Alla inlägg under mars 2011

Av Ida Söderblom - 21 mars 2011 11:57

Jääs, har fått sova i min egen säng inatt! :) eller, jaa.. i våran säng.. hehe


vi kom hem vid 4 imorse, så jag kan lova att det var 2 halvdöda som ramlade ur bilen, in i huset och ner i sängen.. fast min snygging var tvungen fixa igång pannan först, för självklart hade den stannat..


väckaren ringde kl 8 imorse för frukost för mig, men det fanns inte en en chans att jag skulle kliva upp då.. vid halv elva ramlade jag ur sängen och petade i mig frulle.. nu äre dags för duschen och sedan ner på byn, AF och banken ska få sig några besök av oss..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 mars 2011 19:37

jäääs! efter förlängning i den 7:de matchen så vart det Lule som gick segrare ur striden mellan norrland och sthlm! :) Nu äre bara hoppas på att det även kommer att gå bra i semifinalen :)


annars har vi inte gjort så mycket idag.. varit och hälsat på brorsan, fixat med mammis bil.. sedan har jag även gjort ett tenntrådsarmband :) mammi köpte det till sin kompis som varit så snäll å skött om hennes blommor m.m under tiden hon varit uppe hos oss :) ni får se bild senare..


Nu ska vi packa in oss i bilen och köra hemöver, så vi är nog inte hemma förens sent ikväll/inatt.. vi ska in en snabbis till moster och lämna lite smycken som de har beställt, några örhängen och ett halsband :) alltid roligt att få sälja..


off we go!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 mars 2011 09:38

vi håller på att packa ihop lite här hemma hos mammi.. känns lite vemodigt att åka hemöver, samtidigt som jag saknar vårt älskade hus.. sedan måste jag ju in på AF imorgon, så det är väl bara till att åka hemöver..


men först äre lite andra saker vi ska hinna med.. :) kl 11 ska vi till brorsan och hälsa på dära.. sedan vill Eriik se Lule matchen innan vi åker, så då hinner vi spendera lite mer tid här hemma hos mammi.. :)

nu fortsätta packa ihop massa kläder från källaren.. jeans behöver jag då inte köpa framöver, å de känns skönt! :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 mars 2011 00:07

det har verkligen varit en lyckad lördag idag! :) har hunnit med nästan allt jag ville, det enda som inte blivit av är lite geocaching..

men det kan jag leva utan när jag har hunnit träffat massa fina vänner, och dessutom samlat på mig hela 16801 steg! :)


 

Klockan hann bli över midnatt, så jag var tvungen att gå in i minnet och fota dagens steg, därför som det inte står något klockslag på dagens bild..


Vi började dagen med att rota runt i källaren, hittade massa videoband som vi ska göra om till dvd, bla från när jag var liten :)

Hittade även en kartong med jeans, så nu har jag något att krympa ihop till =D


Sedan vart det en promenix till Birsta igen, träffade Miche och hans tjej.. vart lite spring i Birsta City och sedan fika på Ikea då det var dags för lunch för min del.. kändes lite pinsamt att sitta där och äta barnmat ;) men det gick bra..


Efter det kom söta Kaka med sin dotter Cindy.. vi gick mest bara runt i Birsta City å surrade.. :) åt lite mellis och delade tankar.. Saknar våra långa samtal i budbilarna vännen min!


Middag vart det med mammi och min älskade sambo, lasagne! :) Fastande lite framför tvn och datorn, men efter det packade vi mellis och begav oss ut till bredsand och min älskade "lillasyrra" Sassa! =D

Tyvärr sov barnen, men samtidigt vart skönt så vi fick en stund för oss själva.. Eriik installerade lite spel åt henne på datorn.. Skönt att bara få vara och sitta å surra surra surra precis som förr!


Hoppas verkligen ni kan komma upp och hälsa på oss i sommar, för sovplats i vårt "lilla" hus är då det minsta problemet ;)


Nu är jag så trött så jag håller på att somna över tangentbordet.. Men som ni läser så handlar det om en massa planering med mat just nu, jag har ändå börjat komma in i det ganska så bra.. Barnmatsburkar och risifrutti lättsockrad är perfekta mål att ha med sig i ryggan :)


Imorgon blire en tidigt sväng till brorsan, sedan blire packa bilen och bege oss hemöver.. Kommer sakna Sundsvall och alla vänner, men samtidigt saknar jag "mitt" hem..

Nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 mars 2011 18:00

har precis kommit hem från birsta :) det vart en promenix dit, runt lite på ikea och där omkring, och sedan tillbaka hem hit.. så redan nu står min stegräknare på över 150000 steg ;) wiihoo! och än är dagen/kvällen inte slut..

ska vi våga sikta på 17000 steg?


nu blire mat, lasagne! :) Mammi har gjort en som hon å Eriik ska äta, jag får väl hålla mig till barnmatsburkarna jag ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 mars 2011 09:56

nu äre dags att gå ner i källaren och leta reda på lite kläder som har varit för små, förhoppningsvis så kanske jag hittar ett par jeans som sitter nästan som de ska.. för de jag har nu hänger arslet nere vid knävecken! hahah :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 mars 2011 07:18

ja, vad gör jag vaken redan nu!? jag som brukar vara en sjusovare som knappt orkar upp när klockan ringer.. men inte nu efter open verkar de som.. haha! :)


solen skiner in genom fönstret och jag hoppas på en bra dag, även om det bara är jag som är vaken än.. tror jag ska ta och fixa lördagsfrulle till familjen och överraska dem lite ;)


är jättesugen på ostmacka och varm oboy, men oboy äre slut på för min del.. på tok för mycket socker, det är då iaf inget som jag vågar prova än iaf.. funderar på om jag ska prova koka mig lite varm choklad på kakao? :) mot köket..


Godmorgon världen! =)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 18 mars 2011 23:26

jag kan förvarna redan här i första raden, att detta inlägg är inte av den glada sorten.. för just nu mår jag helvete! :( så vill ni inte läsa det negativa så bläddra ner och läs nedanför bilden i slutet av inlägget.. 11719 steg iaf :)


strax innan open ringde min läkare på vc och sa att jag åt för mycket av min medicin, så hon halverade (!?) dosen.. har ingen aning om de är därför som mina tankar är så mörka och humöret absolut inte går att styra.. men det är iaf de vanliga biverkningarna på att jag äter för lite medicin..


hela dagen har varit bra, tills kvällen kom.. det går bara inte att förklara, men minsta lilla småsak får min humör att gå i taket, över taket och längre upp än himlen, ja.. över himlen och hela universum runt typ! det är svinjobbigt!


sen har vi hela det här med att jag varken känner mig hungrig eller mätt, kan lova att det inte bidrar till att mitt humör blir bättre iaf..

när man inte känner sig mätt så går man och blir småsugen på en hel massa hela tiden.. blir inte de hära bättre måste jag ringa å fråga, jag tror fan seriöst att de har glömt att koppla om mig inne i magen eller nå..


nu hoppas jag på finväder imorgon, många steg och att det inte kommer upp en massa småsaker som sätter käppar i mina hjul..

finns människor jag vill hinna träffa, cachar jag vill hinna leta och stunder med familjen som jag vill hinna tillbringa i glada tankar..

absolut inte som det blev ikväll :(


 


Jag avslutar med en bild på dagens steg.. jag antar att jag får nöja mig med mina 11719 steg idag.. det vart iaf en promenix ner till Birsta, gick runt lite dära med Eriik, Mammi och Märta.. handlades lite mat, vi åt på ikea, köpte skor till både Eriik och Märta, eftersom det var ta 3 betala för 2, så fick även jag ett par :)

jag som aldrig brukar hitta skor till mina elefant-fetto-fötter.. ni får se en bild på skorna imorgon :)


näe, sova och hoppas på ljusare tankar imorgon..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards