Alla inlägg under mars 2011

Av Ida Söderblom - 27 mars 2011 00:32

Vi har precis kommit hem från Andys 30-års ferre! :)

Jag graverade ett glas till honom i present, sedan fick han en flaska med vuxendricka att fylla glaset med!


Har varit en jättetrevlig kväll, god mat och mycket surr! :) Som vanligt! Fick även lite smycken sålda, alltid roligt när andra gillar det jag gör!


Men nu ska jag sova, det har varit mycket idag! Skoteråkning på förmiddagen, smyckestillverkning och fotografering, graverat glas och lagat matlådor! :) Skönt när man hinner med mycket!

Imorgon kommer det upp recept på negerbollarna som faktiskt vart helt okej! :)


Annars äre garaget som gäller imorgon.. Troligast kommer 140in gå att köra hem, hoppas hoppas hoppas! =D

Näe, moooot sängen!

Nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 26 mars 2011 14:48

haha! :) jag gjorde precis lite hemlagad potatismos, av 4 potatisar vart det typ 6 matlådor ;) bra att ha, bra att ha!


seda har vi försökt oss på att göra "nyttiga" negerbollar, vi hade 2 olika recept men vi hade inte alla ingredienser hemma till nån av dem, så vi exprimenterade fram ett eget recept :P de står i frysen nu, hoppas de stelnar på sig lite mer iaf..

och jaa, hos oss heter det negerbollar!


nu ska jag ofta smyckena jag har gjort, kanske blire att jag pärlar lite oxå.. ;) Eriik ska ju ändå titta på hockey så..

Av Ida Söderblom - 26 mars 2011 08:45

Här kommen en bild på tenntrådsarmbandet jag gjorde när vi var i Sundsvall. Den understa fick ju mammi i julklapp och det andra var det första som jag sålde! =D


Har bara gjort 2 st än så länge, håller på med ett tredje nu.. Även om flätan är lite send och baksidan inte är den finaste, så är jag nöjd! Skam den som ger sig! Sedan så behöver väl inte allt vara perfekt jämt? ;)

Och sedan tar jag ju absolut inte lika mycket betalt som alla andra som har hållit på i flera år.. :P


Av Ida Söderblom - 26 mars 2011 08:11

Precis som jag trodde så var det sötaste Johanna som hade skickat brevet! Vi har varit vänner längre än vad jag ens kan minnas :) På dagis skapas många vänskapsband! Du är underbar vännen!


Som vanligt ringer min väckarklocka 8, även om det är helg :P men idag fick jag vakna till en solig lördagsmorgon.. även om det är lite moln på himlen så lyser solen igenom.. hääääärligt!


nu ska jag peta i mig lite frulle, göra iordning nått mellis och sedan bär det av mot Sikfors, förhoppningvis åker vi skoter dit :)

efter det blire hem å göra sig iordning inför Andy´s 30års ferre! blir många 30års fester i år då Eriiks och många av hans vänner är född 81 :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 mars 2011 22:01

ååh, nu när vi kom hem ikväll mötes jag av ett litet brev i postlådan adresserat till mig.. avsändaren är "en gammal vän".. det innehöll ett supergulligt kort :) men det var även något annat i brevet, som hjälper oss mer än massor just nu!


 

Poststämpel Alvesta..


Jag har mina misstankar om vem denna "gamla vän" är, och denna vän läser även min blogg.. :) Så om du ser det här, vilket du borde göra :), så får du mer än gärna skriva en kommentar, eller skicka ett mail, så jag vet att min tacksamhet går till rätt person!

Även om du väljer att inte höra av dig så ska du veta att du verkligen vände min dag från en dal till en hög topp! =D


Tack tack tack tack!

Jag har glädjetårar i mina ögon över hur fina vänner jag har,

även om man kanske inte håller kontakten så finns det dära

starka vänskapsbandet kvar!

Av Ida Söderblom - 25 mars 2011 13:17

Precis som jag trodde så är var det inget nytt resultat idag.. Vågen och måttbandet visar exakt samma som förra veckan, så jag verkar ha hamnat på min första platå..


Så reslutatet från förra veckan stårt kvar..

-29,5 kg

-25,5 cm i midjan


Tyvärr så kommer besvikelsen krypande även fast jag hade anat detta.. Nu jävlar äre dags att prata med en sjukgymnast så mitt knä blir bra och jag kan komma igång med motionen igen..

Ska även göra iordning egna "hantlar" av petflaskor att använda till hemma-träningen, kanske att jag slänger upp lite bilder och tips på hemma-träning senare, beror helt på hur mitt humör kommer vara i eftermiddag, för jaa.. Jag är besviken!

Av Ida Söderblom - 25 mars 2011 10:25

Sitter i 140in och bloggar från garaget på Hedgatan! :)

Erik håller på att byta ut den mekaniska kopplingen mot en hydralisk.. Det visade sig vara lite mera tjorvigt än vad han hade trott.. Men nog tror jag han fixar det :)


Hade ju tänkt visa er lite bilder nu, men det mobila internet är seeegt som snigelslem här inne i garaget, så det är nog ingen idé att försöka ens ;) Har 1 plopp i mottagning av typ 5 möjliga på stapeln över hur bra mottagningen är.. haha.. som vanligt i det hära garaget..


Näe, nu ska jag läsa lite, sedan äre snart dags för mellis :)

Pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 mars 2011 08:00

så var det fredag igen, och har sitter jag och gruvar mig.. det är ju vägning idag igen.. men denna vecka är jag helt säker på att jag har stått stilla.. har inte alls kunnat motionera som förut och sedan har jag fått reda på att min medicin har varit på tok för låg, precis som jag har misstänkt.. vilket leder till att min ämnesomsättning inte har funkat som den ska.. blä! vill inte kliva upp på vågen idag, men det är väl bra ta tjuren vid hornen och få det gjort!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards