Alla inlägg under november 2011

Av Ida Söderblom - 9 november 2011 11:58

aaah, äntligen! jag lyckades med att sova ut! de här behövde jag verkligen.. visst, jag vaknade några gånger innan väckaren ringde, men jag lyckades somna om varje gång! :D lycklig..

idag är jag nattbil, så vi får väl se vad kvällen och natten erbjuder för körningar.. Kallax iaf :)


näe, nu ska jag gå ner i pannrummet å se om de tog sig ordentligt i pannan så jag kan mata den full igen så jag får nå duschvatten! :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 8 november 2011 22:50

Efter en veckas ofrivilligt uppehåll med gymmet pga tidsbrist så var jag iväg en sväng idag med Emmelie.. :) trodde det skulle vara jobbigare än vad det var.. men fy faaaaaan rent ut sagt så skönt det var! rensa tankarna lite.. blir en sväng på torsdag oxå.. nu är jag igång!


jag fick ett besked igår som jag inte riktigt vet vart jag ska placera in i vardagen, därför väljer jag att inte skriva nå mer om det ännu.. men, jag är en överlevare, så nog fixar det sig på ett eller annat sätt.. hoppas jag!?


däremot så saknar jag Eriik nå fruktansvärt den här veckan.. riktigt jobbigt äre.. och inte nog med de så verkar våra elpatroner ha lagt av igen!? blää! har burit in massa ved idag, eftersom det inte hanns med i helgen.. och fy faan så tungt det är! jag blir helt slut i nacken och axlarna.. :( uscha!


men nu ska jag försöka sova, har tvingat mig själv att vara vaken ett tag och hoppas på att få sova ut imorgon då jag är nattbil.. ledig torsdag, vilket innebär en sväng till Pite till vårdcentralen.. bara passa på när man är ledig..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 7 november 2011 16:48

.. jag orkar verkligen inte! :(

Av Ida Söderblom - 7 november 2011 16:37

jag hade helt enkelt inte någon direkt tid över för att blogga i helgen.. men jag kom faktiskt ihåg att väga mig i fredags.. däremot hade jag inte några stora förhoppningar.. minus iaf, men det hade gärna fått vara mer..


4 November

-0,4 kg

Av Ida Söderblom - 6 november 2011 15:54

Måste få passa på att tacka alla som kom och gjorde gårdagens fest till vad den vart! :) Det var extremt kul, även om jag var sjukt trött efter all matlagning och bakning.. Och ni var duktiga på att äta, för vi har då inte överdrivet mycke rester kvar.. däremot så får folk gärna komma å fika, för de finns de gott om kvar ;) hahaha..

nu åka och återställa lite stolar som vi lånat..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 5 november 2011 15:45

oj så mycket att göra! hinner jag? haha

Av Ida Söderblom - 4 november 2011 11:00

Grattis världens bästa Päälski på 30 års dagen! Älskar dig mer än allt..

Av Ida Söderblom - 4 november 2011 00:10

uuuh, trött är jag! så nu tänker jag gå och sova.. väckarklockan ringer före 7 imorgon då jag ska vara hos läkaren kl 8 imorgon.. sedan ska det handlas lite, ett besök på bolaget, sedan blire hem.. baka och laga mat står på morgondagens schema.. att dammsuga samt torka golv sätter jag nån annan på ;) för även om Eriik fyller år imorgon (idag om man nu ska vara noga med att klockan är över midnatt) så äre hans ferre, och då får han minsann hjälpa till :PMassa potatis ska kokas, ost ska rivas, smördeg ska kavlas, pajer ska göras, röror ska röras, kakor ska bakas.. ja, som sagt.. vi har det vi gör imorgon :) men nu ska jag krama kudden, i en nybäddad säng.. häääärliiigt!nattinatt och sov gott.. pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards