Alla inlägg under januari 2011

Av Ida Söderblom - 15 januari 2011 01:01

baaah! nu blir jag sur! :(

har suttit och fixat massa bilder i photoshop, sparat dem och nu tänkte jag publicera några här.. men då finns inte bilderna där jag sparat dem!? uppdaterade mappen och då kom de tillbaka.. men när jag sedan flyttade dem till en annan mapp så försvann de igen?! idiotdator.. nu går jag och lägger mig!

nattinatt!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 januari 2011 00:15

Jag och Päälsken gjorde vuxenfika ikväll ;)

  Inlagd sill, knäckemacka och ägg.. hihi.. =)

Sillen blir helt klart godast när man lägger in den själv..

Av Ida Söderblom - 14 januari 2011 21:52

idag kom vi oss iväg till lule en sväng, handlade lite mat och kollade på tapeter.. men vi hittade ingen som vi direkt kunde säga "den ska vi ha!".. ska se om jag får med mig Erik in på byn nån dag och kolla tapeter där.. det ska ju kännas rätt, ingen idé att köpa nå som man inte är nöjd med efter nån vecka.. eller en tapet som är jättesnygg men som inte passar in med allt annat man har.. nej, nöjd ska vi vara innan vi köper nå! :P


när vi kom hem åkte vi hem till Pär och Linda för att titta på lillen :) så söt så, lilla Sixten! :) de bjöd även på tacos, så då slapp vi äta ute eller laga nån mat själv ;) haha.. och nu är Erik och Pär ute och plogar en rallysträcka.. genrep 12 februari och en bit av sträckan Erik plogar är aldrig plogad i vinter, så det var visst lite snö på den vägen ;) hahaha..


näe, nu ska jag fortsätta glo tv..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 13 januari 2011 21:59

jaha, inte vart jag dirket nå smartare av att prata med dem på Björnen heller, uppenbarligen så måste man flytta sina journaler själv..

så imorgon ska jag till vårdcentralen här på byn och höra efter om de fick mina journaler från Sundsvall.. för om de inte har fått så måste jag ringa Sundsvall å be dem skicka dem till mig.. bläää! så tjorvigt allt ska vara ibland..


men men, min päälsk lagade iaf middag idag ;) som vanligt vart det korv och makaroner.. hahah.. men vi hade inte så mycket mer hemma heller, så imorgon ska vi troligast till pite och proviantera lite :)


golvet här mellan köket och vardagsrummet ser ut som ett bombnedslag! Erik letade en grej och bestämde sig för att tömma kassaskåpet och hyllorna ovanför de och allt ligger över hela golvet nu, och inte hittade han det han sökte.. men han ska få plocka upp de oxå ;)


i övrigt så har det inte hänt så mycket här idag.. pelletsen är inburen, golvet nerstökat, tvättmaskinen har gått lite.. annars har vi mest bara varit.. och hos oss är julen kvar än, för jag tycker det är mysigt! =) sedan har jag inte haft någon lust att byta gardiner så julen får så vackert stanna kvar ett tag till hos oss.. dessutom är granen så vacker så inte vill vi kasta ut den inte!den är fortfarande lika fin som den var på julafton :)

 


näe, nu ska vi se lite film, sedan hänga tvätt och hoppa i säng så vi orkar upp imorgon.. lite kanske vi hinner med iaf.. kanske blir så att vi åker en sväng förbi rusta och ser om vi kan enas om några tapeter till hallen oxå.. :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 13 januari 2011 12:21

sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp.. måste försöka få någon ordning på vars mina journaler håller hus.. :/

AF vill göra en utredning å få papper på att jag har problem med axlar och nacke, uppenbarligen så duger inte mina läkarintyg sedan innan? men men..


när jag flyttade hit upp så var jag till Älvsbyns vårdcentral, och inte vart jag trevligt bemött vill jag lova! fyfaaaan.. men de skulle iaf begära upp mina journaler från vårdcentralen i Sundsvall, så skulle de höra av sig sedan.. men har de hört av sig? icke sa nicke.. men dit vill jag då ändå inte gå, så jag har gjort mitt vårdval så nu tillhör jag Björnen i Pite.. så nu väntar jag på att de ska ringa så kanske de kan få fram mina journaler på nå sätt.. där blir man ju iaf trevligt bemött! =)


näe, ta en macka och en kopp te kanske.. :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 13 januari 2011 01:37

näe mina kära vänner, nu har min päälsk kommit hem så nu kan jag gå och sova så jag kanske orkar upp imorgon oxå ;)

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 13 januari 2011 00:24

sitter och väntar på att min päälsk ska komma hem, kan ändå inte sova förens han är hemma.. deras match slutade visst oavgjort.. nu äre två hemmamatcher i helgen om jag fattat allt rätt..


imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.. måste försöka tvätta undan lite, känns som tvätten håller på att ta över här hemma ;) slipa klart i trappen kanske vi hinner med oxå.. :)


vi har sprungit runt och mätt massa väggar idag för att räkna ut hur mycket tapet och färg vi behöver.. det blir nog så att vi gör klart hallen och trappen först, sedan vardagsrummet och sist datarummet upppe :) skönt att vi är överens om hur vi vill ha det iaf..


näe, nu ska jag titta på CSI NY :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 12 januari 2011 17:49

jahapp, då har Erik åkt till överkalix för att spela hockey, å här sitter jag.. ensam, frysen och hungrig :P haha.. men en filt och värma lite rester från igår så är jag nog på G igen ;) måste gå igenom mitt pärlförråd och kolla vad jag behöver beställa..

men nu värma mat!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards