Alla inlägg under mars 2011

Av Ida Söderblom - 24 mars 2011 23:40

uuuh! äntligen kom vi hem, så sjukt trött ikväll..

vi har varit nere på byn och fixat med 140in, eller.. Erik har fixat och jag har surrat en massa med Emmelie :) vart lite så å så med mina mål mat, men jag har fått i mig alla nu iaf.. ni får bilderna på bilen imorgon, nu är jag för trött för att ens orka gå till sängen typ..

Nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 mars 2011 12:59

det är då första gången som fk ger mitt ett glädjande samtal! :) de ringde idag och berättade att min ersättning skulle komma in på kontot på måndag, samma dag som vårt huslån kommer att dras därifrån, så nu är iaf den biten avklarad!

mailade fk igår morse, trodde inte jag skulle få ett samtal tillbaka, så idag får det faktiskt ett plus i kanten av mig..

återstår att se hur länge de får ha kvar pluset dock! ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 mars 2011 07:53

Nu bär det av till Pite för att ta blodprover inför att sköterskan ringer nästa vecka.. Å de ska ju tas en vecka före så det är väl bäst att pallra sig iväg och få det gjort, vet inte riktigt vad det är för prover men det visar sig väl.. :) Antar att det har nå med vitaminerna m.m som jag äter, sedan äre ett nytt levaxinprov.. Jag tror min dos är för låg nu, men det får vi ju veta idag.. Inge roligt att ha ett svängande humör kan kag lova.. :(


Så jag har packat med mig min frulle eftersom jag måste vara fastande.. :)

Pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 mars 2011 23:19

Måste ju även berätta att 140in startade idag! =D så det är inte långt bort nu, han är så duktig min älskade sambo! Ska ta några nya bilder på skönheten imorgon, ja.. bilen alltså, min sambos skönhet håller jag för mig själv! ;)


Men här är iaf en bild från i höstas :)

Av Ida Söderblom - 23 mars 2011 23:13

Tänkte visa en bild på presenten Alexandra fick innan jag går och lägger mig =)



Memorywire armband med glaspärlor i sommarens färger :)

   

Dags för blodprover imorgon, så jag måste vara fastande.. urk, jag som fortfarande dricker vatten under nätterna.. Men näe, nu tar jag med min huvudvärk till sängen och hoppas på att vakna utan den imorgon..

Nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 mars 2011 21:41

wihhhoo! Sötaste Alexandra fyllde 20 år idag, och självklart var det kalas med en massa gotta och tårta.. :)


jag har varit lite orolig inför första kalaset som gbp-opererad, rädd för en dumping, rädd för att känna mig utanför, rädd för vad alla ska säga, blickar m.m ja..

You name it! Många tankar som snurrat, hur allt ska funka.. Mat och kalas är ju en stor social bit av livet..


idag var den dagen, första kalaset efter open.. och det gick superduperbra! =D

åt en liten kaka, som det nästan inte var nå socker i alls, och 2 tsk tårta.. kände inget dåligt, så jag är nöjd! =) och glad!


nu äre dags för ett mellis, imorgon äre blodprover som gäller!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 mars 2011 14:40

har precis gått igenom hela frysen och skafferiet, så nu ska jag sätta mig och skriva en matsedel för denna månad, allt för att spara pengar :)


har även ringt runt lite så vi har fått ner denna månadskostnad något, men inte tillräckligt.. men vi är iaf en bra bit på väg! :)

sedan blir det att ställa av lagunan den sista.. det om något gör ont måste jag säga.. min älskade lilla bil :( men Eriik skruvar för fullt i 140in, det fattas inte mycket nu.. däremot så måste den ju regbesiktigas, men det är då billigare än dieselskatten..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 mars 2011 11:01

Jag och Eriik valde en mysmorgon idag.. Tittat på lite film och bara kramats en massa, sånt dära som hjälper när man inte alls vet hur man ska klara allt..

Har fått i mig både lunch, mellis och vitaminer redan, klockan är ju bara elva :) så dagen har iaf börjat bra..

Nu väntar en promenix, hoppas hoppas hoppas att mitt knä oxå vill de.. Det är ju så fint väder ute, solen skiner och det är plusgrader, kan det bli så mycket bättre?


Sedan när promenixen är avklarad så ska det ringas en massa samtal, räknas en massa siffror och säkert gråtas en hel del tårar.. men men, smällar man får ta!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards