Alla inlägg under oktober 2011

Av Ida Söderblom - 20 oktober 2011 20:17

har precis varit ner i pannrummet och matat pannan full med ved! :) så nu är snart tankarna uppe i 90 grader.. härligt!


men nu äre dags för mig att gå å lägga mig.. Eriik har då inte ens slutat jobba än :( saknar honom massor.. hoppas bara inte att jag vaknar för mycket när han kommer hem, för då brukar jag ha så svårt att somna om.. men väckaren ringer halv fem så.. det är bäst att krypa ner i sängen så jag orkar upp.. jag lägger mig hellre tidigt än är död imorgon :P

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 oktober 2011 19:56

Imorgon äre dags för vägning igen.. eller, rättare sagt halv 5 på morgonen :P haha.. är första bil imorgon på morgonen så jag ska upp vid den tiden..


det har varit en bra vecka matmässigt, har lyckas få in alla måltider :) under dagarna när jag jobbar så är mina proteinbars min räddning i nöden ibland.. när tiden inte räcker till för att åka iväg och äta mellis utan det måste ätas på vägen till kunden så åker en bar fram, enkelt och smidigt!


att få i sig minst 2 liter vätska om dagen är peice of cake när jag jobbar! :D har fått i mig 2 liter vatten varje dag + nått glas mjölk..

har inte varit nå sötsaker i veckan heller, nån liten chokladbit i måndags när jag och Emmelie var i Lule, men annars inget..


motionen då.. ja, det vart bara 1 gympass.. hade tänkt hinna med ett idag oxå, men jag var och hjälpte till på en bårkörning.. sedan kände jag bara att jag ville hem hem hem hem.. burit massa ved har jag gjort i veckan, alla dagarna.. det är faan inte lätt ;)


så jag tror på ett minus imorgon.. ja, det gör jag! :) hoppas hoppas hoppas att jag slipper bli besviken!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 oktober 2011 05:21

hela den här veckan så har jag vaknat ca 15 minuter innan väckarklockan ringer, sjuuuukt störande då jag tycker jag har nog så tidiga mornar ändå! och då kliver jag ju inte ens upp samma tid varje dag.. humf!


eldade på hela kvällen igår efter sista körningen, så jag fick upp hyffsad värme i båda tankarna iaf.. :) 80 grader både uppe och nere.. däremot så är ju pannan nere på 50 grader nu, men jag hinner inte göra nån brasa innan jag åker..


idag kommer min snygging heeeem! :D ingen är mer glad än jag.. i helgen så står det städning på schemat, både ute och inne.. men ute först, så vi får undan alla grejer innan det börjar ramla ner vitt från himlen..

är inte så mycket att ta reda på, men ändå lite grann här och där, sånt dära som tar tid! klippa ner massa gamla blommor ska vi oxå se till att göra, och bära undan utebordet.. tuungaset! :P


näe, nu ska jag borsta gaddarna och sedan bär det av ner på byn för hämtning :) så får vi se vad dagen bjuder på efter de..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 oktober 2011 20:28

Idag hann jag med både ett gympass, handla och tvätta bilen innan jag fick åka hem för dagen.. gjorde eld i pannan och självklart fick jag åka iväg på en färdtjänst.. men men :P livet som en taxichaufför..


ska plocka ihop lite inför imorgon, ladda pannan full och sedan blire sängen för min del.. nästan sovmorron imorgon, väckaren ringer inte förens kl 5 :P haha..


gympasset gick bra idag :) körde på allt, utom rodden.. det började snurra i hela kroppen när jag var klar med alla andra maskiner, sneglade på klockan och såg att jag skulle ha ätit för ca 20 minuter sedan..

är nog lite känsligare nu när jag har längre mellan måltiderna, och dessutom gymmade.. annars brukar jag inte känna nå.. :)

nattinatt och sov gott..

pussspuss

Av Ida Söderblom - 19 oktober 2011 04:58

Jag hoppas hoppas hoppas hoppas att det är okej om man är trött vid den här tiden på morgonen nån ;) haha.. off we go!

Av Ida Söderblom - 18 oktober 2011 20:38

Jag fick en liten sovmorgon idag, hade en körning, och sedan var jag ledig fram tills efter elva :) riktigt skönt! slumrade lite i soffan hemma hos Eriiks föräldrar..


fick däremot åka på en Kallax nu ikväll, så jag kom precis hem.. jobbtelefonen ringde just precis då jag hade fått de att ta sig ordentligt i pannan.. så jag matade den full å sedan var det bara att dra iväg.. det hade brunnit ut nu när jag kom hem så jag orkar inte göra en ny brasa, för elda ordentligt imorgonkväll istället..


nu äre dags för sängen, har hämtning 05:20 imorgon.. hoppas även hinna med gymmet på eftermiddagen :)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 oktober 2011 20:16

Har haft en heldag i Lule med Emmelie :) riktigt roligt.. hittade lite presenter till nån som snart fyller 30 ;) köpte även lite annat som behövs till festen..

någon som har nå tips på ett bra vin till matbuffén? :) blir plockmat..


tyvärr så vart pysselkvällen inställd :( inge roligt.. vet ju inte alls om jag kan komma när nästa är, så det är väl bara gå in och hämta ut pengarna istället..


börjar "sent" imorgon, uttid 06:35 från taxi, så lite sovmorgon ;) men det är ändå dags för sängen nu.. ska bara ladda fullt i pannan först..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 oktober 2011 10:58

Grymt skönt med en ledig dag då jag jobbade fredag kväll/natten mot lördag :) har precis duschat, vikt ihop lite kläder å nu äre dags att borsta tänderna och hoppa in i bilen och åka ner på byn.. jag och Emmelie ska till Lule en sväng :)


Jag har lite låg uppdatering under helgerna, och det får ni stå ut med ;) När Eriik är hemma vill jag hinna umgås med honom varje sekund och det är alltid en miljon grejer som ska hinnas med att göra..


Ikväll ska jag och Teresa på en pysselkväll på kontorsteknik.. :) Dags att börja göra julkort, ska bli riktigt roligt å se vad de har för materil och få lite inspiration..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards