Alla inlägg under augusti 2011

Av Ida Söderblom - 18 augusti 2011 09:15

jääs.. denna vecka kör jag ju dagens vägning 1 dag tidigare så jag slipper ta med mig min våg ner till Sundsvall.. det är aldrig roligt att ställa sig på någons annan våg för man vet ju inte om den visar samma som den man går efter..

den jag har här hemma visar exakt samma som den på kirurgen så :)


inte heller idag behövde jag fälla någon tår ;) den där platån jag ororar mig för har iaf väntat ytterligare än vecka med att dyka upp..


18 Augusti

-1,1 kg


ååh :) jag är såååå glad! det är endast 3,6 kg kvar tills mitt nästa delmål! jag och Eriik hade satt som mål att jag skulle nå det ungefär samtidigt som han fyller år, vilket är i början på November.. så nog borde jag klara det på 11 veckor, fortsätter det i den här farten så äre då inga problems :P

den dära platån får mer än gärna hålla sig undan ett bra tag, den behöver då aldrig dyka upp igen om du frågar mig ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 augusti 2011 23:26

just jaaa.. jag väljer att väga mig en dag tidigare den här veckan för att slippa ta med min egen våg till Sundsvall..

jag är sjukt "rädd" för att det inte ska vara nå positivt besked.. :/ det har gått så bra nu länge, så det skulle inte förvåna mig om det kom en platå snart..

men men, det märker vi imorgon :) Natti!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 augusti 2011 23:22

sjukt trött! sitter här framför tvn med datorn i knät och håller på att somna, så jag tror faktiskt jag ska gå å sova snart :P


har varit på gymmet idag, gick sjukt bra.. ökade på vikten på en till maskin.. pratade med ägaren om lite proteinpulver som jag funderar på att köpa och byta ut mellisar med..

fick även punka på väg ner på byn, så på med reservdäcket.. uscha, aldrig roligt..


Johanna och jag har även bakat pizzabullar.. :) färdkost till imorgon.. jag har även handlat till pastasalladen jag tänkte göra.. bilen är färdigtankad..

så vad som återstår imorgon är att packa, fixa några smycken (hoppas hoppas hoppas beställningen kommer imorgon) och handla bröd :)

sedan bär det av till Sundsvall och mammi.. längtaaar!

nu sova.. nattinatt! :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 augusti 2011 12:26

det är skönt att vakna tidigt och hinna med en massa grejer..

jag har pysslar på i köket och fixat massa matlådor till Eriik, och även några till mig själv :) det är lite roligt att det lilla som blir kvar i kastrullen som man tänker att det här är inge att spara, ja det räcker till en måltid för mig typ :P 0,5 dl skinksås, 0,75 dl pasta och 0,5 dl grönsaker.. perfekt! :)


nu äre dags att åka ner på gymmet.. hoppas det går lika bra som förra gången.. men det återstå att se om det blir nån promenix efter, det regnar massa här i tvärån :(

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 augusti 2011 21:08

oj.. jisses.. jag har nog inte insett det förens nu att jag fyller ju faktiskt år på fredag redan :P gammal börjar man bli, hela 25 år! haha..

iaf så fick jag frågan av en vän vad jag önskar mig.. jag är inte den som brukar önska mig saker, och speciellt inte till mig själv.. jag tycker mer om att få ge bort saker och se glädjen hos den som får det :)

men jag har iaf hittat lite grejer som jag vill ha/behöver.. det är väl kanske inte direkt grejer till mig, utan mer till hemmet.. :P


  Något jag verkligen behöver, och verkligen vill ha, är en ny vattenkokare! :) Våran gick ju sönder i helgen och jag känner mig helt handikappad! Detta set från biltema skulle passa perfekt i vårt hem! :) Så en svart vattenkokare som rymmer mycket står överst på min önskelista :)


   

Något mer jag saknar i vårt kök är en radio! :) Båda kommer från Jula..


   

Jag älskar att inredda med svart och vitt, för att sedan tillföra färg i form av detaljer :) Dessa gardiner och krukor skulle göra sig perfekt både i vårt sovrum och i vardagsrummet :) Från Ikea..


   

Bordslampor att lysa upp lite med i höstmörkret.. Dessa kommer från Ikea..

Knubbig lampan är urgullig, både som liten och stor :)


   

Lila.. I lila går mina inredningstankar i höst :) Ljuslyktor och ljus kan man aldrig få för mycket av.. 4 st sånna ljuslyktor på vardagsrumsbordet och ett ljusarrangemang med blockljus som lyser upp i ett hörn :) Även detta kommer från det stora varuhuset.. Ikea :)


   

Även sovrummet skulle behöva piffas upp lite.. Det vart jättebra när vi målade väggarna vita, men det kräver även att man slänger in lite hårdare färger ibland.. Svart och klara färger är perfekt :) Vart kommer det ifrån, Ikea så klart ;)


   

Och eftersom jag älskar ljus och ljusarrangemang så önskar jag mig självklart lite sånna grejer ;) 3 silvriga ljusstakar i olika höjd skulle passa bra på pyssel-bänken i köket.. och tänk så mycket roligt man kan göra setet i klarglas :)

Detta kommer från Ikea..


Klickar man på bilden så kommer man dit varan finns.. fiffigt av mig ;) haha.. jag tycker det är svårt att önska sig saker.. men detta är iaf grejer jag skulle investera i om jag hade pengar

Vattenkokarn, eller hela det setet, står väl högst upp på önskelistan.. :) känner mig som sagt handikappad utan den..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 augusti 2011 16:12

kul att färgen släpper när man torkar på fusk-teglet i köket! :( kommer fram tegelfärg istället för det fina vita.. dags att måla på det en sväng..

måste bara ta reda på vad det ska vara för färg.. för vi har ju aldrig turen att det ska vara vanlig vägg färg som vi har hemma :P


måste ju vara en färg som tål lite.. för hur man än beter sig när man lagar mat så äre lätt att det kommer stänk.. vill ju kunna torka av det ordentligt utan att vara rädd att färgen ska försvinna.. om det inte vore för att jag tycker teglet är snyggt så hade jag nog velat ändra till kakel som är lätt att hålla rent..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 augusti 2011 12:51

meeen bläää! det bara regnar.. inte äre nå roligt att gå ut då..

okej, visst.. det kanske bara är jag som har dålig karaktär och inte tvingar mig själv ut på en promenix i regnet.. men hur roligt är det egentligen!?


sånna här dagar är jag glad över mina matlådor som jag fryser in då och då.. för jag har verkligen ingen ork till att ställa mig och laga mat.. så det får bli imorgon istället.. ska göra matlådor till Eriik så vi slipper pyssla med sånt när vi är i Sundsvall.. även om han ska vara i Malå nästan vecka så sover han i lägenheten i Storuman från sön-mån å där finns ju frys så :)


har stansat ett halsband åt en vän till mammi idag.. det var nya tagar jag hade fått hem så det vart inte riktigt som jag hade hoppats på, men det duger :P

man vet aldrig hur de blir när man har nytt material..


men nu ska jag pärla ihop några armband hade jag tänkt :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 augusti 2011 10:04

jääääs! :) klockan är bara 10, jag har redan ätit frukost, tagit medicin och startat en tvättmaskin och hunnit med att svara på lite mail.. känns riktigt skönt!

annars så brukar jag ha svårt att ta mig upp på morgonen så jag oftast somnar så sent när Eriik inte är hemma.. men idag bet jag i det sura äpplet och klev upp :)


jag som hade hoppats på bra väder idag får nog hoppas på något annat.. himlen är grå och regnet hänger tungt i molnen.. får hoppas på att uppehållen är lite längre så jag hinner med promenix och att städa bilen ordentligt..

alltid roligare att ut å åka med en ren och städad bil.. :)


ska även ta och göra klar några beställningar jag har på smycken :) lägger upp nå bilder på dem här sen.. bäst att ta tag i att göra dem nu på engång :)

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards