Alla inlägg under november 2010

Av Ida Söderblom - 13 november 2010 15:16

blää! jag som skulle vara duktig och bränna ut alla mina bilder.. ja, då funkar inte brännarprogrammet som Erik har installerat! :( kan man bli mer less?

har kommit fram till att mina bilder från systemkameran tar ju ganska så stor plats ;) så jag borde nog bränna ut dem lite oftare kanske.. jag har bilder från januari liggandes på datorn fortfarande.. jaja.. ska se om jag hittar nå annat program att installera.. eller så kanske de blir film? :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 13 november 2010 14:34

uuh, igår kväll mådde jag verkligen INTE bra, därav den låga uppdateringen.. när jag kom hem från praktiken kändes mitt huvud som jag vet inte vad.. vi lagade lite mat och låg i soffan och tittade på idol.. det som räddade mig var huvudvärkstabletter och sängen.. det går inte att beskriva den huvudvärk jag hade :( usch usch usch!


det vart iaf en ny tv igår.. :) de hade många bra priser och supertrevlig personal på nya elgiganten megastore i lule! de får verkligen tummen upp av mig.. vad som var lite synd var ju att deras kassasystem slutade funka precis innan de slog upp portarna :P hahaha..

men men, vi kom som sagt hem med en 50" tv för 5555 kr och ett väggfäste för 299! som hittat.. nästan iaf ;) hahaha..


men som sagt så stod vi säkert 1½ timme i kö.. men vi hade roligt, stod och flummade massa :P det bjöds även på godis och dricka..

Dessa gulliga plopp fick vi där blandannat! :)


hämtade även ut hårddisken som vi beställt igår :) så nu ska jag börja tömma datorn och bränna ut en massa så allt är klart inför DH.. bäst att börja i tid så jag inte sitter där kvällen före med en dator som inte vill som jag ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 12 november 2010 05:47

eller ja, uppe för tuppen kanske? för han stiger väl upp kl sju :P hahaha..

men jag är då inte direkt pigg, och det är verkligen svart som mitt i natten ute.. åh vad jag önskar att det var juletider nu så jag fick tända ett adventsljus på matbordet :P men men.. snaaaart!

nu bär de av in på byn för att hämta Hjalle och Andy, sedan styr vi mot lule!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 november 2010 22:47

japp, imorgon innan jag ska på praktiken ska jag och Päälsken på invigningen av nya elgiganten megastore i lule :) de öppnar kl 7 och stänger 22 :P så vi ska hänga på låset kl 7 så vi hinner tillbaka till byn innan halv tie ;) haha.. tidsoptimisterna 1 och 2.. därför så ska jag gå och sova nu! nu nu nu nu.. eller nu :P

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 november 2010 19:22

ååh, min sööötis päälsk hade lagat middag till oss när jag kom hem! :) riktigt skönt att få komma hem till ett dukat matbord.. hihi..


nu är han på hockey och här sitter jasg och försöker lista ut vad jag ska göra.. blir nog att hänga framför tvn, kanske göra nå smycken om lusten faller in :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 november 2010 08:35

idag är den där dagen då jag hellst av allt bara skulle vilja dra täcket över huvudet och glömma bort världen för ett tag, sluta existera och bara vara ifred.. försöka vara stark är en sak, men när man inte orkar? blä blä blä blä blä!

Av Ida Söderblom - 10 november 2010 20:40

jääääs! vi har oxå fått snö =) men de får gärna komma mer.. iaf någon ljuspunkt i tillvaron.. för i övrigt är allt bara svart nu.. så just därför ska jag gå och duscha och sedan sova! nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 10 november 2010 08:40

alla pratar om snö, och de flesta gnäller :P och här sitter jag och längtar efter snön.. men inte har de kommit nå hos oss inte.. får väl hoppas att det kommer snart :P


annars så känns det mesta upp och ner just nu, men men.. vi ska väl klara det här oxå.. bara sätta sig ner och tänka igenom allt..

nu frukost och sedan praktik..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards