Alla inlägg under mars 2011

Av Ida Söderblom - 22 mars 2011 20:24

alla pratar om deklarationen, inte faaan hittar jag nå på skatteverkets hemsida.. jag måste väl vara dum jag, eller nå ;) man kan ju dock önska att det är massor.. haha.. för drömma äre ju inget fel på..


näe, om man kanske skulle ta och äta mellis.. känner mig slut idag oxå, mycket att tänka på nu.. så jag tror det blir att lägga sig tidigt och läsa lite, eller kanske se en film.. sambon tittar på hockey, och lule leder än så länge iaf :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 mars 2011 19:53

bläää! det gick väl så dära på banken idag, lite hjälpt fick vi iaf.. jag tänker inte sticka under stolen med att våran ekonomi är körd i botten just nu!

fk är alltid sen med sina utbetalningar till mig, trots att jag alltid är i tid med mina papper..

Eriik har ingen inkomst för tillfället då han inte får något svar från alfa-kassan och inte har fått jobba extra nå.. så denna månad går vi på knäna.. blää!

vi har inte ens råd att göra klart mitt taxileg så jag får börja jobba extra..


självklart resulterat detta i att mitt humör verkligen inte är på topp.. imorgon blire att ringa runt en massa till olika ställen, sedan äre bara hoppas på det bästa.. :/

Av Ida Söderblom - 22 mars 2011 12:05

Eftersom det inte funkar att promenixa förens mitt knä mår bättre, så har jag sökt runt lite på nätet och hittat massa träningsövningar som man kan göra hemma.. Nu äre bara köra igång! ska sätta ihop mitt eget schema som jag ska försöka göra varje dag, iaf 5 ggr i veckan :) Det gäller att peppa sig själv, pepp pepp pepp!

Är så glad att jag har en sambo som gör allt för att hjälpa mig på vägen!


Nu ska jag bara införskaffa ett sånt dära gummiband, när ekonomin tillåter.. för just nu har vi knappt råd men en liter mjölk :(

Av Ida Söderblom - 22 mars 2011 10:41

blää! :( jag och päälsk försökte nyss gå en promenix, men mitt knä sa ifrån nästan direkt.. var knappt så jag kunde gå den lilla promenixen på 1 km som jag gick dagarna efter open..


började få rejällt ont redan i lördags, men efter 2 dagar utan massa steg trodde jag det skulle vara bar.. men icke :(

blir en till dag med vila, och få steg.. inte roligt alls!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 mars 2011 09:02

väckarklockan ringde kl 8 imorse, så nu sitter jag och äter frulle :) lite roligt att Eriik hinner äta minst 2 mackor innan jag fått i mig halva min frulle.. haha


fick lite panik imorse när jag vaknade, kom på att jag inte tog nån av mina mediciner igår, men som sagt så var inte kroppen och knoppen på topp igår.. så nu när jag klev upp slet jag fram väskan och skulle ha fram mina brukar.. och vad händer, jo.. en burk fattas givetvis! så jäla irriterande.. så nu måste vi genomsöka hela bilen, de andra väskorna och om den inte finns där ringa mammi och höra om det vart kvar hos henne.. känns så himla onödigt att köpa en ny burk nu eftersom jag inte vet om de kommer ändra min dos efter provtagningen på torsdag..


det tinar massor ute nu, och mina vårkänslor sprudlar i hela kroppen! =) ska se om jag kan lura med min snyggingen på en morgonpromenix..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 mars 2011 22:39

haha.. min hjärna var nog inte riktigt med när jag skrev förra inlägget ;) menade självklart att det inte blev så många steg igår, inte imorgon..


för imorgon äre nya tag som gäller! då ska jag upp i mina 10000 steg igen :) tror min kropp behövde en vilodag efter en helg med måååånga steg, lite sömn och sedan en bilresa på 55 mil på de.. nacken och axlarna är stelare än jag vet inte vad.. så nu tänker jag gå och sova efter en kväll i soffan framför tvn :) har lyckats få i mig 2 stora glas vatten..


men som sagt, nya tag imorgon, både med vätska, mat och motion! planering planering planering! =)

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 mars 2011 19:28

imorgon vart det inga många steg alls, eftersom dagen tillbringades största delen i bilen.. idag är oxå en sån dära dag, då det inte blir nå steg.. men inte pga någon bil, utan mest på att jag är helt slutkörd!

har inte ätit som jag bör idag, och inte har jag sovit tillräckligt heller..

så nu tänker jag bädda ner mig i soffan och se halv åtta hos mig och surpla på mitt vatten.. för jag har nog druckit ca 1 dl av min 15 idag :(

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 mars 2011 18:24

självklart, självklart, självklart! nog faaan kokade min mat över i micron.. äcklig var den oxå, så den fick åka i sopporna och en annan barnmatsburk fick gå sitt öde till mötes.. men nu har jag iaf ätit, om än för sent.. nu äre bara till att rengöra micron istället för att hitta på nå annat roligt.. :P


det gick iaf bra på AF idag, de har ändrat handläggare på mig, IGEN! men nu har jag iaf fått byta tillbaka till den jag hade innan, så jag klagar absolut inte! Hon jag har nu har även gjort samma op som mig :)


sedan fick vi en tid på banken imorgon, så det är väl bara hålla tummarna för att det kommer att gå bra även där.. efter de mötet så ska vi på en visning av olika pannor, all info vi kan få inför vårt pannbyte är ju bara bra :)


näe, rengöra micron och packa upp väskorna :)

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards