Alla inlägg under november 2010

Av Ida Söderblom - 25 november 2010 15:55

hahaha.. våran rad fick precis strömavbrott.. tur man har bärbart ibland ;)

Av Ida Söderblom - 25 november 2010 14:19

har precis ätit lunch, eller vad man nu ska kalla de :) thaimat vart det.. 51 kr för både dricka och mat är riktigt bra pris.. grabbarna valde att äta burgare :P


i övrigt så händer det inte så mycket ännu, är lite tävlingar på stora scenen och det droppar in mer och mer folk.. har installerat lite små grejer på datorn iaf.. nu äre bara fråga vad jag ska installera för spel? :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 november 2010 11:19

jahapp, då var datorerna uppställda och vi är uppkopplade på nätet :P men jag saknar mitt vanliga tangetbord, det här fräna och dyraaaa tangetbordet från biltema var inte det skönaste ;) hahaha..


men jag är då tlött, redan.. hahah :P vart inte så mycke sova i bilen på vägen ner.. fick däremot väldigt mycket cheva-smak i rumpan.. haha..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 november 2010 23:45

urk.. cheva-smak i rumpan.. är vi inte framme snart :P

Av Ida Söderblom - 24 november 2010 01:22

ååh, känner mig som en yr höna! :P springer runt runt runt och letar grejer som ska med.. trodde jag visste vart jag hade allt, men så klart är vi ute i sista sekunden, tidoptimisterna på björkbacka.. hehe


men nu har vi nog det mesta under kontroll, det enda som inte är packat är datorerna och duschgrejer.. och eftersom vi hade tänkt duscha innan avfärd så äre ju ingen ide att packa de nu :P


däremot så äre dags att sova nu.. men päälsken vart sugen på vitlöksbröd så nu ska vi äta lite sånt och sedan sova ;)

nattinatt och sov gott

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 november 2010 21:04

nu är min dator ominstallerad.. och även om det behövdes, så hatar jag de! en miljon grejer man måste göra innan man kan starta nå annat som man egentligen vill ha igång typ.. NU! blää.


men men.. nu ska jag springa upp på ovanvåningen och slänga in en maskin tvätt.. efter det ska jag lägga in de grejer jag vill ha på datorn och städa undan lite här hemma så det är fint när vi kommer hem på söndag/måndag..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 november 2010 23:29

gaaah! jag känner mig förvirrad! :P

Erik håller på att installera om min dator nu, så jag sitter vid hans.. så nu har jag ingen "to-do-lista" att gå efter, så jag springer mest bara runt runt runt.. haha.. men nu kom jag fram till att det verkligen är dags att gå och sova så jag kanske slipper vara helt död imorgon..


egentligen äre bara lite städning och packning kvar inför resan, och fixa datorerna.. men det är ju Eriks jobb och han är ju hemma hela dagen imorgon å han borde ddå hinna de :P han håller ju på med min nu men den bråkar visst.. vill inte ta skivan med de nya windowset.. men men..

nu ska jag då krypa ner under täcket iaf.. nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 november 2010 19:45

Sitter och tittar på "Halv åtta hos mig" på fyran, och denna vecka äre från pite! =) riktigt roligt.. hehe.. minipalt.. =)


annars så blire till att packa och greja här hemma ikväll :) så fort det är paus på tv så ska jag springa upp och hänga tvätten.. försöker även tömma datorn, så kanske Erik hinner installera om den ikväll :)

har ju lyckas spara mina favoriter/bokmärken från firefox, fick ju några tips från vänner så nu hoppas jag på att det blir sprade.. annars blir jag ledsen i ögat :P


nu fortsätta titta på tävä :P

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards