Alla inlägg under februari 2011

Av Ida Söderblom - 20 februari 2011 23:55

Glömde jag ju helt bort att uppmärksamma att vi hade bott i huset i 1 år igår! :)

               

Av Ida Söderblom - 20 februari 2011 23:49

en till dag går mot sitt slut, och imorgon är vi under 10 dagar ;) tyvärr så har jag inte ätit så mycket idag heller, men min älskade morot har jag ätit.. hehe

får ta och skärpa mig imorgon, ny vecka nya tag.. ska köpa en till förpackning soppa så jag kan variera mig lite, för just nu har jag bara en sort kvar..


vi har hunnit med en del idag iaf :) grattat Eriks mamma, Erik har jobbat, jag har haft smyckesverkstad och nu ikväll så har vi städat och sorterat massa papper..

imorgon blire att ta sig upp tidigt, för vi ska hinna köpa pellets å lite mer grejer innan jag ska till dietisten kl 13 i Sunderbyn.. hoppas hoppas hoppas hon är bra!


näe, nu ska jag ta och fortsätta städa lite, vill ju ha jättefint när mammi kommer :) men jag passar på att säga nattinatt och sov gott redan nu!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 februari 2011 14:47

har varit ner å grattat Eriiks mamma :) hon fick ett armband och ett par örhängen, som jag givetvis glömde att fota ;) haha.. men kanske att hon läser det här å kan ta några bilder på dem så kan jag visa er senare.. =)

men nu när jag ändå har grejerna framme så tänkte jag skapa lite mera :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 februari 2011 11:17

ojoj, nu börjar snart nedräkningen på allvar.. 10 dagar kvar av dieten nu.. jag längtar verkligen tills jag slipper den här skiten!

hittade lite kläder som har varit för små förut, så de har jag på mig idag.. :) det är sånt som peppar en till att fortsätta..


Eriks mamma fyller år idag, så vi ska ner och fira henne om ett tag :)

Grattis grattis!


Men först så ska vi få i oss lite frulle å så.. åsså får vi se om Eriiks knä känns nå bättre idag, för är det lika illa som igår så blire att åka å kolla upp de..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 februari 2011 00:22

en till dag avklarad.. en dag som jag inte ens tänker kommentera matmässigt.. det är bara hoppas på att jag kan skärpa till mig imorgon!

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 februari 2011 22:36

men åh, äre inte typiskt att just min sambo ska komma hem skadad? han har jätte ont i ett knä efter en ful bentackling.. men men, bara hoppas på att det inte är nå allvarligt..


så till en annan sak, varför varför varför är det alltid en miljon småprylar som man inte vet vars fan man ska göra av? och vart kommer de ifrån?

skönt att jag har fått undan allt pyssel iaf..


har även städat ur lite ur garderoben.. sånt jag inte använder, som dessutom är för stort snart, och som jag inte vill använda.. varför ska de hänga kvar å ta plats? nej, de har fått flytta ner i en kartong, och kartongen har fått flytta upp i den blivande klädkammaren, tills jag vet vars jag ska göra av de..


men nu ska jag koka lite te till min skadade sambo..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 februari 2011 19:47

ååh, min lista verkar aldrig krypma nå.. hittar hela tiden saker att plocka i och jag vettefan vart jag ska göra av allt.. blää!


men nu ska jag åka ner på byn, om bilen startar de vill säga, och hämta min älskade sambo.. så får vi se om det blir att se melodifestivalen nere på byn istället..

ciao så länge!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 februari 2011 14:34

ååh, min to-do-lista som ska vara helt klar innan resan till Sundsvall verkar då aldrig bli avbockad på en enda grej.. eller ja, vissa grejer är till hälften klar, men det duger ju inte! :P


hade tänkt avverka alla dammsuga rutorna men självklart så ville inte centraldammsugaren som jag.. :( den suger så dåligt så det är inte värt att dammsuga, för jag kommer ändå få göra om det igen när Eriik kommit hem å fixat den.. jag hittade inget som satt fast, men han får undersöka saken bättre..

jag hann iaf dammsuga lilltoan och hallen..


har även sorterat in allt mitt pyssel i nya "pyssel-förvarings-mojen" :) kommer väl en bild på den senare.. den ska målas, men det kommer jag inte hinna med innan operationenm, därför så valde jag att stuva undan allt pyssel i den redan nu och ställa den på plats.. den få bo i köket så länge :)


men jag känner för att baka just nu.. fast det är ju inte så roligt när man inte får smaka på det man har gjort.. så jag tror jag hoppar över de.. men tänker försöka få undan allt i köket, städa klart allt förutom dammsugning och torka golven, innan Eriik kommer hem.. så nu ska jag lägga på ett kol! :)

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards