Alla inlägg under februari 2011

Av Ida Söderblom - 26 februari 2011 19:28

nu har vi kommit hem från rallyt, hunnit med att laga lite mat till Mammi och Eriik och nu äre dags för att ta sig en snabbdusch innan det bär iväg till 30 års fest nr 2 för i år :)


men jag "vann" iaf ett presentkort idag på rallyt :) de drog lott bland hos funkisar om, så vi var 3 st som fick presentkort och 3 st som fick varsin dunk med motorolja, alltid bra att ha :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 26 februari 2011 10:29

oooh! nu är det nära! :) jag börjar bli riktigt nervös, och ibland rädd.. men jag försöker att inte tänka på det på de sättet..

har precis ätit frukost.. på måndag startar helvetet med shake igen, för de sista 3 dagarna får jag inte äta grönsakssoppor.. :(


men nu ska jag fixa min lunch, så jag har nå att äta under dagen.. vi ska ju vara funkisar på rallytävlingen.. de serverar ju lunch å fika m.m., men det är ju inget som jag kan äta.. så jag ska skiva gurka å fixa lite nu..:)

så hör vi senare idag..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 februari 2011 23:38

en till dag har nått sitt slut.. och den mesta tiden av denna dag har vi tillbringat i bilen.. så nu är vi hemma i vårt älskade hus igen! :) mammi är oxå med..

matmässigt har det varit en bra dag, 4 mål.. men motionsmässigt så har det inte varit nå.. förutom att bära ner till bilen och bära in..


imorgon äre rallytävling.. så nu äre dags att sova!

nattinatt och sov gott

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 februari 2011 11:51

även denna vecka så stannade måttbandet på -2,5 cm! jag får väl vara nöjd med det och hoppas på att det har försvunnit på annat håll..

vi ska mäta på fler ställen på op-dagen och sedan börja mäta mer än bara midjemått, för att se hur det försvinner :)

sammanlagt har det nu försvunnit 17,5 cm i midjan!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 februari 2011 10:18

en ny dag har startat och idag äre dags för midjemått.. vi får väl se om det är nån skillnad denna vecka.. visst, jag tappar byxorna, men kroppen minskar ju även på andra ställen..

men just nu håller vi på att packa ihop här hemma hos mammi så vi får mäta sen innan vi åker..


har letat reda på massa gamla bilder, fotoalbum å grejer som jag tänkte ta med upp och scanna in :)

har även massa bilder på mammis dator som håller på att flyttas över till en extern hårddisk.. men det går låååååångsamt då mammi inte har usb 2,0, men det är väl bara att vänta och packa ihop så länge..


Eriik gick precis ut å ska fixa lite med mammis bil.. eftersom hon kör så sällan så laddar batteriet ur, och nu när det varit så kallt även här i Sundsvall så vet vi inte om det har frusit sönder.. :/


nu ska jag tvinga i mig en dietsoppa, 5 dagar kvar, om vi inte räknar idag ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 februari 2011 23:33

operationsdagen närmar sig med stormsteg nu på slutet! endast 6 dagar kvar av dieten, fast just nu känns det som 6 väldigt långa dagar.. :(

men i övrigt har det varit en bra dag, både matmässigt, viktmässigt och stegmässigt.. :) 4 mål mat och över 7000 steg, och då har vi inte ens hunnit med någon promenix..


imorgon bär det av norrut igen.. jag hade gärna stannat över helgen, men eftersom vi ska jobba på rallytävlingen på lördag så måste vi åka hem imorgon..

nu har vi varit här sedan i måndags, tiden räcker aldrig till ordentligt!


men ikväll har vi varit hos brorsan en sväng.. :) han har tagit ett beslut som jag stöttar till 100%!

Amanda hade även köpt sig en peruk som hon hade på sig.. ;) snyggingen där!


men nu ska jag packa ihop lite kläder å så.. har hittat igen lite kläder som har varit för små, vissa passar och vissa är för små, men om nån vecka, eller månad, så kommer de nog väl till pass ;) för inte har vi ekonomi så att min garderob kan följa min viktnedång..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 februari 2011 17:39

hahaha! nog är de roligt när man går ner och det märks på kläderna, men när man tappar byxorna på biltema parkeringen så är det kanske inte så jätte roligt längre! :) men vi fick oss ett gott skratt iaf ;)


tur jag har lång jacka så det bara såg ut som jag hade världens häng på brallorna.. haha.. fick tag i dem innan de åkte nedanför mina knän.. ojoj ;) det var nog dagens skrattanfall iaf ;)

Av Ida Söderblom - 24 februari 2011 12:42

nu har vi varit iväg och vägt oss på vc :) resultatet blev -7,4 kg.. sammanlagt -21,9 kg, MINUS TJOGOEN KOMMA NIO KILO! =D


haha.. jag kan inte fatta det! nu är det bara 3,1 kg kvar tills jag har gått ner 25 kg.. vi får väl se om jag klarar det tills på torsdag nästa vecka.. :) men jag fick massor med beröm när jag ringde till kirurgen och rapporterade in vikten, hon sa att det var superbra och att jag verkligen har kämpat :)


men nu blire en sväng på birsta med min snygging.. :)

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards