Alla inlägg under september 2011

Av Ida Söderblom - 8 september 2011 00:46

Klockan har passerat tolv, så tekniskt sett så äre ju torsdag nu.. även om jag brukar säga att det inte är en ny dag förens jag sovit.. men just för denna gång kan jag säga att det är torsdag nu.. och torsdag betyder att Eriik kommer hem! :D


jag kände inte för att fota nå smycken ikväll, därför som det inte kommit upp några smyckesbilder.. däremot så har jag knåpat ihop 3-4 armband istället ;) haha..


imorgon borde jag hinna en sväng på gymmet, så det iaf har blivit 2 pass i veckan.. vet inte om jag hinner med något i helgen.. men men, en som lever får se..

på fredag ska jag jobba lite extra hos Kristina :)


men nu borde jag försöka sova, då får ju tiden fortare oxå ;)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 september 2011 21:21

Jag har alltid älskat att fota vattendroppar :) Så eftersom jag fått så fina blommor av Eriiks mamma och min mammi så var jag tvungen fram med vattensprutan och kameran.. :)

               

Av Ida Söderblom - 7 september 2011 19:48

Min räddning om kvällarna när Eriik jobbar borta är ofta tvn.. Halv Åtta Hos Mig är ett måste.. ifjol var det även Sveriges Mästerkockar.. vi får se vad det blir i hösten.. Robinson? Idol? :)


Just nu äre Halv Åtta Hos Mig som går på tvn, dock vet jag inte riktigt om jag gillar veckans deltagare ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 september 2011 19:15

     

Lite bilder jag tog när vi var i Storforsen.. Tyvärr hade jag glömt närbildsfiltret hemma, men jag fick ändå rätt så bra bilder :)

Av Ida Söderblom - 7 september 2011 17:07

Men fy så hemskt! Ska dessa datum i September alltid innebära massa olyckor!?

Hela Lokomotiv Jaroslavl-laget och Stefan Liv har omkommit i en flygolycka.. :(


Hockeyn kommer inte bli sig lik utan Stefan Liv..

Du var en sjujävla bra målvakt!

R.I.P

Av Ida Söderblom - 7 september 2011 14:52

aaah! idag var en riktigt riktigt riktigt bra dag på gymmet! :) jag njööööt! jag slog mitt personbästa på rodden med nästan 20 sekunder  :D


sedan var det en biff där, en rejäl biff.. men en väldigt trevlig biff :) ingen aning om vad han heter eller vem han är.. men däremot var han sjukt duktig! hjälpte både mig och Emmelie lite med att ställa oss bättre vid vissa övningar så det tar bättre och man får en annan kraft.. :) ska verkligen försöka tänka på det nästa gång jag är på gymmet..


jag hade lite roligt åt han för han sa åt både mig och Emmelie att trycka ut tuttarna mer på en övning ;) och han om någon hade tränade bröstmuskler så som de hoppade och studsade.. haha.. sjukt trevlig kille! men jag vill då inte bli lika biff som han även om han tyckte det var jag som skulle stå och spänna mig på en scen om nått år ;)


han var väldigt insatt i träning och viktminskning, så han rekommenderade mig starkt att köra på men att börja med proteinpulver med mjölk till mellis.. så jag får nog köpa mig en sån burk när nästa lön trillar in på kontot..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 september 2011 10:19

Jag har helt klart den bästa väckarklockan i världen! :) den säger att den älskar mig, pratar en stund för att jag inte ska somna om.. sen att den ringer och väcker mig då den vill är ju en annan smäll man får ta ;) haha..


idag äre gymdag! ska hämta upp Emmelie nere på byn kl 12 sen kööör vi! :) men nu ska jag springa upp å starta en tvättmaskin så kan jag hänga den när jag kommer hem sen.. och jaaa.. vår tvättmaskin är seeeg! ;)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 6 september 2011 22:56

åååh.. vet ni va jag hittade på blocket!? jo, en superdupersöt boxerflicka! ge mig ge mig ge mig ge mig! hade jag pengar så skulle jag åka å hämta henne nu på engång, helst igår!


jag vill verkligen verkligen verkligen ha en vovve.. men att det är pengarna som ska styra vem som får bli hundägare är så fel.. :( jag är uppvuxen med boxer, och de ligger mig varmt om hjärtat.. och som arbetslös så har jag all tid i världen att ta hand om en liten valp.. men däremot inte pengarna..

men en dag.. en dag när vi har kommit på fötter igen, då ska jag ha mig en liten boxerflicka.. det lovar jag er! :)

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards