Alla inlägg under oktober 2010

Av Ida Söderblom - 20 oktober 2010 13:53

wiihoo! det snöar massor massor MASSOR! =D jag blir så glad..

Av Ida Söderblom - 20 oktober 2010 12:17

har startat upp min telefon som jag tappade i sjön för en månad sedan.. :) och den funkar! hihi.. än så länge iaf, får väl se hur de blir näre är kallt ute.. det enda som stör är att det låter skrapigt.. :( men man hör ju vad folk säger iaf.. ska prova köra med handsfree.. sedan funkar det om man sätter den på högtalare, då låter de oxå bra :) men det är ju inte varje gång man pratar i tele som man vill ha den så att alla hör ;)


men nu ska jag gå ut till postlådan och se om det kommit nå mer pärlor ;) så kommer det en bild på lite grejer som kom igår senare :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 oktober 2010 09:28

bläää.. jag klev upp kl 8 imorse, tänkte att då borde kroppen hinna komma igång, jag borde känna mig mindre överkörd efter nån timme vaken för att sedan kunna åka på praktiken.. men icke! jag mår som en kratta :(

det är så himla störande att på morgon och kväll så mår jag helvete, känner mig verkligen överkörd.. men på dagen så äre mycket bättre.. varför äre så? nån som kan det här med förkylningar? haha


läste även på af att höstens/vinterns influensa är här och att de uppmande folk att gå och vaccinera sig.. eeh.. NEEEJ! säger jag bara.. jag är ju redan sjuk så jag ska inte ha nå mojs insputat i armen..


näe, men om man kanske skulle ta och peta i sig nån macka och sedan läsa lite Liza Marklund kanske?

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 oktober 2010 21:37

det blev 10 par örhängen idag :P haha..

men nu äre dags för att krypa i säng, och hoppas på att jag vaknar och är pigg nog för att åka på praktiken..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

TV

Av Ida Söderblom - 19 oktober 2010 19:33

kunde inte låta bli pärlorna, blev 4 örhängen ;) heheh.. men nu ska jag gosa in mig i filten med värmekudden runt nacken och blicken riktad mot Halv åtta hos mig! :)

Av Ida Söderblom - 19 oktober 2010 18:44

ååh.. min nacke mår verkligen inte bra :( har massor ont.. och jag som hade lust att sitta och pärla ikväll.. men, icke.. så jag campar här i soffan ikväll.. hoppas det är bra på tv :)


har pratat massa med Kaka i tele idag, precis som förr! skönt att få surra lite.. saknar dig tok kaka!


vart inget avancerat till middag idag.. blev en makaronlåda :) hade inga ägg hemma, men med lite grädde och chilisås så blev de bra..

måste säga att jag är sjukt sugen på fisk, men vi hade ingen potatis hemma.. och fisk går inte att äta utan potatis :P får se om vi kanske inhandlar lite potatis till imorgon.. fiskgratäng skulle vara gott..


näe, värma värmekudden till nacken och sedan glo på tv!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 oktober 2010 15:45

wiihoo! det hade kommit tre pärlleveranser idag.. från frost08.se, pagoni.se och lillaparlan.se.. :) rooligt! har aldrig beställt från lillaparlan förut, roligt att de oxå har supersnabb leverans :)


Av Ida Söderblom - 19 oktober 2010 12:10

postis, postis, postis.. vart är postis!? =) haha.. sitter och spanar efter postbilen.. den burkar komma runt kl 12, antingen har den varit här och jag har missat den, eller så är den sen idag.. får springa ut till brevlådan och kolla på en stund :)


har börjat dammsuga här på nedervåningen.. :) går så mycket lättare när man plockat bort allt som står i vägen först bara.. haha..

sedan har jag skruvat ner spegeln som sitter i delen mellan bastun och duschen.. när man stod framför den så såg jag från näsan och neråt.. och då är jag ändå inte nå lång.. haha.. så Erik stackarn såg ju inte ens huvudet sitt ;)


men det ska de bli ändring på nu! spegeln ska hängas högre, och ovanför ska det vara en hylla för diverse grejer som används i dusch och bastusammanhang.. :P

och nya hängare för handdukar ska oxå fixas upp.. måste bara få ut de dumma skruvarna som vägrar komma ut hur mycket jag än skruvar på dem..


slänger upp nå bilder ikväll om jag får nå hjälp av Erik att fixa till allt när han kommer hem.. tror det blir riktigt bra! =)

men nu ska jag fortsätta spana efter postis.. haha!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards