Alla inlägg under oktober 2010

Av Ida Söderblom - 25 oktober 2010 21:47

uuuh.. sitter här i soffan under en filt och fryser massor! Erik bad mig stänga av pannan imorse innan jag åkte på praktiken, så den skulle hinna bli kall så han kunde sota ur den idag.. men det var inget som han hann med innan hockeyträningen och nu börjar det bli lite småkyligt i huset när det inte kommit nån värme på över 12 timmar.. brrr! tur det finns ljus, filtar och tjocksockar ;)

Av Ida Söderblom - 25 oktober 2010 19:30

ååååh.. blä! nu är min kväll förstörd! :(

det är ju inget Halv åtta hos mig.. 2 veckors uppehåll! åååh.. blääää..

Av Ida Söderblom - 25 oktober 2010 19:18

åååh.. sitter här och lyssnar på julmusik och får värsta stämningen ;) haha!

Av Ida Söderblom - 25 oktober 2010 18:12

Åååh.. ibland är bara så skönt att få sjunka ner här i soffan och bara vara.. :) känner mig sjukt trött i kroppen än, antar att det är från förkylningen.. sedan blir jag alltid tröttare på hösten när det är mörkt och kallt.. brukar bli bättre då snön kommer :) allt blir så mycket ljusare då.. 


Det vart lax och potatis till middag! nom nom nom.. vi äter då verkligen på tok för lite fisk.. får försöka ändra på de.. :)


Erik springer fram å tillbaka, letar grejer och frågar vars saker är.. saker jag inte ens hade en aning om att vi hade.. haha :P

han håller på att fixa sin hockeyklubba.. eller ja, han tar ett blad och en klubba och nu ska han sätta ihop dem :) bara hoppas på det bästa då det tyvärr inte finns nå pengar över till att köpa någon ny denna månad.. :/


kom för övrigt på den bästa julklappen till en av mina busungar hemma i Sundsvall idag :) börjar verkligen bli på tiden att göra klart de mesta med julklapparna nu.. men jag tycker ju sånt är mysigt och roligt så mig gör det inget..


sedan äre ju så att det är en viss snygging som fyller år nästa vecka.. måste försöka hitta på någon present, även fast han säger att han inget vill ha så vill jag ge nå litet iaf.. :) sedan ska det städas lite här hemma och baka nån kaka ska jag göra..


men just nu ska jag fortsätta med det jag höll på med när jag började skriva hära.. ta det lungt och bara mysa i soffan ;) ska se tv på en timme, och då är ju Erik ändå nere på hockeyträningen så..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 oktober 2010 09:40

nu har chevan startat.. men nu måste hon stå och gå en stund innan jag kan åka iväg.. gud så skönt att batteriladdaren är fastmonterad i bilen! bara koppla in sladden i eluttaget så laddar hon.. men nu äre nog dags att göra det varje kväll eftersom det är kallt om nätterna och hon har ju ingen motorvärmare..


men men, slänga ihop matväskan och halka sig ner på byn.. så ut som det var en skridskobana på vägen.. tur jag har vinterdäck iaf..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 oktober 2010 09:02

blääää! behöver jag säga att jag är less och arg?! chevan vägrar starta, helt tom på ström.. och när jag sedan ska koppla i laddaren så funkar inga eluttag ute, så jag var tvungen dra en lång sladd in i köket.. !?

och nu behöver den minst 30-45 min på sig för att ladda upp så hon startar.. och vad resulterar detta i? jo, att jag blir jättejättejätte sen till praktiken.. GILLAS INTE! den kanske går att starta då jag börjar.. bläää!

detta var ju just en fin start på veckan.. :( hatar när det ska jävlas..

Av Ida Söderblom - 24 oktober 2010 22:28

2 månader kvar till Julafton! =D

Jag längtar! hihiii..

Av Ida Söderblom - 24 oktober 2010 22:11

Jag och Päälsk sitter och tittar på 'Indiana Jones och det sista korståget' på kanal5 :) Indiana Jones filmerna är riktigt bra och roliga.. hehe..




men efter filmern äre dags att krypa ner under täcket och sova lite så vi orkar upp till jobb och praktik imorgon :) fast först blire att springa upp på övervåningen och hänga upp tvätten på tork..

nattinatt och sov gott mina vänner..

pusspuss

Allmänt · Film · TV

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards