Alla inlägg under oktober 2011

Av Ida Söderblom - 26 oktober 2011 22:12

.. så nu går jag och lägger mig! :P

Av Ida Söderblom - 25 oktober 2011 21:10

har haft en heldag i Lule med Teresa och Emmelie! :) skönt med en tjejdag! jag hann även med gymmet imorse, har tvättat ytterligare en tvättmaskin och eldat i pannan, duktiga jag ;) haha

nu äre dags att sova, blev inte så mycket här idag.. kör skolbarnen på morgonen imorgon.. blev helt plötsligt en längre vecka då Eriik även ska jobba på fredag, så han kommer inte hem förens fredagkväll :(

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 oktober 2011 22:35

oooh.. nu är det bara 2 månader kvar till julafton, och snart får jag julpynta hela huset! :D hade jag fått min vilja igenom hade jag nog redan börjat snart med pyntet, men min kära sambo vägrar julpynt före första advent.. men efter de får jag ha hur mycket jag vill ;)


näe, nu ska jag sova.. så får vi se om det ringer nån inatt, jag är ju nattbil så.. imorgon blire Lule en sväng, vi får se vad jag får med mig för tjejer att göra stan osäker med ;)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 oktober 2011 13:14

Som vanligt när jag ska vara nattbil, är ledig eller har helg så kan jag inte sova på morgonen.. vaknar tidigt och ligger sedan i sängen, vänder å vrider å försöker somna om.. men icke! lyckades iaf sova fram till kl 9 imorse, småslumrade fram till halv 10 sen vart det bara att kliva upp..


men då har jag hunnit med en del idag oxå :) eldar för fullt i pannan, snart full värme i båda tankarna och pannan.. jag har tvättat bort 2 maskiner, vik massa tvätt som var tvättat sedan tidigare, diskat undan allt i köket från våran provbakning/provmatlagning i helgen, bakat en kaka och burit in mer ved i källaren.. :) känner mig riktigt duktig.. samtidigt så har jag hunnit med att plocka undan lite här hemma, sånna dära grejer som jag aldrig vet vart jag ska göra av, som flyttas från det ena stället till det andra hela tiden.. nu har de grejerna hittat en plats i källaren, på en hylla i en låda.. så får jag väl leta där den dagen jag behöver dem eller helt plötsigt får en snilleblixt om vart jag ska ha dem någonstans ;)


hade även tänkt hinna med att göra bountybollat som Nicklas tål idag, men jag hittar inte mitt recepet som inte innehåller nån grädde.. :( har för mig att det var kokos, mildas flytande margarin och vaniljsocker, men inte kommer jag ihåg några mått inte.. får nog leta vidare..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 23 oktober 2011 15:23

jaa nii.. idag är inte mitt humör på topp vill jag lova, gårdagens stora plus gjorde mig rejällt deppig.. :(

provade även göra grekiska köttbullar imorse som vi hade tänkt ha på Eriiks fest, men inte de blev nå bra heller..

varit ner på byn och tvättat bilen, men höstrusket gör så att den är ju skitig igen nu när jag kommit hem... blääää!


kan väl glädjas åt att de vi provade laga igår, som vi oxå hade tänkt ha på fest, blev bra iaf.. kycklingrullar och potatisbakelser, vi bakade även kakor på kvällen.. 1 plåt av 3 blev bra, svårt de där med hur många minuter man ska ha dem inne, de som stod i receptet stämmer då verkligen inte på min ugn :P de 2 plåtar som inte vart som jag ville får följa med Eriik till jobbet, där går de åt vilket som! hahah..


nu ska jag fortsätta planera mat :) leta recept.. vill ha nån god fyllning till sånna dära crustader, heter de så? de dära små "kex-korgarna"? hahah

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 oktober 2011 09:14

det var då faaan.. när man har verkligen har "skött" sig, då visar vågjäveln plus!? och inte var de lite heller.. jag kan faktiskt inte förstå de här.. :(


22 Oktober

+1,8 kg


ja, jag har egentligen inget att säga om de här.. jag vet inte vad jag ska säga, jag är sjukt besviken och kan inte förstå.. den härliga veckan vi kvinnor har en gång i månaden är på G, men kan det verkligen vara så mycket plus pga de? Jag vet att jag brukar samla på mig vatten, men 1,8 kg är sjukt, helt sjukt! :(


jag behöver verkligen inga pekpinnar just nu, för jag har ätit alla mina mål, druckit mina 2 liter vatten om dagen och motionerat.. dock bara ett gympass, men det har varit vardagsmotion de andra dagarna.. :(

Av Ida Söderblom - 21 oktober 2011 23:40

Som jag skrev imorse så blev de ingen vägning idag.. utan jag tar den imorgon stället.. :) så vi får väl hoppas på det bästa..


nu är jag mest bara sjuuuukt trött, så jag går och lägger mig! :P imorgon ska vi städa undan på gården, elda för fullt i pannan och provbaka/laga lite mat som vi vill testa innan vi har de på Eriiks ferre :)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 oktober 2011 04:52

morf.. det är slut batteri i min våg! :( så där sprack min rutin för dagen redan kl 04.30 blir till att köpa nytt idag och så får det bli vägning imorgon istället..

min snygging kom hem inatt iaf, eller ja.. för typ 1 timme sedan..


nu ska jag packa in mig i bilen och åka iväg å hämta folk så de hinner med sina flyg, de blir nog inte så glad på mig annars ;) hahaha..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards