Alla inlägg under november 2010

Av Ida Söderblom - 22 november 2010 13:06

haha.. ja, äre jag och min Päälsk de kanske? ;)

sitter på praktiken och har lunch.. förmiddan sprang iväg, vi kan ju hoppas på att det finns lite att göra och mycke kunder i eftermiddag oxå..


när jag kommer hem ikväll så blire att tömma datorn helt och sedan städa undan lite hemma.. alltid mysigare att komma hem till ett städat hem.. kanske hinner jag även få upp lite julsaker? =D

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 november 2010 22:51

uuuh.. sitter och försöker tömma min dator så Erik kan installera om den imorgon.. men man samlar ju på sig så himla mycket :P hahaha..

har iaf bränt ut alla bilder nu, förutom dem från november månad.. de får hamna på externa hårddisken..


men hur sparar man sina favoriter från firefox? :/ vill ju gärna ha kvar dem även fast datorn installeras om..


det var väldigt mysigt att gå på gammeldags julmarknaden i Öjebyn tidigare idag.. vi har även hunnit med att fira Eriks farmor som fyllde år igår och fixat chevan inför resan på onsdag.. så nu låter hon inte lika mycket och det är belysning på mätarna.. så nu ska hon bara dammsugas ur och bäddas så är hon klar :)

då äre bara datorerna kvar som oxå borde vara på topp innan vi åker.. haha.. inte roligt att åka på dataträff med slöa datorer.. den enda dator som är fixad är Amandas, och hon ska ju inte ens med.. :P


näe, nu äre dags för sängen.. jag kommer vara sjukt trött imorgon ändå.. smällar man får ta när man försöker ligga på topp ;)

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 november 2010 12:12

Päälsken har gjort gröt till mig nu på morron.. :) vet inte direkt om man kan kalla det för frukost när man äter vid elva? haha..

men nu ska vi ta och klä på oss för att sedan åka på Julmarknad i Öjebyn.. mys!


så får vi se vad vi mer hinner med idag.. är ju massor som ska göras som vanligt ;) hahah.. men men, ska springa upp och starta tvättmaskinen så äre klart att hängas när vi kommer hem senare..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 november 2010 00:26

ja, Erik åkte iväg mot Lule för typ en timme sedan.. Mats ringde och ville ha skjuts, så han åkte ner på byn, bytte bil och tog med sig Jeepe och styrde sedan mot Lule.. så nu sitter jag här hemma själv.. :/ men men..

tror faktiskt jag ska gå och lägga mig.. har precis hängt upp en maskin tvätt.. har även laddat maskinen igen, så den är bara starta imorgon på morron.. :)


annars så tror jag att vi ska på julmarknaden i Öjebyn imorgon.. och fixa en massa inför resan på onsdag.. sån som jag är så har jag redan skrivit typ två listor som ska prickas av innan :P en "to-do" lista och en packa lista.. haha.. allt för att vi inte ska glömma.. tidsoptimistern som vi är, jag och min päälsk, så har vi nog mer än hälften kvar tisdag kväll.. hahah ;)

Eriks uppgfift är att pricka av de som har med bilen och datorerna att göra, medan jag får ta hand om allt annat runt om.. :)


men nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig i sängen och läsa lite.. så får vi se om jag lyckas somna innan Erik är hemma.. hatar sova själv, men jag känner att ögonen är ganska så tunga.. :P

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 november 2010 22:20

det vart tyvärr förlust för päälsken och hans hockeylag idag.. :( 0-4.. men men, nya tag nästa match..


jag kan då lova er att det INTE är billigt att tanka cheven full.. det gick i ca 110 liter :P haha.. så nu är vi fattigare än fattigast till det ramlar in nå pengar på våra konton, men då är vi säkert fattig efter de oxå för då ska ju alla fönsterkuvert betalas.. blää :P


nu ska vi ta och göra oss nå rostade mackor och te, tända lite ljus och se om det är nå bra på tvn att mysa ner oss framför.. :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 november 2010 16:49

hums, undra vad man ska hitta på tills päälsken kommer hem? massor som borde göras här hemma, men ibland så känner man ju inte för de dära tråkiga.. ;) haha.. har lust att göra nå kul.. eller kreativit.. men vad? pärla lite kanske :) eller om jag har något handarbete som ligger i nå skåp..

vi får väl se vad nacken tillåter mig idag.. :/ alltid äre nå som sätter stopp..

borde börja med julkorten oxå..


haha, helt plötsligt så kom jag på en massa jag kan göra!

bäst att göra nå innan lusten försvinner ;) hahaha

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 november 2010 11:24

haha, ja.. jag har lekt frisör här till morgonen och klippt Erik ;) eller ja, kört med en sån dära maskin :P kan ju inte direkt säga att jag vart jättenöjd, men nu ser han inte ur som Albert Einstein längre.. haha.. men nackenlinjen vart inte direkt rak :P men men.. nästa gång blire bättre :P


nu ska jag slå in presenten till Johanna och sedan ska vi åka ner på byn och fira henne innan Erik ska iväg på hockey..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 november 2010 23:13

åh, jag är sjuk trött! haha.. vet inte vad det är med mig nu för tiden. men varje kväll så är det sängen direkt, om jag inte sitter i soffan och halvsover hela kvällen..


efter praktiken så var vi iväg till Pär och Linda för att kika på deras nya hus och kolla till båten :) jag trodde huset var större, man får den känslan utifrån.. hehe.. huset var jättefint, hoppas de får till toan snart bara..


det vart baconlindad kycklingfilé med stips och sallad till middag, med idol på tvn och självklart så gick våran favorit Jay vidare :)


men nu äre dags för mig att krypa ner och krama täcket.. Erik är ute i garaget och grejar.. imorgon ska vi till Johanna och fira henne eftersom hon fyller år.. så innan de så ska vi hinna slå in paket och klippa Erik.. för efter vi varit till Johanna så ska Erik iväg och spela match i Sunderbyn..

godnatt och sov gott!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards