Alla inlägg under november 2011

Av Ida Söderblom - 18 november 2011 16:36

jag hade verkligen inte några förhoppningar när jag klev upp på vågen imorse.. eftersom vikten har pendlat så mycket nu på sista tiden, så kändes det nästan helt meningslöst att väga sig.. men jag gjorde det..


18 November

-2,6 kg


what!? som sagt, min vikt pendarl upp och ner med STORA siffror just nu.. 2,6 kg? det är ju helt sjukt.. vi får se om det blir någon vägning nästa vecka, eftersom vi är bortresa.. så vi får se om jag ids ta med mig vågen..

vi passade även på att ta ett midjemått imorse.. det var ju ett tag sedan sist ;)

sist jag tog mitt midjemått var den 10 Juni, då hade jag tappat 30,5 cm i midjan.. idag hade jag tappat ytterligare 10 cm!?! sammanlagt 40,5 cm, vilket jag absolut inte kan förstå! hahaha..


så jaa, jag är nöjd med dagens resultat, men vi får väl se hur länge det håller i sig.. jag hatar att vara inne i det har jojjo-stadiet, och jag hoppas verkligen att det går över typ NU!

Av Ida Söderblom - 18 november 2011 00:27

hemma efter en kväll med mycket kallax körningar.. och självklart ska det in lite sjukresor i ett redan fullt schema oxå, så fjärde bilen fick ut en sväng.. men allt har då gått bra :)


nu äre dags att krypa ner under täcket, så får vi se om det är nån som vill ut å åka inatt eller inte.. var riktigt halt efter Tväråvägen nu när jag åkte hem.. har ju regnat hela kvällen och nu börjar temperaturen sjunka.. :/


imorgon kommer bli en väldigt jobbig dag :( något väldigt positivt händer för familjen här uppe, men mina tankar kommer nog vara hos min älskade mammi och hos pappa i himlen.. jag saknar dig så det gör ont! 10 år av saknad, det känns som igår.. :(

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 november 2011 15:06

Håller på att packa ihop det jag kan tänkas behöva nu när jag är nattbil :) det är bäst att ha med sig många mellisar som går att äta medans man kör från en kund till en annan om det blir mycket att göra..

som det ser ut just nu är det många kallaxkörningar, så jag måste nog kanske även ringa ut fjärde bilen i eftermiddag..

nu byta om och åka ner på byn :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 november 2011 19:59

Var en relativt lugn dag på jobbet idag.. :) var första bil på morgonen och ändå hade jag inte hämtning förens halv sju.. riiiiktigt skönt måste jag säga :P

sen på eftermiddagen så hade jag inget alls, förens mellan halv fyra och halv fem då det vart mycket då det är ett äldreboende i Vidsel som hade massa rökutveckling.. så vi fick skicka upp en buss dit för att evakuera dem som satt i rullstol..


efter lite jobb så vart det veckans första gympass! :) körde på bra, kändes i musklerna.. men när jag skulle resa mig upp från sista maskinen så höll jag på att svimma.. riktigt obehagligt var de :( nära jag skulle slå huvudet i väggen.. fick sätta mig ner ett tag innan jag kunde köra hem..

kom på att jag hade missat min "mat-tid" med typ 1 timme, vilket jag gjort många ggr förut och aldrig känt nå, men jag börjar bli mer känslig för det nu verkar det som..


åkte hem till Birgitta, åt mat och kände mig lite bättre.. duschade, men fick samma känslor i duschen som att jag höll på att svimma.. åt ett äpple innan jag åkte hem.. men så kom jag bara innanför dörren så vek sig benen på mig.. :( riktigt riktigt obehagligt måste jag säga.. tog mig till soffa efter mycket om och men å här sitter jag nu..

ska kika lite film å sen sova, hoppas att det inte är nå annat än just brist på mat i kroppen?

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 november 2011 20:54

Vart tar dagarna vägen egentligen!? 10 år på fredag, det känns som igår.. var det igår? uscha, detta är verkligen inte min vecka.. ni får nog stå ut med låg uppdatering :(

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 november 2011 19:58

Jag orkar verkligen inte hålla humöret upp känner jag.. så istället för att ljuga här, eller skriva en massa tråkiga ord så går jag och lägger mig.. har ändå hämtning kvart över 5 imorgon.. hoppas min beställning kommer imorgon.. något annat att låta tankarna snurra runt..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 13 november 2011 17:28

Det går inte med ord beskriva känslorna jag har just nu, hur förbannat stor saknaden är.. Att det är farsdag idag gör inte saken bättre.. November, faaansjävlahelvetesmånad rent ur sagt! Den här veckan kommer bli väldigt jobbig och mörk.. väldigt.. ibland funderar jag på hur man ska orka ta sig vidare?

Av Ida Söderblom - 13 november 2011 12:49

Erik han lastar ved på släpet, för att unna fylla på nere i källaren, medan jag tvättar och värmer på lite paj till lunch :) morgonen tillbringade vi i soffan och kikade på lite film..

efter lite lunch bär det av ner på byn för en sväng på gymmet, samt köra ner motorn till Gumman! :D äntligen känns det som att vi är på G..


Kvällen bjuder på söndagsmys i vanlig ordning, då Eriik åker iväg för att jobba imorgon igen.. tyvärr är det sista veckan på han projektanställning.. :( så vi hoppas han hittar nå annat över vintern tills projektet han jobbar på drar igång igen till våren..


Sen får vi inte glömma att det är farsdag idag.. Grattis älskade pappa, jag tänker på dig! Mammi var förbi graven och tände ett ljus till dig från mig, och här hemma brinner ljusen och tankarna är hos dig.. Jag saknar dig mer än allt!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards