Alla inlägg under oktober 2011

Av Ida Söderblom - 10 oktober 2011 19:36

uuuh.. nu är jag less på att vara trött :P hoppas på en sovmorgon imorrn.. *peppar peppar ta i trä* har än så länge inte blivit utringd på nån körning imorgon, så då ringer de väl när de behöver mig :)


som vanligt på vardagskvällarna sitter jag vid datorn i vardagsrummet och kikar på Halv Åtta Hos Mig på tvn samtidigt som jag surfar runt :)

just nu letar jag efter olika buffe-recept.. vi hade ju tänkt ha en stor buffe med massa olika plockmat när Eriik fyller år, så har ni något recept så tipsa mig gärna :) det ska vara både varmt och kallt..

kakbordet har jag redan alla recept som jag behöver till, 30 olika sorter! :P nu fattas det bara en frys att stoppa allt i så jag kan börja baka lite av grejerna i förväg..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 10 oktober 2011 05:20

blev en tidig morgon idag oxå.. men guuuud så skönt med kupévärmare ;)

nu elda i pannan och sedan åka..

pusspuss

:(

Av Ida Söderblom - 9 oktober 2011 21:15

Söndag.. jag hatar det!

Av Ida Söderblom - 8 oktober 2011 18:40

Det vart en liten spontan grillkväll hemma hos oss ikväll :) alltid lika roligt!


Fick även en liten chock imorse när några vänner från Härnösand knackade på dörren.. de hade varit i Älvsbyn och köpt en bil.. :)

nu äre dags att grilla! omnomnom..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 oktober 2011 23:46

Idag hade vi minus på vågen igen! :)


7 Oktober

-1 kg


känns riktigt skönt att det var minus idag! även om jag kanske inte riktigt har gjort något för att få ett minus.. gymmet en gång bara.. ska verkligen verkligen verkligen försöka komma dit iaf 2 ggr nästa vecka..

Av Ida Söderblom - 6 oktober 2011 12:46

Efter att ha stigit upp tidigt hela veckan så skulle jag få ha sovmorgon idag eftersom jag är nattbil.. men hur tror ni de gick!? hahah :P kvart i åtta vaknade jag och inte kunde jag somna om efter de inte... ;) men men.. smällar man får ta!


imorgon äre dags för vägning igen.. jag hoppas inte på något direkt.. men det har ändå varit en bra vecka matmässigt, förutom att jag var så trött i måndags att det inte vart någon middag.. vätskemässigt har det varit en kanonvecka måste jag säga! hahaha.. jag har mycket lättare att få i mig vatten när jag jobbar.. dricka ca 1,5 liter vatten medan jag jobbar, sedan är det mjölk till frulle och kvällsmellis så nu kommer jag upp i mina 2 liter om dagen.. och det märks, för jag tycker inte att jag gör nå annat än springer på toa :P


nu äre dags att packa matväskan och åka ner på byn.. har några ärenden som jag hade tänkt hinna med innan det är dags att jobba.. som det ser ut nu så är första hämtningen på kallax strax efter sju, så då hinner jag in på hockeymötet en snabbis iaf..


min första gång som nattbil, önska mig lycka till! :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 5 oktober 2011 20:53

hur kommer det sig att om man sover lite längre på morgonen, tex en lördag, så orkar man vara vaken nästan hur länge som hellst under natten mot söndagen.. men om man sover lika många timmar, men däremot kliver upp tidigt på morgonen så är men helt jäla död på kvällen!? :P haha.. så är det iaf i mitt fall..

har varit vaken i snart 18 timmar.. därför tänker jag nu soooova och hoppas på att det inte krisar på taxi imorgon så jag kanske kan få sovmorgon då jag är nattbil imorrn.. Börjar strax före fyra om det inte blir kris innan de vill säga..


imorgon kommer Eriik heeem :D

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 5 oktober 2011 17:03

Väckarklockan ringde 03.30 imorse.. men jag låg kvar i sängen till kvart i fyra.. :) sedan vare bara upp, klä sig, ut å starta bilen samt taxametern, äta frulle, borsta tänder och hår, packa matväskan, skicka ut körningen till bilen och sedan iväg :)

har varit en bra dag.. 2 svängar till kallax och lite här på byn..

imorgon är jag nattbil för första gången, önska mig lycka till :P


mennu äre dags att laga nå mat.. igår vart det middag hos Birgitta och i måndags vart det ingen alls.. Eriik ska ju ha med sig 8 matlådor nästa vecka så det är bäst att börja leverera.. :P korvstroganoff står på dagens matlista.. frågan är bara ris eller pasta?

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards