men de var borta när jag skulle lägga ut den igår.. så Erik skulle fixa det nu ikväll efter hockeyträningen..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 oktober 2010 09:12

baaah! jag trodde jag var ute i goood tid.. så ser jag att klockan är nästan kvart över! nu stressa stressa stressa och iväg!

Av Ida Söderblom - 10 oktober 2010 21:59

10-10-10 idag :) de som sysslar med lite siffermagi och sånt pratar mycket om detta.. hehe.. just därför som vi var på ett geocachingevent idag.. dessutom firar geocaching 10års jubileum..

så vi har varit i skellefte idag, träffade ett helt gäng på Stigs kondis..

roligt att träffa andra skattletare och surra lite.. synd att inte Hanna och Ante kunde följa med :(


men jag kom inte upp i 100 cachar idag :( både jag och Erik känner oss lite hängiga så vi åkte hem tidigt.. så nu blire sängen och hoppas på att vi vaknar friska!

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards