Alla inlägg under december 2011

Av Ida Söderblom - 23 december 2011 23:30

Julklappsjakt, bingolotto och julklappsinslagning.. Efter att endast ha sovit 5 timmar i bilen i övik på vägen ner så är jag/vi slut som artist och nu äre dags att sova! blir ingen vägning idag då vågen är kvar hemma i Tvärån, sen äre ju faktiskt jul.. :)

Nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 december 2011 20:05

nu packar vi in oss i bilen och styr mot Sundsvall :) eller först måste vi ner en sväng på byn igen då jag har ett paket att hämta ut.. hatar att få hem en avi, den glömmer man ju alltid.. tacka vet jag sms-avisering! haha..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 december 2011 12:07

Dags att dra iväg till Pite igen och hämta hem bilen från servicen :) har inte blivit mycket till sova på förmiddagen, tyvärr.. men men, vi får väl se hur mycket körningar det är ikväll..

snyggingen min har "match" så vi får väl se om jag kanske hinner förbi å kika på dem..

nu kila!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 december 2011 22:04

min externa hårddisk har gett upp! det som absolut inte får hända! :( alla alla alla mina bilder ligger på den.. jag har rent ut sagt panik och en klump i magen..

och jag vet att jag är en idiot som inte hade bilder på fler än ett ställe, som jag brukar.. hittade 2010-bilderna på skivor, men inte alla.. och alla mina 2011-bilder? alla mobilbilder.. allt.. :(

Erik försöker med massa olika för att få igång den.. men nu äre dags att försöka sova, vidare försök imorgon.. i värsta fall får jag lämna in den och få det fixat.. kostar närmare 4000 kr på de sidor jag läst.. men, mina bilder är värd så mycket mer än de för mig.. alla minnen.. sjukt, det är helt sjukt! och jag blir så deprimerad bara jag tänker på det..


jag brukar alltid ha mina bilder på externa hårddisken, datorn och skivor.. har slarvat med att bränna ut skivor, mer än ett år sedan jag gjorde de.. och datorn ominstallerade för mindre än 1 månad sedan, därför ligger inte bilderna kvar på datorn.. uscha, det är verkligen hemskt :(

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 20 december 2011 18:05

Årsdagar betyder mer eller mindre enbart tråkiga saker för mig.. Just den här årsdagen reflekterade jag inte förens igår..


I söndags när vi kom hem efter vi varit en sväng nere på byn så när jag kom in innanför våran ytterdörr så tyckte jag mig höra ljudet från klor och tassar som sprang över golvet, och jag fann mig själv med att vilja ropa "Bubbas, nu är vi hemma!"  I samma veva som viljan att ropa dessa ord kom i mig så kände jag en enorm saknad efter min älskade hund.. och då har han aldrig ens bott här i huset med oss.. tårarna kom, och jag vill ha honom tillbaka!


men det var inte förens igårkväll som jag reflekterade över att just i söndags så var det 3 år sedan vi var tvungen att avliva honom :( så jag tror på fullaste allvar att han var här hos mig och kollade så vi hade det bra..

min älskade vovve, så jag saknar dig!


 

I himlen väntar min bästa vän!

1999-04-10 - 2008-12-18

3 år av saknad, det känns som igår..

Av Ida Söderblom - 19 december 2011 21:04

Jag och Erik lyckades hitta 2 julklappar i Lule idag.. :) alltid bättre än inga alls.. däremot så blev jag besviken på att stan stängde kl 18.. nog borde de kunna ha öppet längre veckan före jul!? men men.. deras förlust, då går jag på tygaffärn här på byn istället.. trots att jag tycker hon är lite knasig..


men nu äre dags att sooooova! väckaren ringer kl 4, inte najs!

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 19 december 2011 06:21

.. sen åker vi till Sundsvall! :) jag längtar..

men nu äre bäst att packa sig in i taxin å åka iväg, det har visst snöat en hel del inatt :)

pusspuss

Av Ida Söderblom - 18 december 2011 12:30

Idag äre fjärde advent.. för mig så är det julafton, men de hära kalendergubbarna har ju helt misslyckats iår ;) haha..

men men, vi får väl ha en femte advent nästa helg eller nå..


fick jobba till typ 2 inatt, var hemma vid halv tre typ.. idag är jag tredje bil, så vi får väl se om jag måste ut å köra nå eller om jag kanske kan klara mig undan ;)

Älvsbyns affärer har öppet idag mellan 12-16, så vi hade tänkt åka ner på byn å gå runt å kika lite, kanske hitta nån julklapp till de dära hemma i Sundsvall.. :)

men först ska jag göra en pepparkaksdeg, så får vi hoppas på att jag har nån minut över imorgon kväll till att baka ut dem.. det är inte vanliga pepparkakor, så inget ska kavlas och tryckas med mått, utan man rullar till bollar å gräddar så utbakningen tar inte sååå lång tid iaf..


bästa sätta igång, å sen ner på byn.. hoppas på en lugn kväll.. :)

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards