Alla inlägg under januari 2012

Av Ida Söderblom - 26 januari 2012 22:40

ingen sovmorgon för mig imorgon inte.. :( fick veta nu att jag har uttid från taxi 04:35.. inte många timmars sömn inatt vill säga.. hoppas bara jag kan sova..

imorgon äre vägning oxå, de vägde mig på vårdcentralen idag så jag har ju ett litet hum om hur det ser ut, men det får ni läsa om imorgon..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 26 januari 2012 20:41

Idag har jag varit på vårdcentralen Björnen och lämnat massa prover.. jag hade lågt blodtryck, men bra blodvärde och bra socker.. de andra provsvaren får jag sent imorgon eller på måndag beroende på när provsvaren kommer tillbaka och läkaren har tid att ringa upp mig..


Efter besöket på vårdcentralen gick vi en sväng på stan, in på apoteket för att fylla på knarkförrådet här hemma ;) vitaminer å allt vad man ska äta när man är opad..

Det vart middag på max, usch å blää! men utan mat i magen så vägrade sambon att följa med å storhandla, så det var väl bäst att lyda.. :P  men nu är det påfyllt här hemma iaf.. sköönt!


Eriik är på hockeyträning och jag sitter framför tvn och knapprar på en morot.. :) väntar på att få nå samtal om vad som gäller imorgon, bara för att jag hoppas på en sovmorgon som tredje bil så lär jag väl behöva ut före fan typ :P

jaja, ska krypa ner under värmefilten och hoppas på det bästa..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 januari 2012 22:07

Idag blev det hemmagjord klyftpotatis med inbakad fläskfilé :) mumma!


Eriik han eldar på i pannan och jag tror seriöst jag ska gå å lägga mig.. jag har verkligen noll energi, och det är sjukt jobbigt.. får väl se vad proverna visar imorgon..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 25 januari 2012 16:02
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ida Söderblom - 24 januari 2012 22:49

Home sweet hooome.. hemma efter några kallaxkörningar.. väntar dock bara på att en sjukresa ska komma in, men det är snart mer än 2 timmar sedan gubben ringde å fråga så han kanske blev nekad? jaja..

ska gå ner i pannrummet och slänga in några pinnar i brasan sedan går jag å lägger mig.. ringer de så ringer de, men man kan ju alltid hoppas på de bästa ;)

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 24 januari 2012 14:22

igår när jag kom hem så var jag helt slut i kropp och knopp efter att ha sovit max 2 timmar den natten.. la mig i soffan och typ hoppade upp å ner för att jag frös så fruktansvärt..

när Erik kom hem hjälpte han mig in till sovrummet, där jag låg under värmefilt på maxeffekt, 2 täcken och en till filt för att ens få upp nån värme i kroppen.. helt sjukt så dåligt jag mådde.. :(


fryser idag oxå, men inte lika mycket.. är nattbil idag så jag hoppas på att slippa må lika pyton ikväll.. har gjort iordning så det finns middag till Eriik ikväll, eldat i pannan och skrivit shoppinglista, skafferiet och frysen ska fyllas på när lönen kommer in :) det är ungefär vad jag orkat med idag..

nu ska jag dö i soffan en stund innan det är dags att åka ner på byn.. 

pusspuss

Av Ida Söderblom - 22 januari 2012 20:22

Vart tog min energi vägen!? :( helt slut i kroppen, fryser som jag vet inte vad och har sovit mest hela dagen.. och ändå är jag sjukt trött.. och bara eftersom jag ska upp kl 4 imorgon kommer jag garanterat inte kunna somna eftersom jag sovit hela dagen.. jag har inte ens stuckit näsan utanför dörren.. det enda vettiga jag har gjort är att koka en köttgryta som blev grymt goood, om man får säga de om sin egen mat ;)


Just nu är värmefilten jag fick av Eriiks föräldrar den bästa julklappen, jag använder den dagligen.. och nattligen? ;) haha.. den får då alltid värma upp både mig och mitt täcke minst en timme när jag går och lägger mig, tur den har timer.. för har jag den igång hela tiden så blir för varmt till slut, vilket resulterar i att jag slänger av mig täcke och filt å blir iskall istället.. I-landsproblem!


näe, jag ska gå å sova nu.. nu nu nu nu nu! och hoppas på att få sova bra inatt.. första bil imorgon på morgonen, nattbil på tisdag, ledig onsdag, tagit ledigt torsdag eftersom jag ska till läkaren, jobbar fredag-lördag, ledig söndag, jobbar måndag-tisdag.. sedan då? ja, sedan är jag arbetslös igen :(

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 21 januari 2012 23:45

Har precis kommit hem från byn, spederat hela dagen i garaget.. :) Jag och Päälsk gjorde några mallar till motorfästena på volvon, men tyvärr hade vi ingen plåt för att börja till verka dem..

Däremot så hjälpte Erik till att få ner motorn å de i Nolans BMW, så den startade iaf upp ikväll.. :)


I övrigt har vi inte gjort så mycket idag.. Ätit tacos med Andy, Teresa och Bella :) Är typ sjukt trött nu så jag tror jag ska krypa ner under täcket, eller värmefilten ;), och soooooova!

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards