Alla inlägg under augusti 2011

Av Ida Söderblom - 25 augusti 2011 14:54

som många av er vet om följer min blogg har vi haft det väldigt jobbigt ekonomiskt ett bra tag nu.. det är inte lätt att få räkningarna att gå ihop när man bor i hus med huslån och grejer..

visst kan man försöka sälja saker, men om vi säljer skotern tex så måste vi få ut det som lånet är kvar på, annars kan vi inte sälja den.. många sånna grejer har gjort att vi låtit de varit som det är.. förra månaden fick vi skjuta upp massor med räkningar eftersom Erik inte fick ut nå pengar alls..


IDAG FICK HAN LÖÖÖN! och ni ska bara veta hur skönt det är.. nästan alla räkningar är betalda, det finns pengar på huskontot till då huslånen dras och jag får mina pengar nästa vecka, och det täcker matkostnaderna och resterande av räknignarna som inte är betalda ännu.. vi kanske tillochmed får nån krona över denna månad! :D


ni anar inte hur skönt det känns.. vi är ikapp igen!

visst, vi är skyldiga våra föräldrar pengar eftersom de varit snälla och hjälpt oss i den mån de kan.. men vi är iaf ikapp med räkningarna.. och om allt går som vi hoppas kan vi betala tillbaka det vi är skyldiga privat nästa månad..


vissa kanske ser det som något väldigt personligt det här med ekonomi.. men jag mår fruktansvärt dåligt när jag vet att pengarna inte räcker.. därför måste jag få skriva av mig det här för jag är så himla glad nu och en stor sten har lättat från hjärtat..


Erik har en provanställning/projektanställning i 3 månader.. det betyder 3 stora löner då han ligger borta och får traktamente.. vi har redan lovat varandra att lägga varenda krona på att betala bort saker.. mer vågar vi inte hoppas på.. hurvida har får fortsätta jobba beror helt på om företaget får in i jobb i vinter..


vi håller tummarna och är lyckliga för stunden! :)

Av Ida Söderblom - 25 augusti 2011 09:03

vart tog den här veckan vägen!? det är redan torsdag, päälsk kommer hem ikväll och imorgon äre dags för vägning igen.. ojoj, tiden bara springer iväg! :)


Eriik väckte mig strax efter 8 idag.. så jag bestämde mig för att inte somna om och klev upp.. :) började röja i köket efter gårdagens bak och missöden med elvispen som gjorde att jag bara struntade i allt och gick å la mig ;)


snart ska jag fram med snabeldraken och gå en vända i huset.. även golvmoppen får nog kika fram tror jag ;)

har en fin liten lista som jag ska försöka pricka av så mycket som möjligt på innan jag åker ner på byn.. jag älskar göra listor, men det är inte alltid så roligt att följa dem.. ;) haha..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 augusti 2011 22:39

meeen helvete! jag trodde det här skulle var min dag.. det gick bra på gymmet och jag var på bra humör.. blev bjuden på god middag hos Andy och Teresa..

men sen började min otur :P


det började med att vi var ute och plockade röda vinbär.. självklart fick jag mosade bär på mitt linne, så det blev fläckar.. :(

sedan klev jag i en av byttorna vi hade på marken, så mer än hälften åkte ut på marken.. så då fick vi försöka plocka upp det..


sedan åkte jag iväg till Ica för att hämta ut skorna jag hade beställt.. glad som jag var ändå skyndade jag mig hem för jag ville så gärna se om jag kunde ha dem.. men ack så ledsen jag vart då de har skickat fel skor :(


aja, jag bestämde mig för att baka en kaka med vinbären.. ja, vad händer då!? jo, självklart går vår elvisp sönder.. :( och när jag ska he ut smeten i långpannan så går slickepotten av.. så näe, det är inte min dag..

därför går jag nu och lägger mig..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 augusti 2011 10:13

ååh.. så häärlig dag! vaknade av att solen lyste på mig.. hääärligt! :)

idag blir gymmet hade jag tänkt, har skickat sms till Emmelie, men hon verkar inte ha vaknat än ;) provat väl ringa om en stund annars åker jag ner själv..


annars har jag inte så mycket planer för dagen.. måste röja lite här hemma, och dammsuga ovanvåningen innan mammi och moster kommer :) det är ju inte så ofta det är nån på våran ovanvåning.. haha..

men nu blire pärla lite och sedan försöka få tag på Emmelie igen :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 augusti 2011 23:15

näe, nu äre dags för mig att sova.. det är enda bara skit på tv ;) dessutom jävlas tangetbordet med mig.. eller om det är datorn!? rätt vad det är så hoppar det i texten och det man skriver hamnar mitt i texten man redan har skrivit.. vad beror detta på!? enormt störande..


imorgon äre gymmet som gäller! ska det vara nå minus på vågen på fredag så äre bara lägg i en högväxel.. det var inte några promenixar i helgen, men marknaden och shopping resulterade i sammanlagt 35850 steg fre-sön.. däremot så äre lätt att det slinker ner nån godbit när man fyller år.. ;)

så vettefaan vad vågen säger på fredag.. jag få helt enkelt skylla mig själv om den visar något jag inte är nöjd med..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 augusti 2011 21:53

idag har jag inte gjort så mycket.. plockat ut allt från bilen, geocachat lite.. men mest har jag suttit framför datorn/tvn och pärlat :) har lyckats göra 2 armband och 1 halsband.. gjort klart 2 andra projekt jag hade liggandes oxå..


har fått 2 glädjande besked idag :) det ena väljer jag att hålla för mig själv, iaf ett tag till.. men det andra glädjande är att min mammi och moster kommer upp i helgen.. :D ska bli superduperskoj!

moster har ju inte varit upp å hälsat på innan så vi får se vad vi hittar på..


har kikat runt på lite recept vad jag ska baka tills på fredag :) kom på att jag har "kaksmulor" i frysen från då jag sist skulle dela en tårtbotten och det gick åt fanders.. haha.. så det får bli cakepops av de.. perfekt!


men nu ska jag fortsätta kika på tv och sätta fast lite lås på några färdiga halsband jag har gjor för ett tag sedan..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 augusti 2011 15:06

aaah, så skönt att få sova ut :) men tro ni inte at jag har sovit tills nu.. haha.. väckarklockan ringde kl 9 då det är dags för frulle för att hinna få in alla mål mat under dagen.. :)


däremot har jag inte gjort så mycket idag, vart en snabbsväng ner på byn och iväg att geocacha lite då det hade kommit ut 2 nya cachar i närheten.. däremot så hittade jag och Emmelie bara den ena, misstänker att den andra kanske ramlat i pluret om den skulle finnas där gps:en nollade..


men nu ska jag ta och röja lite i köket, packa upp mina fina presenter och se om jag hittar nå att göra till middag..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 augusti 2011 22:16

så, då har jag ätit ett sista mellis och fått i mig min medicin för dagen, så nu äntligen får jag gå å sova!

det har blivit för lite mat och vatten idag, men det är nya tag imorgon efter en ordentlig natts sömn.. det vart ingen gymrunda idag heller, får se om jag tar det imorgon eller om det får bli en promenix :)

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards