Alla inlägg under januari 2012

Av Ida Söderblom - 6 januari 2012 16:45

Dagens motion, få lös skotern ur bäcken som jag ankrade i ;)


 

Av Ida Söderblom - 6 januari 2012 13:17

aaah, jag ligger fortfarande kvar i sängen, Eriik med.. hihi! :) fast han surrar mest i telefon.. vi har kikat lite film och bara tagit de lugnt.. såå skönt!

men nu äre dags att kliva upp å äta frulle, göra en brasa i pannan och se vad den här dagen har att erbjuda.. har inte bestämt mig om jag ska kliva upp på vågen eller inte.. vi får väl se.. jag orkar inte med nå mer plus just nu som jag misstänker att det kommer vara.. :/

pusspuss

Av Ida Söderblom - 5 januari 2012 23:58

blää.. hade först tänkt försöka hålla mig vaken och se hockeyn med Erik inatt ( läs halvsova ;) ).. haha.. men med tanke på att min väckare ringde strax före kl 4 imorse, och att matchen börjar kl 2 så ger jag nu upp.. dags för sängen för mig.. en ledig helg så jag hoppas på att få sova..

imorgon äre fredag, fredag är vågdag.. vi får väl hoppas på nå bra, men egentligen vågar jag inte hoppas..

nattinatt och sov gott!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 4 januari 2012 19:59

uuuh.. sen snön bröjade vräka ner har jag tjatat på Eriik att han ska fixa en traktor så vi får vår uppfart skottad.. den är ju hyffsat stor, rymmer lätt lastbil med släp på längden..

iaf, sagt och gjort.. Eriik fixade en traktor och plogade idag, eftersom det var så mycket snö igår så jag inte ens kom in med taxin.. men vad händer då, det första som händer när jag kliver ur taxin när jag kommer hem idag? jo, Eriik varnade mig för att det var halkigt nu när det var nyplogad..

jag gick typ 2 steg och sedan åkte fötterna undan och jag landade på höften.. :( som tur var så landade jag med huvudet i plogkarmen som var mjuk.. har sjukt jävla ont, är svullen och blå.. jag hoppas bara att det inte stelar ihop mera under natten, för jag har svårt att röra på mig redan som det är..


och bara för att jag är första bil på morgonen imorgon så äre en tidig flygtaxi.. bara gilla läget, fixa iordning allt för imorgon och lägga sig tidigt.. inte för att de gör nån skillnad när jag ändå sover så dåligt som jag gör.. kroppen är i obalans och jag jobbar håååårt för att fixa det, 5 mål mat idag och om jag är riktigt duktig så äter jag ett mellis nu innan jag kryper ner under täcket..

nattinatt och sov gott, ni får stå ut med min "depp" ett tag till tyvärr..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 4 januari 2012 06:29

aaaaj.. jag har ont i min tunga! :P gjorde matlåda till Erik igårkväll och när jag skulle smaka av så maten smakade som den skulle så brände jag mig på tungan.. :/

men nu äre dags att packa in sig i bilen för färd mot byn och sedan till Pite.. work work work.. månaden ut!

pusspuss

Av Ida Söderblom - 3 januari 2012 21:41

uuh.. nu är jag verkligen less på att vara så hära trött hela tiden :( less på att inte få sova i ordning.. man blir så trött och slut i hela kroppen och knoppen, å grinig.. inte roligt alls.. tyvärr så går det tillslut ut över andra..


annars har det varit en bra dag på jobbet, för mig iaf ;) körde inte fast trots allt snöande.. varit 2 svängar till Pite och en till Lule.. min första körning vart inställd, synd att man inte visst det påengång för då hade jag fått en riktig sovmorgon.. haha :)


det har även varit en bra dag matmässigt.. har ätit hela 5 mål idag, vet inte när det hände sist.. jag vet att jag ska äta 6 ggr på en dag, men 5 ggr är massor bättre än typ 2-3 ggr.. jag har det kämpigt nu så pekpinnar är det sista jag behöver.. jag försöker verkligen!


imorgon äre dags för Amanda att åka hem igen.. alltid roligt att ha henne här, vi kan komma på så mycket tok tillsammans eller bara ligga i soffan en hel dag och bara vara..

men men, livet utanför ledigheten går ju vidare det oxå..

nu ska jag krypa ner under värmefilten och täcket, hoppas hoppas hoppas på att jag får sova inatt.. Päälsk och Amanda fortsätter kika på filmen vi började se, men jag vet med mig att jag kommer vara död imorgon om jag inte försöker sova iaf..

nattinatt och sov gott..

pusspuss

Av Ida Söderblom - 2 januari 2012 18:51

Jag brukar alltid ha ett eller flera nyårslöften.. Och jag brukar hålla dem! Ett år utan godis, ett år utan pizza m.m det har alltid hängt ihop med att gå ner i vikt..


I år är det samma löften, fast på ett annat sätt.. 2012 ska jag göra till mitt år, ett år där jag ska försöka tänka på mig själv och må bra.. Äta sunt, röra på mig och göra sånt som jag vill..

Den senaste tiden har jag mått väldigt dåligt, och jag gör de fortfarande.. jag vet egentligen inte varför, men jag är nere på botten och det är många tankar som snurrar.. Jag har verkligen inte tagit hand om mig själv, maten och motionen har varit mest lidande, vilket gör att jag mår ännu sämre.. Nu är jag less på att må så här..


Därför bli mitt nyårslöfte 2012 att ta hand om mig själv.. Sötsaker kan jag vara utan, men vill jag ha en chokladbit får det allt bli på en helg.. Utemat är egentligen inte gott när det blir så att man äter de ofta, men ibland går det inte att undvika i det liv som jag och Erik lever, ofta ute på vift.. Men i år ska det vara bra alternativ.. Och så sällan som möjligt! Det är dags att rensa ur skafferiet och kylen på onyttigt och fortsätta där jag var innan allt började gå utför.. Operationen har hjälpt mig på vägen mot ett nyttigare liv, men det är upp till mig att leva det..


I år handlar inte löftena om att gå ner i vikt, även om det hänger ihop med just det..

2012 är mitt år.. Detta är året som jag ska må bra!

Av Ida Söderblom - 1 januari 2012 02:39

2012

Nytt år, nya möjligheter.. :)

Presentation


GBP-opererad, pysslande, blivande tvåbarnsmor i underbara Norrbotten! :)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Fråga mig

9 besvarade frågor

Geocaching =)

Profile for Allansdotter

Skapa flashcards