Alla inlägg under januari 2012

Av Ida Söderblom - 15 januari 2012 21:56

Vart middag hos Eriiks föräldrar ikväll, sååå skööönt att slippa laga mat ;) haha.. har verkligen en slödag idag, det följde med en matlåda till Eriik för morgondagen så vi slipper tänka på det ikväll.. Tack så hemskt mycke! :)


Jag och Eriik har kikat lite i källaren nu på kvällen om hur vi vill bygga tvättstugan :) Så vi ska röja undan så vi kan ta lite mått å se hur vi ska ställa allt för att det ska bli bra :) Helst hade jag velat ha en ny tvättmaskin men den vi har får väl duga så länge.. Det är först torkmöjligheten som måste lösas innan vi kan börja bygga om..


Vi har äntligen fått hem lite papper om vattenskadan på lilltoan oxå.. Det är väl bara att hoppas på att det inte är mer än vad de säger att det är.. Bara vi får nån minut över nån gång så ska vi väl börja dära iaf..

Nu tänker jag krypa ner under värmefilten och se på lite film eller nå, sjukt trött.. heeela tiden, inte roligt alls..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 15 januari 2012 18:04

Idag har vi inte gjort mycket.. eller rättare sagt, jag har inte gjort mycket! sovit i soffan, startat en tvättmaskin och dammsugit källartrappen.. Erik han har hållit på i pannrummet nästan hela dagen..

nu bär det av ner på byn en snabbis, sedan intar jag soffläge igen ;) haha..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 14 januari 2012 11:54

Illamående.. fyyyfaaan säger jag bara! Sesamföret gör mig påmind hela tiden om att det är något som växer inom mig.. fryser, mår illa och vill bara sova.. zzzzzzzznark! :P inskrivning den 26 januari.. vad händer då? vad gör de? kanske ska ta och läsa på lite.. jag är verkligen grön på det hära området.. :P


Sesamfröet  

Av Ida Söderblom - 14 januari 2012 11:42

Jääs, äntligen ett resultat som jag är nöjd med på vågen! Har ju varit en bra vecka matmässigt, men inte har de blivit någon träning.. jag har verkligen ingen ork i kroppen, vill bara sova och fryser som jag vet inte vad..


13 Januari

-1,1 kg


Äntligen minus, nu är det bara 100 g så är jag nere på där jag var innan den hära jojjon satte igång.. Hoppas det kan hålla i sig nu, att matvanorna sitter igen och att jag ska få orken att börja träna.. men när man bara jobbar jobbar å jobbar, kommer hem och man bara vill sooova.. då blir lite svårt, för hur mycket jag än sover så orkar knappt kroppen ändå.. sedan är jag inne i en period då jag inte gör nå annat än fryser! jag kan ha värmen på max och sätesvärmen på max när jag sitter å väntar på kunder i bilen, ändå fryser jag.. inte roligt! gruvar mig för om det börjar bli kallare ute, för då vet jag inte vars jag ska ta vägen..


Nästa fredag är det den 20 Januari, exakt 1 år sedan jag började med dieten.. jag minns ångesten när jag klev upp på vågen på VC, hur jag skämdes.. hur jobbigt jag tyckte det skulle bli med dieten, hur nervös jag var..

vi får väl se vad vågen säger exakt ett år efter, vad den än visar kommer jag tyvärr inte vara nöjd.. :/

pusspuss

Av Ida Söderblom - 13 januari 2012 20:45

Nu bär det av på 30årsferre på havsbadet :) Varit en bra dag matmässig, så fjärde dagen nu! wioohoo! har vägt mig idag oxå, men resultatet kommer imorgon..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 12 januari 2012 20:22

fick sluta kl 16 idag, wiihoo! :) ändå har jag inte orkat göra annat än ligga under filten i soffan.. Eriik fixade maten, vi åt och sedan dess har jag legat under värmefilten i sängen.. är less på att vara trött heeeela tiden, och frusen som jag vet inte vad..


idag har jag fått i mig alla mina 6 mål! wihoo, tredje dagen i rad.. vätskeintaget har däremot varit mindre, strax över litern.. men det blir då bara bättre å bättre iaf.. hoppas jag kan hålla mina måltider även över helgen så jag inte måste börja om att kämpa på måndag igen..

men nu ska jag sooooooova, tidigt för en gångs skull! är första bil på morgonen och har min första körning kvart i sju, vilket är lyx för att vara första bil.. :) i vanliga fall brukar det vara runt fyra..

Eriik är på hockeyträning han, hade tänkt ta en promenix.. men det är kolsvart ute så jag vill inte gå själv, då kramar jag kudden tidig iställe..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 11 januari 2012 21:12

uuuh, det vart en lång dag idag med.. :( trött som en gnu är jag, haft 3 timmar att slå ihjäl i Lule ikväll.. men när man inte direkt känner för att gå i en iskall stad där det bara blåser, dessutom utan pengar, så vart det att sitta kvar i bilen och värma sig.. full värme och sätesvärmen på max, ändå fryser jag.. brr! inte roligt alls..


nu ska jag sooooova! har 3 st som ska till sjukhuset i Pite imorgonbitti.. gjort iordning matlåda till både mig å Eriik, även gjort iordning några mellisar.. jag har skött mig riktigt bra den hära veckan, om man räknar bort måndag! ;) haha.. okej, jag har skött mig bra i 2 dagar.. men det är bättre än inget.. alla mina 6 mål har jag fått i mig, mediciner och hyffsat med vatten :)

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 10 januari 2012 22:05

har varit en lång dag idag.. tippen slutade på 80 mil.. så nu kryper jag ner under täcket och hoppas på att få sova nån timme iaf.. ;P

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Ovido - Quiz & Flashcards