Alla inlägg under oktober 2010

Av Ida Söderblom - 17 oktober 2010 21:57

ååh.. idag har vi ändå hunnit med lite! :) containern är flyttat och båten är inställd för vinterförvaring hos Pär och Linda, eller ja.. dit de ska flytta iaf ;) hehe..

sedan satt vi ut två nya cachar i Älvsbyn, som redan är loggade!?! :) haha.. snacka om att vi blev förvånade..


sedan vart de palt, nom nom nom, hemma hos Eriks föräldrar, alla samlade :) eller ja, inte min sida av familjen.. men ni fattar :P


sen i eftermidda har det inte hänt så mycket.. vi skulle städa, men det lixom bara försvann? men, jag mår ju inte direkt bra så det kanske var bra att jag har tagit de lungt.. Erik har hållit mig sällskap, eller kanske är det hans discovery han håller sällskap som vanligt?


satt ju och gick igenom typ 18 olika pärlsidor, jämförde lite priser, kollade utbud och insåg att ingen hade allt jag behövde.. suck! meen, nu är beställningarna lagda från 5 olika sidor.. så nu väntar jag med spänning.. 2 av ställena har jag beställt från förut, så jag vet att de är snabba.. ska blir roligt att få från 3 nya ställen oxå :) sen blire att tillverka lite grejer som är beställda :)


men nu håller jag på att somna här i soffan.. ögonen går i kors och jag tror jag har feber.. fryser massor, om om jag klär på mig eller kryper under filten så börjar jag svettas.. så nu blire en tablett och sängen!

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 oktober 2010 10:58

uuh.. inte är jag frisk idag heller! :(

men päälsk fixade iaf frukost även idag =) hehe.. så nu ska vi ta och klä oss lite varmare och bege oss ner på byn.. vi ska troligast flytta båten och dra undan en container som står där Erik hyrde garage förut..

sedan ska vi se om vi kan placera ut cachen vi har gjort iordning, igår fanns inte orken ;P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 oktober 2010 01:53

kom precis hem från grannen :) trevligt värre! vart lite barnförbjudna drycker intagna och skotrar startade.. de här får vi göra om.. men vi kanske inte behöver vänta 7 månader tills nästa gång ;) hahaha..


har varit en trevlig kväll.. först hos Andy och Teresa med Emma och Nicklas, och nu hos grannen.. hehe.. lite roligt att tre sundsvallare träffas i lilla tvärån ;)


nu sitter min kära pojkvän och äter macka, påstår att han är berusad och frågar vem som slagit på tvn när det var han som skulle se discovery.. haha.. behöver jag säga att jag älskar honom? ;)


nu hoppas vi på att wiskeyn/colan hjälpte mot min förkylning och att jag vaknar frisk som en nötkärna ;) (iaf på bättringsvägen)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 oktober 2010 18:42

wiiihoo! =D vi tog cache nr 100 idag.. det firade vi med blåbärsmuffins ;)


har även kollat på soffa, hittade en vi ville ha.. en stooooor soffa.. synd att man inte är rik.. men men, nu har vi nyss ätit lite köttfärslimpa och nu bär det av ner på byn till Andy med lite vinterostar ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 oktober 2010 10:52

uuuh.. inte vaknade jag frisk iaf.. men på bättringsvägen, kanske? jag försöker då intala mig själv de iaf..

har varit vaken en stund nu, läst ut min bok, fått frukost av päälsk.. det måste då ändå vara det bästa med att vara förkyld, att man blir ompysslad.. får nog spela sjuk lite framöver så jag får mer frukost serverad ;) hehehe..


så vad står på dagens schema? vi ska väl städa lite på gården.. snön ligger ju kvar än, men vi ska plocka undan lite grejer iaf.. sedan ska jag försöka lura med mig Erik till antnäsmöbler innan de stänger.. måste kolla upp de, så de inte stänger jättetidigt på helgen..


men nu på med lite varmare kläder och gå ut i kylan! :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 oktober 2010 22:54

jäääääs! Alice fick stanna kvar i idol.. :)

men vet ni vad.. nu ska jag gå och soooova! hörs imorgon..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 oktober 2010 22:19

ögonen börjar gå i kors på mig.. soooovaaa! men jag ska se sista delen av idol.. märks verkligen att kroppen försöker motarbeta förkylningen.. känner mig helt överkörd igen.. men de gjorde iaf under för halsen, en liten stund iaf.. mycket lättare att dricka varmt än kallt..


vi sitter som två nördar här i vardagsrummet, framför varsin dator.. päälsk youtubar och jag surfar runt.. tittar på pärlor och får ångest över allt jag skulle vilja beställa och göra ;) hahah.. fortsätter med mitt nörderi och att försöka hålla ögonen öppna ;)

Av Ida Söderblom - 15 oktober 2010 21:38

uuuh.. min näsa vill inte som jag.. hatar att vara täppt i näsan! men jag försöker ta det lungt ikväll iaf.. sitter och tittar på idol med min päälsk och dricker apelsin te..

och som vanligt så verkar jag inte tycka som alla andra.. :P För Linnea går verkligen inte hem hos mig.. nej nej nej!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards