Alla inlägg under januari 2012

Av Ida Söderblom - 17 januari 2012 20:33

Å så kom kvällen.. dagarna går då väldigt fort må jag säga, iaf när man är ledig ;)


Jag har verkligen inte gjort särskilt mycke idag.. startat en tvättmaskin, hängt den, gått en promenix, diskat undan lite, lagat mat, ätit mina mål mat.. i övrigt har jag legat i soffan och kikat på film å lite annat..


Tog mig som sagt ut på en promenix idag, riktigt skönt! :) Men sträckan som jag brukade gå tog mindre än 30 minuter!?!? Jag har ett minne av att den tog ca 40-45 minuter förut.. Kan det ens vara möjligt!? haha.. Jaja, det är ju bara att inse att jag får gå samma sträcka 2 varv för att komma upp i mina 60 minuter.. hahaha.. ;) men det är då bara positivt.. hade tog ingen stegräknare på mig, så jag inte har nån aning om vars den är.. men det vart nog ca 5000 steg iaf, bättre än inget en slöardag som denna..


Nu äre dags för mig att krypa ner under täcket, skriva lite i kalendern och kanske glo på nån serie innan kroppen bestämmer sig för att somna.. Kör skolbarnen imorgon på morgonen, undra om viton funkar? jaja..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 17 januari 2012 16:01


Hittade en tävling där man kan vinna ljus från PartyLite.. :)

Jag verkligen älskar dessa ljus, och då det går åt ca 50 ljus varje gång jag tänder hela nedervåningen så skulle ju inte plånbken må illa av att vinna, man kan ju alltid hoppas! 

Klicka på bilden eller HÄR för att komma till tävlingen :)

Av Ida Söderblom - 17 januari 2012 15:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ida Söderblom - 17 januari 2012 15:02

Idag när jag kollade posten vart jag förvånad över att våran brevlåda var full! verkligen proppfull, locket gick inte ens att stänga.. visst, ingen av oss orkade kolla posten igår, men den brukar ändå inte bli såååå full på 2 dagar..


Jag kan säga er att jag blev väldigt förvånad när det ligger ett grönt paket där i brevlådan.. min första tanke var att jag har ju inte beställt nå, det kanske är till Eriik? men nej nej, det var adresserat till mig :)

Vänder på paketet och ser en adress jag mycket väl känner igen.. Adressen till en mycket kär vän nere i Norrköping, som jag inte haft möjligheten att träffa än..


Paketet innehöll lite godsaker, nyttiga som onyttiga ;), ett ljus och ett kort med lite uppmuntrande ord och styrkekramar! <3 ååh, jag blir verkligen rörd till tårar! Tack sötaste Maria! :)

Av Ida Söderblom - 17 januari 2012 12:34

Köttfärssåsen jag gjorde igår gick då åt på engång ;) haha.. så nu äre väl bara börja klura på vad jag ska hitta på för middag tills Eriik kommer hem? :)


det var inte mycket att göra igår kväll på jobbet.. förutom skolbarnen var jag på 3 körningar.. hann hem innan sista körningen, så jag fick äta middag med päälsk :)

Och ingen ville ut å åka inatt, ingen är gladare än jag.. Sedan är jag ju ledig idag eftersom jag var nattbil, så det är en ganska så skön start på veckan, men det får jag väl igen ska ni se :P


Men nu tror jag att jag ska peta i mig nån lunch och kanske gå ut på en promenix.. ska bara konsultera termometern först så den inte visar allt för många minusgrader..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 16 januari 2012 14:04

Köttfärssåsen är då verkligen underskattad! Det går att göra den både som budget å lyx! :) Jag är gode säker på att det finns nog lika många recept på köttfärssås som det finns människor som tillagar det.

Idag vart det en enkel köttfärssås hos oss med lök, vitlök, köttfärs, champinjoner, krossade tomater, en skvätt vatten, kryddor och en buljongtärning :) Enkelt och oslagbart gott!

Av Ida Söderblom - 16 januari 2012 11:21

uuh, jag har verkligen inte sovit bra efter att Eriik åkte vid 5 imorse.. vaknat hela tiden, och fryser som jag vet inte vad.. less på de här nu! googlade lite och de stod att det kan vara lågt blodtryck, så jag ska väl kanske ta mig iväg å kolla det?


näe, om man skulle ta och göra iordning nån lunch kanske.. är ju nattbil idag, så vi får väl se vad kvällen och natten bjuder på.. :P

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 januari 2012 22:14
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards