Alla inlägg under januari 2011

Av Ida Söderblom - 23 januari 2011 00:00

Jäääs! Ännu en dag närmare op-dagen, ännu en dag avkarad.. :)

Däremot så har jag inte fått i mig 5 ersättningsmål idag heller, utan 3 st.. Men allévo går mycket bättre än nutrilett.. men eftersom jag köpt skiten så får jag väl helt enkelt tvinga i mig dem..

Men det har blivit för lite vatten idag :/ Men en promenix hann vi med iaf.. :) Så vi hoppas på finväder imorgon igen, det vill säga; inte 25 minusgrader :P haha.. Ingen höjdare att gå ut och gå då..


Har även börjat med ett armband till mig själv, men jag har inte orken att göra klart det idag.. Är jätte trött och frysen hela tiden, men det kanske beror på att jag äter för lite.. måste verkligen försöka skärpa mig!

Men nu blire sängen och kika lite film innan John Blund tittar in :P

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 januari 2011 23:44

Här kommer en bild från min lilla ängla-verkstad idag ;) hehe.. Som ni ser har de guldiga inte fått några öronkrokar ännu, men jag hade visst slut, så de blir till att beställa hem några :)

Ni får stå ut med en mobilbild på dessa änglar ;)

Av Ida Söderblom - 22 januari 2011 21:59

Vill bara säga tack till alla er som har kommenterat min operation!

Det värmer och hjälper att ni finns där och att ni tror på mig :)

Av Ida Söderblom - 22 januari 2011 17:31

hahah.. ja.. kan ni gissa vad jag gör nu? förutom att sitta här och blogga då ;)


jo, jag lagar mat! haha.. men inte till mig själv :) jag tänkte överraska min päälsk med att laga mat åt honom.. inget avancerat, eftersom jag inte får äta själv..

det var ju nästan alltid jag som lagade mat innan jag började den har dieten, de gånger Eriik har lagat mat är lätträknade.. :P

och nu saknade jag mitt kök, så jag bestämde mig för att överraska honom ;)


har även haft lite ängel-verkstad här hemma idag ;) kommer kanske nån bild sen.. heheh.. nu fortsätta i köket!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 januari 2011 13:01

jaha, nu har vi dag tre här :) de första dagarna här har iaf gått fort, vilket känns skönt.. dock så äre det tredje dagen som jag inte har fått i mig någon måltidsersättning för kl 13.. men nu ska jag försöka få i mig nå och sedan ska jag och päälsken gå ut på en promenad i det fina vädret :) nästan lite vårkänslor när det bara är fem minusgrader ute..


sen ska Eriik iväg på hockeyn, men tänkte stanna hemma och försöka städa undan lite.. tvätten tar över toan uppe snart tror jag ;) sedan äre väl kanske dags att plocka undan lite i sovrummet, det har sett ut som ett bombnedslag här inne länge nu ;) hahaha..

men nu på med lite mer kläder och sedan ut i det fina vädert!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 januari 2011 00:55

uuuh! aldrig mer nutrilett skogsbär :(

nu ska jag då krypa ner under täcket och hoppas på liet mer värme när jag vaknar.. dumma panna, verkligen dags att börja kolla efter en ny och jämföra lite priser..

nattinatt, igen! ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 januari 2011 23:44

ja, precis som rubriken lyder så lider dag 2 mot sitt slut! :) jag kan väl inte direkt säga att "maten" har gått nå bättre idag.. drack en nutrilett imorse och sedan vart det en allévo soppa till middag.. och den var då massor bättre än nutrilett! men jag är osäker på om jag får äta den?

men jag och päälsk jämförde innehållet mellan nutrilett och allévo soppan, och det var nästan på pricken lika..

jag har iaf fått i mig mer vatten idag än igår :) sen hade jag tänk prova att göra eget iste, bara för att ha något att variera med..


ska försök få i mig en nutrilett nu innan det är dags för sängen.. Eriik har mixat den i mixern nu, men jag kunde inte dricka den.. jag får inte ner nutrilett shaken om den inte är absolut iskall.. :/ sedan var det skogsbär, den västa smaken! blä blä blä!


men jag ska ringa till kirurgen på måndag och höra om allévo soppan.. för om jag får äta den så är nog dessa veckor räddade.. nog för att jag får tvinga i mig nutriletten oxå, vi har ju köpt 3 förpackningar så.. :/


men men, nu äre snart dag 3, då är vi nere under 40 dagar.. :) ska lägga en massa is i shaken och tvinga i mig den.. sedan blire sova!

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 januari 2011 21:56

blää.. så grymt less jag är på våran panna i huset nu.. det finns inte ord! den har stannat nu, IGEN! pannvattnet var bara 20 grader när jag kom ner, så den har ju inte gått på ett bra tag.. tur att det bara är 10 minusgrader ute iaf..


idag har vi inte gjort så himla mycket.. var in på bruket och kollade lite, men inte hittade vi nå som passade.. annars har vi varit hemma hos Eriiks föräldrar.. Eriik har ätit middag där de här första dagarna nu.. :) känns lite lättare så..


sen glömde jag ju att berätta att vi har fått ur motorn i 850in nu :) så nu ska den göras ren och plockas isär.. sen får vi se om det blir att renovera upp den eller om vi får börja leta efter en ny..

Utan motor.. :)

 

Lagomt jätte skitig!


Näe, nu ska jag glo lite mer tv, medan Eriik är och plogar upp rallysträckan :)

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards