Alla inlägg under augusti 2011

Av Ida Söderblom - 11 augusti 2011 11:54

uuuh.. tiden går på tok för sakta idag! vill att klockan och dagen ska springa iväg så det blir ikväll nån gång så Eriik kommer hem! :)


det var finväder när jag vaknade imorse, men sen kom det dära regnet igen.. men nu verkar det bli fint igen.. den blåa himlen kommer fram mer och mer :)


så vad är dagens planer? jo, tvätta lite gran.. sedan bär det av ner på byn.. hade tänkt gymma men mina axlar mår fortfarande inte bra.. får se om det kan bli nå i helgen istället.. så kanske Eriik kan följa med :)

måste iaf in på AF och lämna in lite papper, får hoppas på att de kan få fingrarna ur så jag får pengar innan räkningarna ska betalas iaf..

annars så blire nog en promenix med Johanna om vädret håller i sig, vilket jag hoppas på.. :)


har även börjat pyssla med en julklapp ;) jag tänker vara ute i riktigt god tid i år, så pengar och tid räcker till.. jag älskar julen och att få ge bort julklappar! :)

men nu äre dags att hänga den första maskinen..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 augusti 2011 10:28

urk.. jag måste verkligen försöka kliva upp tidigare på morgonen så jag får in min frukost vid kl 9.. för som det är nu är jag vaken då, men väljer att ligga kvar i sängen och läsa.. mest för att det är skönt, och för att boken är spännande.. :P


men nu är klockan halv elva.. jag äter mellis halv tolv.. men men.. det ordnar sig alltid på nå sätt.. det dumma är ju bara att jag får skjuta på alla mål och vara vaken så länge.. men jag är iaf noga och äter alla mina mål :)

men just frukosten är jobbig att få in.. fast å andra sidan har jag aldrig varit någon frukostmänniska heller..


imorgon äre dags för vägning.. igen.. känns som igår ;) haha.. jag hoppas då verkligen på minus iaf.. det har ju bara varit ett gympass, utan rodd..

däremot så hare ju varit bra promenixar och mat, förutom nån liiiiiten bit kladdkaka ;)


nu ska jag ta och slänga in nån tvättmaskin så jag har nå rent å fint att ha på mig när min snygging är hemma i helgen :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 10 augusti 2011 22:33

 

Av Ida Söderblom - 10 augusti 2011 18:42

det vart en till promenix idag! :) wiihoo!

jag och Johanna åkte ner på byn, kikade lite tv och åt lunch.. men då tyckte vi att nej, usch så tråkigt.. så vi gick ut å gick en till promenix innan vi skulle hämta Theo på dagis :)


efter 2 promenixar så har vi gått 8,5 km och brännt ca 870 kcal enligt min app på telefonen som registrerar hur fort man går och vart :)

ni som inte är vän med mig på fejjan, kan ni se kartan om ni klickar på länken? nån kanske vågar kommentera så jag vet ;)

kartan kommer fram om man klickar på Play pilen.. ingen video, bara en bild :)


nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. vart tomt utan Eddie och Johanna.. blir nog att slå på tvn kanske plocka fram lite pärlor.. ;) det fördriver alltid tiden..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 10 augusti 2011 13:00

  Ibland fastar även jag på bild, även om det ibland blir suddigt ;) eller ska vi skylla på kass mobilkamera? :P haha..

Av Ida Söderblom - 10 augusti 2011 11:54

aah.. mina axlar sa verkligen nej till att åka på gymmet idag som jag hade tänkt.. så istället bestämde vi oss för att ta en promenix jag och Johanna.. :) men regnet fortsatte ute.. när uppehållet kom så skyndade vi oss ut.. men när vi kom till korpenbrevlådan jag brukar skriva i så började det duggregna.. och det fortsatte hela rundan.. men det resulterade bara i att vi gick lite fortare än igår ;)


har även lite beställningar på smycken som jag ska passa på att göra ikväll hade jag tänkt.. alla kronor vi får in är till stor hjälp just nu! :) och självklart äre roligt att ni gillar det jag gör.. änglar och namnhalsband verkar gå hem bäst hos er ;) haha..

nu ska jag göra mig iordning så ska vi åka ner på byn :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 9 augusti 2011 23:28

Här kommer lite bilder från min "motion" i fredags ;) dock så är jag inte med på någon bild.. men ni ser ju hur högt "gräset" var, så som ni förstår var det en heeeel del att kratta.. och tungt var det..


  Andy hade inte riktigt rätt skor för jobbet ;)   Baksidan av huset..   Nästan färdigt för krattninge och sedan en omgång med gräsklipparen..   Krattat och färdigklippt! :)   Eldstaden inoljad!


Får jag säga det själv så tycker jag de vart väldigt bra! :)

När vi var klar så skyndade jag mig hem för att göra mig ordning, packa maten och fixa grattiskort innan det var dags för 30års partaj!


 

Klicka på bilderna för att se dem större :)


  Vattendunken kom fram efter ett tag.. varannan vatten? ;)   Foliebruden ;)   Kaviar.. alla behöver vi salt och vatten efter lite ferre :P   det gick hårt åt folierullen ;)   Rymdgubbarna anfaller ;)   Nicklas var på topp! :)


Det var en superhärlig kväll! Och Obbe vart väldigt glad över presenterna han fick.. tyvärr så fick ju Eriik jobba över,

så han missade presentöppningen och grillningen..

men när han väl kom var Nicklas snabb på att hälla i honom några cider.. ;)

Av Ida Söderblom - 9 augusti 2011 20:47


Soffmys!



 


När man myser i soffan så kan man passa på att kika ut genom fönstret! :)


När regnet öser ner ute, jaa.. då äre inte så roligt att vara hund.. för Ida och Johanna känner inte alls för att gå allt för långt i regnet ;) men då får man passa på att mysa i soffan istället när det kika på film..

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards