Alla inlägg under mars 2011

Av Ida Söderblom - 18 mars 2011 11:03

vågen resulterade i -2 kg på en vecka, sammanlagt -29,5 kg! :)


måttbandet var snällt mot mig idag, har tappat 4 cm i midjan på en vecka (!?), förra veckan var det bara 1 cm.. så sammanlagt är det 25,5 cm borta runt midjan, det går knappt att fatta :)


nu blire promenix till birsta, och kanske stan :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 18 mars 2011 08:22

så, då vare dags att kliva upp igen :) det är dags för vägning, midjemått å sedan frulle.. vågar vi hoppas på nå minus idag tro? jag vet vad jag hoppas på, men det är nog inte direkt nå realistiskt mål.. men drömmar ska man alltid ha ;)

är ni lika nyfiken som jag? :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 mars 2011 23:10

ååh, nu är vi äntligen framme.. :) eller ja, vi har varit framme i nån timme.. har hunnit med att äta mitt kvällsmellis, bädat ut bäddsoffan och plockat i lite grejer..

kan säga att min mammi hade ganska så mycket post, tidningar och reklam efter att ha varit borta i 3 veckor ;)


tyvärr misslyckades jag totalt i min stegjakt idag.. vart ingen promenix alls idag, sedan har vi ju bara suttit i bilen.. så jag tänker inte ens säga vad den stannade på idag.. :( nästan halvvägs iaf, men imorgon , då jävlar! då ska vi gå till Birsta på morgonen och sedan får vi se vad dagen slutar någonstans..


Sedan hade jag 2 kommentarer från 2 Marior :)


Den ena har jag tänkt på hela dagen, och allt har ju gått bra! Förstår att det är mycket info att ta in, men låt det ta sin tid.. Hoppas du får din tid snart!


Den andra Maria som hade kommenterat frågade lite om open, men hon lämnade tyvärr ingen bloggadress eller mail, så om du tittar in här igen så finns mitt svar under din kommentar iaf :)


Nu sova, blir en bildlös dag idag.. lovar er lite bilder imorgon, då det även är vägning och dags att ta midjemått.. har tillåmed tagit med min egen våg eftersom jag alltid vill väga mig på samma.. :)

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 mars 2011 13:57

jääs! nu bär det av mot Sundsvall, bättre sent än aldrig ;) haha.. inte för att vi har något att skynda till :) har precis petat i mig lite lunch, vart barnmat :P Smidigt när man inte har nå färdigt och vill komma iväg..


så alla vänner i Sundsvall, har vi inte bokat in en dejt redan så hör av er om ni vill ses :) jag har valt att inte flänga runt som en tok denna gång.. orkar verkligen inte stressa nu så här efter open och sedan all planering med mat å mellisar..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 mars 2011 11:50

blää.. vi har inte kommit iväg än :( men nu är vi snart färdigpackade.. har varit strömavbrott från å till under hela morgonen/förmiddagen..

men nu börjar vi bli klara iaf.. ska ner på byn en sväng och hämta lite saker, sedan hem hit, äta någon varm lunch och sedan bär det av :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 mars 2011 08:04

woohoo! :) idag äre 2 veckor sedan jag opades! jag kan verkligen inte fatta de.. jag mår jättebra, verkligen.. förutom att det är lite jobbigt att inte känna varken mättnad eller hunger.. men mättnaden kanske kommer? annars så får jag väl prata med dietisten å se vad hon säger..


sitter å äter mannagrynsgröt igen.. sedan blire att plocka ihop lite inför resan ner till S-vall, och så fort min kära sambo har stigit upp så blire en promenix! :) han ville sova lite längre eftersom det blir han som får köra mest..


provade även att äta en halv knäckemacka igår, tugga tugga tugga tugga tugga tills det knappt var nå kvar i munnen, å nog gick de bra alltid! ;)

jag börjar fundera på om de bara har skruit i mig lite, för jag känner då ingen skillnad alls typ.. haha.. än så länge har jag kunnat äta allt jag provat, nog för att jag är noga på att läsa så det inte innehåller mängder med socker.. men ändå :) det är skönt att det inte har blivit nå dumping eller att jag blivit överkänslig..


nu fortsätta med frullen :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 mars 2011 23:41

Ja, som rubriken lyder så kom jag knappt upp i mina 10000 steg idag, men stegräknaren stannade på 102 steg över gränsen iaf :) detta är ändå rätt bra med tanke på att jag inte alls mått så dära jättebra idag.. men tankarna är på väg åt rätt håll, tror jag ;) jag kan bestiga berg, bara jag vill.. just nu är jag nere i en dal och vandrar omkring, men snart.. snart.. då är jag på bergstoppen igen!


 


Annars har jag inte gjort så mycket idag.. Har pärlat en massa :) dock har jag inte tagit nå bilder än, så ni får se imorgon istället.. eller nån annan dag, för imorgon bär det av till Sundsvall..

Jag både vill och inte vill.. Anledningen till att jag inte vill åka är att jag inte vill att Mammi ska åka hem.. :( men men..


Nu ska jag ta och hoppa in i duschen.. Fast jag måste ju berätta att jag gjort en sak idag, som jag egentligen inte får ;) Sjuksköterkan som hade hand om oss efter open sa att jag inte fick köra/åka skoter på 1 månad..

Imorgon har det gått 2 veckor sedan jag opades.. Vilket jag inte fattar än!

Och gissa vad jag gjorde idag.. ;)


 


Jo, jag har åkt skoter i finvädret! :) Vi körde dock bara en liten bit, mest för att få mig på bättre humör.. Men min snygging till sambo körde så lungt å fint, leden var även nysladdad så den var inte det minsta guppig.. Det blev en kort sväng efter leden ner till älven, körde längs med älven en bit och sedan leden hem igen.. Meeen så mysigt det var! :) Tyvärr har ekonomin sagt nej till massa skoter i år, men vi får hoppas på mer nästa säsong istället!


Nu mot sängen och sedan soooova! :) Tänkte försöka ta mig upp kl 7 imorgon så jag hinner med en promenix innan vi ska åka.. Det gäller att planera!

Nattinatt och sov gott!

pusspuss


- - -

Eriik.. Jag älskar dig!

Av Ida Söderblom - 16 mars 2011 13:02

det känns som att botten närmar sig med stormsteg, jag vet ärligt talat inte om jag orkar längre..

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards